Ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor aslında bir de yapılan ameliyatın türü de önemli (kas altı ya da kasüstü oluşu) yanında sana destek olacak birileri mutlaka bulunsun ben 2. defa ameliyat olmak zorunda kaldım 6 gün önce şu anda gayet iyiyim hatta dün dışarda falan da dolandım öyle korkacak bir şey yok yani :))
Canım benim ameliyatım kas üstü yapıldı ve öyle deli gibi bi ağrım olmadı ilk 2 gün yatıp kalkmada zorlandım sonraki günler daha iyiydim 5. Günde işime başladım ama tabiki hareketlerin kısıtlanıyor heleki bandajlıyken. Ama bandajlar açıldıktan sonra daha rahatladım ağrımda azaldıTesekkur ederim :) icim de bi korku var bide kisiden kisiye degisiyor sanirim kimi 3 gun diyor kimi 1 hafta da iyi oluyor bidd ben de temizlik takintisi var:) nasil yapcammmm ah ah
Canim cok gecmis olsun,sevindim senin adina.Benimde 17 gun oldu,sertlik ve baski bastakine gore azalmakla beraber halen devam ediyor.Benim doktorumda 15 gun tek serit degil ama komple sutyen uzerine sarilan bir bandaj taktirdi.Sutyenim basit sporcu sutyeniydi.Sertlik ve gogus uclarimin acisi disinda tamamiyle normal yasantima dondum.Beni izlersen bende seni izlerim canimHerkese merhaba,
7 şubatta uzun zamandir istedigim meme buyutme ameliyatımı oldum. Bu forum bana bilgi edinme konusunda cok ama cok yardimci oldu. İnsanin aklina takilan bir cok detayın cevabı burada. Gercekten supersinizzz. Bana kas altı 325 cc yuvarlak protez takıldı dün 1 haftam doldu ve kontrole gittim her sey normal gözükuyor, velhasıl bu baskı beni benden alıyor. Aşırı sertler ve hassaslar. BU kdr sert olmaları normal dedi dr. ama size de danışmak istedim. Bir de tek şeritlik bir bandaj verdi meme ustunu biraz bastirmak icin 2 hafta takacakmisim daha güzel şekil alacakmış. Daha önce böle bişi duymamıştım normal mi ? Böyle bişi takilan var mı? SOn olarak 1-6 ay arası hallerini mrk ediyorum takip edebilecegim kimse var mı? Ben de bir albüm oluşturdum. Şimdiden teşekkürler.
Kızlarrrrr 1.ay fotoları koydum
Cok sagol canim,merak etme cok uzun surmuyor normale donmek.Sadece goguslerin seklinin oturmasi 6 ayi buluyor.Sana da çok geçmiş olsun, izlemeye aldim seni. Ben de şaşırdim kimsede duymamistim, ben de de basit bir sporcu sütyeni var. Agrilarim ilk 4 gün cok fazlaydı ama gittikce iyileştigimi hissediyorum. Bu taş gibilik icin baya bi zaman gerekecek sanırımEn zor kismını atlattık sanırım en azindan kollarimmrim baya hareket ediyor
Bu arada resimlerine baktım 16. Gün fotosu baya dogallaşmaya başlamış. Güle güle kullanalım cicişlerimizi.
benimki boyle ince serit seklide 1 ay takacagimHerkese merhaba,
7 şubatta uzun zamandir istedigim meme buyutme ameliyatımı oldum. Bu forum bana bilgi edinme konusunda cok ama cok yardimci oldu. İnsanin aklina takilan bir cok detayın cevabı burada. Gercekten supersinizzz. Bana kas altı 325 cc yuvarlak protez takıldı dün 1 haftam doldu ve kontrole gittim her sey normal gözükuyor, velhasıl bu baskı beni benden alıyor. Aşırı sertler ve hassaslar. BU kdr sert olmaları normal dedi dr. ama size de danışmak istedim. Bir de tek şeritlik bir bandaj verdi meme ustunu biraz bastirmak icin 2 hafta takacakmisim daha güzel şekil alacakmış. Daha önce böle bişi duymamıştım normal mi ? Böyle bişi takilan var mı? SOn olarak 1-6 ay arası hallerini mrk ediyorum takip edebilecegim kimse var mı? Ben de bir albüm oluşturdum. Şimdiden teşekkürler.
nerde oldun ameliyatini ben adanada oldumHerkese merhaba,
Merhaba benide izlermisinizKizlarr albüm olusturdum yorumlarınızi bekliyorum :))
Izliyorum sizde beni izleyin bende göreyimMerhaba benide izlermisiniz
Aaa izlemiyormuymusum seni..hemen aldim izlemeye canim@selena80 E Evremnigneloveli ve adlarini unuttugum yol arkadaslarim albümumu olusturduguma gore sizde beni izleyin de bende sizinkileri göreyim artik :)
canim ben albüm yapmadim batta hic fotom yok@selena80 E Evremnigneloveli ve adlarini unuttugum yol arkadaslarim albümumu olusturduguma gore sizde beni izleyin de bende sizinkileri göreyim artik :)
Rica etsem benide izlemeye alırmısın fotograflarını görmek istiyorumda. Banada 325 cc takıldı sende benim cicişlerime bakmış olursunHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?