- 18 Ekim 2014
- 33
- 8
- 38
- 34
fotoğrafların görülmüyor doğru yapmışsın ayarları demekki şimdiden geçmiş olsun benimde çok az 20022zamanım kaldı hem çok istiyorum olsun biran önce bitsin diyorum hemde ne yapsam da vazgeçsem diyorum kimsenin haberi olmadan ameliyat olup iyileşmek sanki kabahat işliyormuşum gibi hissediyorum benimde bir tek eşim biliyor nerdeyse benden çok istiyor :) tek ve en sağlam destekçim
20 subatta bende ameliyat olucam cok stresliyimbende 20 şubatta ameliyata giriyorum birşeyi merak ettim ameliyattan sınra giyilen sütyen anladığım kadarıyla uzun zaman giyilecek peki kiyafetlerin altında nasıl duruyo yani belli oluyo mu ? kötü durmaz mı ? birde herkes sertlikten bahsetmiş yumuşama olurmu sonrasında ?
Bende bugun doktora gittim bana da aynı seyi soyledı bide masaj gösterdi eczaneden alabilirsin dedi cok yukarda bide fuze gıbı suan hemde sert onları asagıya indirmek için sanırımHerkese merhaba,
7 şubatta uzun zamandir istedigim meme buyutme ameliyatımı oldum. Bu forum bana bilgi edinme konusunda cok ama cok yardimci oldu. İnsanin aklina takilan bir cok detayın cevabı burada. Gercekten supersinizzz. Bana kas altı 325 cc yuvarlak protez takıldı dün 1 haftam doldu ve kontrole gittim her sey normal gözükuyor, velhasıl bu baskı beni benden alıyor. Aşırı sertler ve hassaslar. BU kdr sert olmaları normal dedi dr. ama size de danışmak istedim. Bir de tek şeritlik bir bandaj verdi meme ustunu biraz bastirmak icin 2 hafta takacakmisim daha güzel şekil alacakmış. Daha önce böle bişi duymamıştım normal mi ? Böyle bişi takilan var mı? SOn olarak 1-6 ay arası hallerini mrk ediyorum takip edebilecegim kimse var mı? Ben de bir albüm oluşturdum. Şimdiden teşekkürler.
çok geçmiş olsun artık sende tecrübeliler arasındasın haberlerini bekliyoruz nasıl oldun ? umarım herşey gönlünce olurKızlar dün oldum şu an hastanedeyim.Allah tüm hastalara şifa versin
Sağol canım,325 cc kas altı oldum.birazdam taburcu olacağım.gece epey ağrım vardı.2 gün sonra pansumana gelecekmişim.kollarımı ve sırtımı kaldıramıyorum.sizlerden istirahat dönemindede faydalanmak isterimçok geçmiş olsun artık sende tecrübeliler arasındasın haberlerini bekliyoruz nasıl oldun ? umarım herşey gönlünce olur
canım ben baktım da ben de yeni sayılırım 50 gunluk felan zamanla yumusayınca ayrılacagını doğallastıkca yayıldıkca cok guzel olacagını dusunuyorum senin için de kendim içinde sabırsızlıkla bekliyorum :)Ben resimlerimi kaldiracagim arkadaslar,resim koyuyorum insanlar bakiyor yorum yazmiyor,eski ameliyat olmuslarin cogu buraya bakip ilgilenmiyor gibi,hep bizler yeni olmus yada olacak arkadaslar malesef soru sorup yorum yapiyoruz ama kendin cal kendin oyna gibi olmaya basladi ne yazikki..Sagolsunarzum77 genelde cok yardimci olur ama anlayamadigim sekilde beni izlemeyi birakmis,fotolarini gormeyeyim diye.Oncelikle sapık degilim kimsenin resimlerine ihtiyacim yok.Verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum ama biraz tuhaf geldi bu tavir.Neyse hoscakalin kendinize iyi bakin,dilerim herkesin gonlunce olsun
