Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb kizlar benide izlemeye alin ben mart 20 sinde olucam cok merak ediyorum bu yuzdende o zamana kadar icim rahatlasin bani ((
Canim simdiki halinden bir iki foto koyarsan izlemeye aliriz,fotosu hic olmayan genelde izlenmiyor

Yeni uyeyim simdi ona bakiyodum resim koyucam da olmadi sanirim yardim edermisiniz
Albume gidip once ayarlardan kimlerin gorebilecegini ayarlamalisin,sadece benim izlediklerim gorsun olarak ayarlayip sonra telefondan foto yukleyebilirsin

Rica etsem benide izlemeye alırmısın fotograflarını görmek istiyorumda. Banada 325 cc takıldı sende benim cicişlerime bakmış olursun
MErhaba, izlemeye aldım cok fotom yok henüz ama yrn güncelliycem. Benim hiç meme dokum yoktu diyebilirim. Çok deisik gelio hala bakimca YUVarlak mi takıldı sana?

Cnm beni izlermisin kas üstü sonuçları benim içinde önemli 6 nisan ameliyatim benimde suanki halleri var

Cnm benim ameliyatim 6 Nisan ve daha çabuk toparlanmak için bende kas üstü düşünüyorum 2 çocuğumla tek başıma ilgileneceğim ancak silikon ele gelirmi diyede korkmuyor değilim benim suanki halleri var albümümde seni izlemeye alacağım lütfen sende beni alirmisin görüntüsünü merak ettim bide silikonu elle hissediyormusun?

Canım kas zarı altını oneririm sana cunku cabuk toparlandım ben,iz falan cok az ve agrıda asırı olmadı.Kas ustunu bilemiyorum sanki senin dokun kas ustu icin yeterli degil gibi geldi bana

Merhaba banada 5 subatta 325 cc kas alti yuvarlak modarete profil protez takildi suan cok buyuk geliyor gozume ama kuculurler diye dusunuyorum cok sert ve sisler hala sizde durum nasil

Arkadaşlar benide izlermisiniz, albüm oluşturdum şimdi, sadece takip ettiklerim yaptım ama doğrumu yaptım emin değilim bi bakarmısınız acaba görünüyormu resimlerim doğru ayarladımmı endişeliyim.

Bende 2emzirme dönemi geçirdim haliyle içleri boşaldı yumuşadı,son emzirmem bitti biteli 7yıldır bunun hayaliyle yaşıyorum, sonunda eşimi ikna ettim ve olucam inşallah, 21şubatta meme ultrasonu çekilicem 31ocakta son görüşmemde röntgen ve kan tahlili verdim ultrason tarihi çok geç verildi, ama çok az kaldı şükür, inşallah sonuç iyi çıkarda ameliyat tarihini kısa zamanda verir, şimdiden stresten uyuyamıyorum tarih belli olunca napıcam bilmem,

Eşim hariç kimsenin haberi yok anneme bile söyleyemedim, burun ameliyatı olucam sanıyo

2çocuğumda okuyo 15tatiline denk gelsin diye çok çabaladım ama olmadı geçti okullar açıldı off. İnşallah sorunsuz geçer herşey sabrım kalmadı artık yaa..

fotoğrafların görülmüyor doğru yapmışsın ayarları demekki şimdiden geçmiş olsun benimde çok az zamanım kaldı hem çok istiyorum olsun biran önce bitsin diyorum hemde ne yapsam da vazgeçsem diyorum kimsenin haberi olmadan ameliyat olup iyileşmek sanki kabahat işliyormuşum gibi hissediyorum benimde bir tek eşim biliyor nerdeyse benden çok istiyor :) tek ve en sağlam destekçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…