Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

.

Tesekkur ederim :) icim de bi korku var bide kisiden kisiye degisiyor sanirim kimi 3 gun diyor kimi 1 hafta da iyi oluyor bidd ben de temizlik takintisi var:) nasil yapcammmm ah ah
Canım benim ameliyatım kas üstü yapıldı ve öyle deli gibi bi ağrım olmadı ilk 2 gün yatıp kalkmada zorlandım sonraki günler daha iyiydim 5. Günde işime başladım ama tabiki hareketlerin kısıtlanıyor heleki bandajlıyken. Ama bandajlar açıldıktan sonra daha rahatladım ağrımda azaldı

Neden iki kere oldun uzuldum insallah dusunduyum gibi olmaz cocuklar var cunki rahat olmaliyim hareket acisindan ikiside oglan malum :)

Kizlar benimkiler sanki biraz inmeye ve ayrilmaya basladi,cok bitisikti iki gundur aralarina pecete falan koyuyorum ayrılsın diye.16.gun resimleri yukledim,dun aksam cekmistim.Bakip yorum yazarsaniz sevinirim

Herkese merhaba,
7 şubatta uzun zamandir istedigim meme buyutme ameliyatımı oldum. Bu forum bana bilgi edinme konusunda cok ama cok yardimci oldu. İnsanin aklina takilan bir cok detayın cevabı burada. Gercekten supersinizzz. Bana kas altı 325 cc yuvarlak protez takıldı dün 1 haftam doldu ve kontrole gittim her sey normal gözükuyor, velhasıl bu baskı beni benden alıyor. Aşırı sertler ve hassaslar. BU kdr sert olmaları normal dedi dr. ama size de danışmak istedim. Bir de tek şeritlik bir bandaj verdi meme ustunu biraz bastirmak icin 2 hafta takacakmisim daha güzel şekil alacakmış. Daha önce böle bişi duymamıştım normal mi ? Böyle bişi takilan var mı? SOn olarak 1-6 ay arası hallerini mrk ediyorum takip edebilecegim kimse var mı? Ben de bir albüm oluşturdum. Şimdiden teşekkürler.

Canim cok gecmis olsun,sevindim senin adina.Benimde 17 gun oldu,sertlik ve baski bastakine gore azalmakla beraber halen devam ediyor.Benim doktorumda 15 gun tek serit degil ama komple sutyen uzerine sarilan bir bandaj taktirdi.Sutyenim basit sporcu sutyeniydi.Sertlik ve gogus uclarimin acisi disinda tamamiyle normal yasantima dondum.Beni izlersen bende seni izlerim canim

bende 20 şubatta ameliyata giriyorum birşeyi merak ettim ameliyattan sınra giyilen sütyen anladığım kadarıyla uzun zaman giyilecek peki kiyafetlerin altında nasıl duruyo yani belli oluyo mu ? kötü durmaz mı ? birde herkes sertlikten bahsetmiş yumuşama olurmu sonrasında ?

Sana da çok geçmiş olsun, izlemeye aldim seni. Ben de şaşırdim kimsede duymamistim, ben de de basit bir sporcu sütyeni var. Agrilarim ilk 4 gün cok fazlaydı ama gittikce iyileştigimi hissediyorum. Bu taş gibilik icin baya bi zaman gerekecek sanırım En zor kismını atlattık sanırım en azindan kollarimmrim baya hareket ediyor
Bu arada resimlerine baktım 16. Gün fotosu baya dogallaşmaya başlamış. Güle güle kullanalım cicişlerimizi.

Son düzenleme:
Cok sagol canim,merak etme cok uzun surmuyor normale donmek.Sadece goguslerin seklinin oturmasi 6 ayi buluyor.

benimki boyle ince serit seklide 1 ay takacagim

nerde oldun ameliyatini ben adanada oldum

Mrb kizlar benide izlemeye alin ben mart 20 sinde olucam cok merak ediyorum bu yuzdende o zamana kadar icim rahatlasin bani ((

Rica etsem benide izlemeye alırmısın fotograflarını görmek istiyorumda. Banada 325 cc takıldı sende benim cicişlerime bakmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…