Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Onemli olanda senin istegin canım o nedenle iyi yapmissin. Bende hep büyük istiyordum doktorum sigabilecek max boyutu koydum dedi bana ki gercekten daha buyuk koysa iyileşemezmisim gibi hissettim ameliyattan cikinca :)
Evet canim herkesin begendigi istedigi gibi olmasi onemli olan :) ben hep derdim ki en kucuk bombos sutyenlerin icini tam doldurayim ole oldu mutluyum bir de yumusayip dogallassa dadindan yenmez :)

Evet canim herkesin begendigi istedigi gibi olmasi onemli olan :) ben hep derdim ki en kucuk bombos sutyenlerin icini tam doldurayim ole oldu mutluyum bir de yumusayip dogallassa dadindan yenmez :)
Ayni dertten bende muzdaribim canim hele ki ameliyat esnasinda deneme yapilan memem(sağ) diğerine oranla yumusamamakta azıcık direniyor. Ilk gunku gibi degil ama bin şükür

V vivensee canim baktim şimdi fotolarına bence gayet güzel görünuyor vücuduna uygun buldum ben büyüklüklerini. Zamanla daha da dogallasacaktir eminim. bu arada benziyor memislerimiz :) yarina foto atarim bende

Beni de izleyin yolluyim bende benimkiler cok yuvarlak gıbı sanki gecen hafta agrıdan ölüyodum simdi yataktan kendim kalabiliyorum şükür yarın kontrole gidicem insallah bi sorun yoktur okudum burda kapsül falan bişeyler yazmışlar ufaktan ürkmedim degıl

Kizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺

Kizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺
bir hafta yatınca kalkarken yardım alman gerekir. ben yardım almıodum kendim kalkıodum ama epey vaktimi alıodu yavaş yavas bir yerlerden destek ala ala hatta tam dumduz yatmıodum ki kalkalbileyim arkana yastık dolduruon felan dikeysin biraz.ama tabi bu kasaltı için soleidkleirm

Tesekkur ederim :) icim de bi korku var bide kisiden kisiye degisiyor sanirim kimi 3 gun diyor kimi 1 hafta da iyi oluyor bidd ben de temizlik takintisi var:) nasil yapcammmm ah ah

Tesekkur ederim :) icim de bi korku var bide kisiden kisiye degisiyor sanirim kimi 3 gun diyor kimi 1 hafta da iyi oluyor bidd ben de temizlik takintisi var:) nasil yapcammmm ah ah

Ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor aslında bir de yapılan ameliyatın türü de önemli (kas altı ya da kasüstü oluşu) yanında sana destek olacak birileri mutlaka bulunsun ben 2. defa ameliyat olmak zorunda kaldım 6 gün önce şu anda gayet iyiyim hatta dün dışarda falan da dolandım öyle korkacak bir şey yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…