Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

20 subatta bende büyütmek icin ameliyat olucam çok stresliyi
20 subatta bende ameliyat olucam cok stresliyim

Bende bugun doktora gittim bana da aynı seyi soyledı bide masaj gösterdi eczaneden alabilirsin dedi cok yukarda bide fuze gıbı suan hemde sert onları asagıya indirmek için sanırım

çok geçmiş olsun artık sende tecrübeliler arasındasın haberlerini bekliyoruz nasıl oldun ? umarım herşey gönlünce olur
Sağol canım,325 cc kas altı oldum.birazdam taburcu olacağım.gece epey ağrım vardı.2 gün sonra pansumana gelecekmişim.kollarımı ve sırtımı kaldıramıyorum.sizlerden istirahat dönemindede faydalanmak isterim

Ben resimlerimi kaldiracagim arkadaslar,resim koyuyorum insanlar bakiyor yorum yazmiyor,eski ameliyat olmuslarin cogu buraya bakip ilgilenmiyor gibi,hep bizler yeni olmus yada olacak arkadaslar malesef soru sorup yorum yapiyoruz ama kendin cal kendin oyna gibi olmaya basladi ne yazikki..Sagolsun arzum77 genelde cok yardimci olur ama anlayamadigim sekilde beni izlemeyi birakmis,fotolarini gormeyeyim diye.Oncelikle sapık degilim kimsenin resimlerine ihtiyacim yok.Verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum ama biraz tuhaf geldi bu tavir.Neyse hoscakalin kendinize iyi bakin,dilerim herkesin gonlunce olsun

canım ben baktım da ben de yeni sayılırım 50 gunluk felan zamanla yumusayınca ayrılacagını doğallastıkca yayıldıkca cok guzel olacagını dusunuyorum senin için de kendim içinde sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben de baktim canim ama daha cok yeni her 1 ayda 1 değişim ancak olur diye düşünüyorum o yüzden yorum yapmadım kaldirmak senin kararin ama sen her zaman izleyebilirsin benimkileri. 40.45 inci gün falan foto koyacağım bir de ayda bir

Canım neden 2.defa ameliyat oldun? Problem neydi?

Canım belki de yanlışlıkla çıkarmıştır Arzum. Bazen benim de oluyor listemde temizlik yaparken parmağım yanlışlıkla degiyor ve kimi sildigimin bile farkına varmadan birilerini silmiş oluyorum yanlışlıkla. . Evet haklısın eski ameliyat olan arkadaşlar uğramıyor artık buralara. Belki 1 yılı devirince bizlerde fazla ugramicaz bilemiyorum ama benim şuan burda olma sebebim benle aynı zaman lar da ameliyat olmuş arkadaş larla ay ay sürecimi paylaşmak ve benden sonra ameliyat olacaklar a da elimden geldiğince fikir anlamında yardımcı olmak. Çünkü ben bunları forum sayesinde oldum ameliyat imi . Bana çok yararı olan arkadaşlar oldu şuan neredeyse tamamı terketti buraları ama olsun hepsini de çok seviyorum ve Allah razı olsun onlardan diyorum . Bence sende kal buralarda. Tecrübe lerin den yararlanacak belki onlarca insanla tanisaksin ne güzel :)

Kizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺

Merhaba, emzirme sonrası göğüsüm baya küçüldü hatta yok oldular. Hamilelik öncesi çok normal olan göğüslerim emzirme döneminde kocamn oldular emzirme bitince de inanılmaz küçüldüler. Benimde bebeğim 20 aylık ve 27 sinde bende ameliyat oluyorum.ben kız kardeşimi çağırıyorum yardımcı olması için umarım süreç çabuk ve acısız geçer ameliyat sonrası beni çok korkutuyor

Allah kolaylık versin kızlar. Çocuk lar küçük olunca elbette ki daha sıkıntılı geçiyor ameliyat sonrası süreç. Çünkü çocuklar anneye sarilmak istiyor kucak istiyor vs . O yüzden çocukla ilgilenecek bi anneanne babaanne teyze hala vs olmalı yanınızda. Tek başınıza çocukla bu süreci atlatmak bence imkansız. Allah yardımcın iz olsun

Merhaba kızlar,
  • Ayın 27 sinde ameliyat oluyorum.kas zarı altı olacak.cc ye 19 unda 3 boyutlu ile karar vereceğiz ve kesinlikle büyük istemiyorum.size şöyle bir sorum var yaklaşık 1,5 yıldır doğum sonrası spor yapıyorum .yağ kütlem çok az .doktorum silikonla göğüs derisi arasına (belimden yada yağ bulduğu bir noktadan yağ alıp) yağ ekleyecek. Yani hem silikon hem lipo gibi bişey olucam. Bu şekilde ameliyat olan var mı? Ağrı çok oluyor mu yağ alınan yerde? Şimdiden teşekkürler

Ne güzel yazmışsın bak,ağzımdan lafı almışsın :))
Sen istedin,izlemeye aldım. Ama ne bir yorum yaptın iyi kötü nede beğeni... Oysa ben senin fotolarına görüşlerimi yazmıştım
Banada tuhaf geldi,o yüzden izlemeden çıkarttım seni

Yanlışlıkla çıkarttığımda oluyor evet,ama o arkadaşa karşı olan düşüncemi yazdım. Çoğu kişi çok merak ediyor,görmek istiyor rica ediyor izle beni diye. Güven duyduğum kişileri izlemeye alıyorum ama tuhaf olan bazen ne yorum yapılıyor iyi kötü nede bir beğeni bir hareket. Arkadaşım yaz birşeyler,beğeni yap gördüğünü belli et ,ilgilendiğini baktığını anlayayım en azından degilmi! Yani bir teşekkür et bari. Nasıl herkes yorum bekliyorsa bizde bekliyoruz.
Arada uzun süre siteye girmeyenleri,yorum yapmayanları izlemeden çıkartıyorum evet. Ama kimi tekrar yazıyor izlemeye alıyorum. Bu böyle sitem edecek birşey degil.
Benim 7 sene oldu ,bilgim dahilinde cevap vermeye çalışıyorum birçok kişi şahittir buna. Ama bazen yoğun oluyorum,sadece özel mesajlara cevap yazabiliyorum. Tüm günü burada geçiremiyoruz bazen

Merhaba.. Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,zaman Sonra sağ gögüs üst kısıma yag dolgusu yaptırdım yani bu işlemi biliyorum :) Yag alınan yerde Ağrı oluyor evet. Yag enjekte edilen yerdede daha fazla şişlik oluyor. Umarım zamanla gayet eşit ve problemleri gizleyecek bir sonuca ulaşırsın canım.
Birşey sormak istiyorum. Neden iki yöntemi uygulamaktansa kas altı yapılmıyor yöntem?

İnanın hiçbir fikrim yok.açıkcası çok araştırarak bu ameliyata karar vermedim .Doktorumla pazartesi bir randevum var ona bunu kesinlikle soracağım ve sizede cevabını ileteceğim.tek bildiğim sıkı bir göğüsüm yokmuş sarkma da yokmuş yumuşak bir silikon kullanacakmış ve yapıldığında protezi hissetmemen için yağ dokusuna ihtiyaç varmış..açıkcası benim de kafam karıştı yorumuzdan dolayı.doktorum naci bey olunca sorgulamadım ama mutlaka sorucam . Telekkürler cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…