Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar,
Ben de nisan ayında meme büyütme ameliyatı olamayı planlıyorum.Aralık-2017 de karıngerme ve lipo olmuştum.Şimdi büyütme olmaya karar verdim.Göğüs altım 82 göğsüm 84 cm.Göğüs dokum çok az.Doktorum C cupun ideal olacağını söylüyor.385 cc uygun dedi.Ama bana büyük gibi geldi sanki.Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Bu senin nasil bir meme istedigine gore degisen birsey.bi gorsel gostermen de fayda var doktora istedigin olcu de bir foto felan

Bu senin nasil bir meme istedigine gore degisen birsey.bi gorsel gostermen de fayda var doktora istedigin olcu de bir foto felan

Aslında doktora fotoğraf gösterdim.Ona istinaden o da hastalarından foto gösterdi.Çok güzeler beğendim.Ama bende öyle durmassa top gibi yapay olursa diye endişe duyuyorum.Herkesin yapısı farklı.Yuvarlak istiyorum.

ilk basta her meme top gibi yapay duruo sonra doğallasıo canım ama hani bi boyut vardır 6 ay sonra da top gibi durur yapay durur onu demek istiosun sanırım

bana bir arkadaşım ameliyattan sonra ilk üç ay ben ne yaptım keşke aneliyat olmasaydım diyeceksin ama üç ay sonra iyiki olmuşum dersin buna hazırlıklı ol dedi o ameliyattan çıktığında memelerim ağzıma girecekti nerdeyse çok moralim bozuktu sonra normalleşti dedi az kaldı ameliyata çok heyecanlıyım tecrübeli arkadaşlar ne kadar çok yaşadıklarını paylaşırsa o kadar mutlu oluyorum

Canim benimde uçlarda elime geliyordu.dugum attığı kısımlar erimemişti.doktor aldı onları.
Selam ben bugun 15 gun kontrolune gittim ve gogus altinda bulunan bantlari cikardi doktorum.Dikiş olmadığını söyledi ve izde belli belirsizdi,iyilesme gayet iyi olmus o yuzden krem vermiyorum dedi.Ama benim gogus aram cok bitisik ve dahada bitismis ilk gunlere gore,arasi ayrilmasi icin iki gogus arasina ped gibi ayiracak birsey koy surekliki yapismasin dedi.Hic boyle birsey yasayan varmi?

Yok cnm ben hem kucuk yaptirdim hem de dogalinda da iki ayri yone bakiodu.dislara dogru masaj yapsan ise yaramaz mi acaba

Yok cnm ben hem kucuk yaptirdim hem de dogalinda da iki ayri yone bakiodu.dislara dogru masaj yapsan ise yaramaz mi acaba
Masaja 2 hafta sonra baslatacakmis,zaten ice yapmayacaksin sen hic,tamamen disa dogru yapacaksin dedi.Bandaj takiyordum onu artik takma dedi.Bence o bandajda surekli sıkıştıryordu,o da bitiştirdi daha çok

Ya bu kas altı cok zormuş gecen hafta bugun oldum ameliyatı hala kollarım yukarı kalkmıyo elimi ortaya koyuyodum hala ayrıktı ortası sımdı ıkı parmagım zor giriyo hala bunlar benim mı dıye bakıyorum

Ya bu kas altı cok zormuş gecen hafta bugun oldum ameliyatı hala kollarım yukarı kalkmıyo elimi ortaya koyuyodum hala ayrıktı ortası sımdı ıkı parmagım zor giriyo hala bunlar benim mı dıye bakıyorum
Bir hafta da zor canim senin gibi gelmez kollara gelince benim iki haftayi doldurunca kollarim cok rahatladi

Gecmis olsun canim,benim kas zarı altı ama benimde 2 hafta sonunda rahatladi,yinede halen dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…