Ben de baktim canim ama daha cok yeni her 1 ayda 1 değişim ancak olur diye düşünüyorum o yüzden yorum yapmadım kaldirmak senin kararin ama sen her zaman izleyebilirsin benimkileri. 40.45 inci gün falan foto koyacağım bir de ayda birBen resimlerimi kaldiracagim arkadaslar,resim koyuyorum insanlar bakiyor yorum yazmiyor,eski ameliyat olmuslarin cogu buraya bakip ilgilenmiyor gibi,hep bizler yeni olmus yada olacak arkadaslar malesef soru sorup yorum yapiyoruz ama kendin cal kendin oyna gibi olmaya basladi ne yazikki..Sagolsunarzum77 genelde cok yardimci olur ama anlayamadigim sekilde beni izlemeyi birakmis,fotolarini gormeyeyim diye.Oncelikle sapık degilim kimsenin resimlerine ihtiyacim yok.Verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum ama biraz tuhaf geldi bu tavir.Neyse hoscakalin kendinize iyi bakin,dilerim herkesin gonlunce olsun
Canım neden 2.defa ameliyat oldun? Problem neydi?Ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor aslında bir de yapılan ameliyatın türü de önemli (kas altı ya da kasüstü oluşu) yanında sana destek olacak birileri mutlaka bulunsun ben 2. defa ameliyat olmak zorunda kaldım 6 gün önce şu anda gayet iyiyim hatta dün dışarda falan da dolandım öyle korkacak bir şey yok yani :))
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun:))Kızlar dün oldum şu an hastanedeyim.Allah tüm hastalara şifa versin
Kızlar dün oldum şu an hastanedeyim.Allah tüm hastalara şifa versin
Canım belki de yanlışlıkla çıkarmıştır Arzum. Bazen benim de oluyor listemde temizlik yaparken parmağım yanlışlıkla degiyor ve kimi sildigimin bile farkına varmadan birilerini silmiş oluyorum yanlışlıkla. . Evet haklısın eski ameliyat olan arkadaşlar uğramıyor artık buralara. Belki 1 yılı devirince bizlerde fazla ugramicaz bilemiyorum ama benim şuan burda olma sebebim benle aynı zaman lar da ameliyat olmuş arkadaş larla ay ay sürecimi paylaşmak ve benden sonra ameliyat olacaklar a da elimden geldiğince fikir anlamında yardımcı olmak. Çünkü ben bunları forum sayesinde oldum ameliyat imi . Bana çok yararı olan arkadaşlar oldu şuan neredeyse tamamı terketti buraları ama olsun hepsini de çok seviyorum ve Allah razı olsun onlardan diyorum . Bence sende kal buralarda. Tecrübe lerin den yararlanacak belki onlarca insanla tanisaksin ne güzel :)Ben resimlerimi kaldiracagim arkadaslar,resim koyuyorum insanlar bakiyor yorum yazmiyor,eski ameliyat olmuslarin cogu buraya bakip ilgilenmiyor gibi,hep bizler yeni olmus yada olacak arkadaslar malesef soru sorup yorum yapiyoruz ama kendin cal kendin oyna gibi olmaya basladi ne yazikki..Sagolsunarzum77 genelde cok yardimci olur ama anlayamadigim sekilde beni izlemeyi birakmis,fotolarini gormeyeyim diye.Oncelikle sapık degilim kimsenin resimlerine ihtiyacim yok.Verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum ama biraz tuhaf geldi bu tavir.Neyse hoscakalin kendinize iyi bakin,dilerim herkesin gonlunce olsun
Kizlarr mrb ben de 20 mart ta olucam ama kafamda deli sorular 20 aylik oglum var skinti olurmu acaba agri sizi yatinca kalkamama gibi oyle olursa yandim cocuklarla nasil ilgilenicem eyvahh yandim fikirlerinize ihtiyacim varr ☺
Allah kolaylık versin kızlar. Çocuk lar küçük olunca elbette ki daha sıkıntılı geçiyor ameliyat sonrası süreç. Çünkü çocuklar anneye sarilmak istiyor kucak istiyor vs . O yüzden çocukla ilgilenecek bi anneanne babaanne teyze hala vs olmalı yanınızda. Tek başınıza çocukla bu süreci atlatmak bence imkansız. Allah yardımcın iz olsunMerhaba, emzirme sonrası göğüsüm baya küçüldü hatta yok oldular. Hamilelik öncesi çok normal olan göğüslerim emzirme döneminde kocamn oldular emzirme bitince de inanılmaz küçüldüler. Benimde bebeğim 20 aylık ve 27 sinde bende ameliyat oluyorum.ben kız kardeşimi çağırıyorum yardımcı olması için umarım süreç çabuk ve acısız geçer ameliyat sonrası beni çok korkutuyor
