- 3 Ocak 2018
- 192
- 73
- 23
- 42
Yanlis mi alintiladin canim benmkiler cok.kucukler cunku :):)Beni de izler misin canim. Benimde 325 cc ama kas alti. Bence buyuk degil benimkiler.
Evet canim yaa aynen yanlis oldu düzelttim sonra :)) senin ki kac cc bu arada :)Yanlis mi alintiladin canim benmkiler cok.kucukler cunku :):)
225 cnm benim ben baya kucuk bisi istiodum cunkuEvet canim yaa aynen yanlis oldu düzelttim sonra :)) senin ki kac cc bu arada :)
Onemli olanda senin istegin canım o nedenle iyi yapmissin. Bende hep büyük istiyordum doktorum sigabilecek max boyutu koydum dedi bana ki gercekten daha buyuk koysa iyileşemezmisim gibi hissettim ameliyattan cikinca :)225 cnm benim ben baya kucuk bisi istiodum cunku
Evet canim herkesin begendigi istedigi gibi olmasi onemli olan :) ben hep derdim ki en kucuk bombos sutyenlerin icini tam doldurayim ole oldu mutluyum bir de yumusayip dogallassa dadindan yenmez :)Onemli olanda senin istegin canım o nedenle iyi yapmissin. Bende hep büyük istiyordum doktorum sigabilecek max boyutu koydum dedi bana ki gercekten daha buyuk koysa iyileşemezmisim gibi hissettim ameliyattan cikinca :)
İzlemeye aldım seni . Peki bende görecekmiyim sizi
Ayni dertten bende muzdaribim canim hele ki ameliyat esnasinda deneme yapilan memem(sağ) diğerine oranla yumusamamakta azıcık direniyor. Ilk gunku gibi degil ama bin şükürEvet canim herkesin begendigi istedigi gibi olmasi onemli olan :) ben hep derdim ki en kucuk bombos sutyenlerin icini tam doldurayim ole oldu mutluyum bir de yumusayip dogallassa dadindan yenmez :)
Canim nasil albüm yapildigini söylersen paylaşırım gorebilirsin :) ben birkez foto paylastim onu dosya paylas seklinde iyi ki daha fazla paylasmamisim o anİzlemeye aldım seni . Peki bende görecekmiyim sizi
Bende yarın olucam inşallah canım benide izlermisinÇok teşekkür ederim tatlım. Albümü oluşturdum kızlar bi bakında biraz içimi rahatlatın nolur bir an önce doğal görüntüsüne kavuşsun istiyorum
Beni de izler misin acaba?İzlemeye aldım seni . Peki bende görecekmiyim sizi
benim de bir memem daha kucuktu aynı boy protez takıldı ikisine de kucuk olan şimdi daha buyuk hala :)Ayni dertten bende muzdaribim canim hele ki ameliyat esnasinda deneme yapilan memem(sağ) diğerine oranla yumusamamakta azıcık direniyor. Ilk gunku gibi degil ama bin şükür
bir hafta yatınca kalkarken yardım alman gerekir. ben yardım almıodum kendim kalkıodum ama epey vaktimi alıodu yavaş yavas bir yerlerden destek ala ala hatta tam dumduz yatmıodum ki kalkalbileyim arkana yastık dolduruon felan dikeysin biraz.ama tabi bu kasaltı için soleidkleirmKizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺
ama tabi bence bir hafta idare edilebilirKizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺
bir hafta yatınca kalkarken yardım alman gerekir. ben yardım almıodum kendim kalkıodum ama epey vaktimi alıodu yavaş yavas bir yerlerden destek ala ala hatta tam dumduz yatmıodum ki kalkalbileyim arkana yastık dolduruon felan dikeysin biraz.ama tabi bu kasaltı için soleidkleirm
Tesekkur ederim :) icim de bi korku var bide kisiden kisiye degisiyor sanirim kimi 3 gun diyor kimi 1 hafta da iyi oluyor bidd ben de temizlik takintisi var:) nasil yapcammmm ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?