Ne güzel yazmışsın bak,ağzımdan lafı almışsın :))Ben resimlerimi kaldiracagim arkadaslar,resim koyuyorum insanlar bakiyor yorum yazmiyor,eski ameliyat olmuslarin cogu buraya bakip ilgilenmiyor gibi,hep bizler yeni olmus yada olacak arkadaslar malesef soru sorup yorum yapiyoruz ama kendin cal kendin oyna gibi olmaya basladi ne yazikki..Sagolsunarzum77 genelde cok yardimci olur ama anlayamadigim sekilde beni izlemeyi birakmis,fotolarini gormeyeyim diye.Oncelikle sapık degilim kimsenin resimlerine ihtiyacim yok.Verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum ama biraz tuhaf geldi bu tavir.Neyse hoscakalin kendinize iyi bakin,dilerim herkesin gonlunce olsun
Yanlışlıkla çıkarttığımda oluyor evet,ama o arkadaşa karşı olan düşüncemi yazdım. Çoğu kişi çok merak ediyor,görmek istiyor rica ediyor izle beni diye. Güven duyduğum kişileri izlemeye alıyorum ama tuhaf olan bazen ne yorum yapılıyor iyi kötü nede bir beğeni bir hareket. Arkadaşım yaz birşeyler,beğeni yap gördüğünü belli et ,ilgilendiğini baktığını anlayayım en azından degilmi! Yani bir teşekkür et bari. Nasıl herkes yorum bekliyorsa bizde bekliyoruz.Canım belki de yanlışlıkla çıkarmıştır Arzum. Bazen benim de oluyor listemde temizlik yaparken parmağım yanlışlıkla degiyor ve kimi sildigimin bile farkına varmadan birilerini silmiş oluyorum yanlışlıkla. . Evet haklısın eski ameliyat olan arkadaşlar uğramıyor artık buralara. Belki 1 yılı devirince bizlerde fazla ugramicaz bilemiyorum ama benim şuan burda olma sebebim benle aynı zaman lar da ameliyat olmuş arkadaş larla ay ay sürecimi paylaşmak ve benden sonra ameliyat olacaklar a da elimden geldiğince fikir anlamında yardımcı olmak. Çünkü ben bunları forum sayesinde oldum ameliyat imi . Bana çok yararı olan arkadaşlar oldu şuan neredeyse tamamı terketti buraları ama olsun hepsini de çok seviyorum ve Allah razı olsun onlardan diyorum . Bence sende kal buralarda. Tecrübe lerin den yararlanacak belki onlarca insanla tanisaksin ne güzel :)
Merhaba.. Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,zaman Sonra sağ gögüs üst kısıma yag dolgusu yaptırdım yani bu işlemi biliyorum :) Yag alınan yerde Ağrı oluyor evet. Yag enjekte edilen yerdede daha fazla şişlik oluyor. Umarım zamanla gayet eşit ve problemleri gizleyecek bir sonuca ulaşırsın canım.Merhaba kızlar,
- Ayın 27 sinde ameliyat oluyorum.kas zarı altı olacak.cc ye 19 unda 3 boyutlu ile karar vereceğiz ve kesinlikle büyük istemiyorum.size şöyle bir sorum var yaklaşık 1,5 yıldır doğum sonrası spor yapıyorum .yağ kütlem çok az .doktorum silikonla göğüs derisi arasına (belimden yada yağ bulduğu bir noktadan yağ alıp) yağ ekleyecek. Yani hem silikon hem lipo gibi bişey olucam. Bu şekilde ameliyat olan var mı? Ağrı çok oluyor mu yağ alınan yerde? Şimdiden teşekkürler
Merhaba.. Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,zaman Sonra sağ gögüs üst kısıma yag dolgusu yaptırdım yani bu işlemi biliyorum :) Yag alınan yerde Ağrı oluyor evet. Yag enjekte edilen yerdede daha fazla şişlik oluyor. Umarım zamanla gayet eşit ve problemleri gizleyecek bir sonuca ulaşırsın canım.
Birşey sormak istiyorum. Neden iki yöntemi uygulamaktansa kas altı yapılmıyor yöntem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?