Mrb bende 20 martta olucam insallah 2 cocuk var bendede endiselerim cok nasil rahat olucam bilemiyorum benide izlemeye alirmisiniz sevgiler
Benim 3 haftada hicbir degisik olmadi sertlikte,bu kadar yavas yumusacagini dusunmemistim,38 gun demek :) cok var daha yaaa,tesekkurler ...Merhaba benim 38 gun falan oldu oyle çok sert değil hatta yumuşaklığı iyi bence cohesive 1
yok valla dr ameliyat programina goreÇarşamba ultrason çekilicem ya perşembede gidip dra göstericem sonucu, ameliyat tarihini drmu ayarlıyor yoksa ben şu zamanda olmak istiyorum deme gibi bi şansım varmı? (Devlet hastanesinde olucam)
PRAGO KLİNİK + ÖZEL GÖZTEPE HASTANESİ
Dr.Naci Çelik'e 5 Haziran'da Ameliyat Oldum.. İlk Görüşmede "Derin İnce Kas Zarı Altı Yapalım" Dedi. Kas Altı Yuvarlak İsteği İle Gittim, Beni Aksine İkna Etti.. 1 Ay Sonra Protez Döndü ve Acayip Yamuk Bir Şekil Aldı Memem. Kontrolde Protezin Dönmüş Bir Daha Dönerse Yuvarlak Yaparız dedi, (( Sağlığımı İhtimallere Bıraktı)) Lokal Anestezi İle Dönen Protezi Düzeltme Kararı Aldık, Eşim de Yanımdaydı.. Ameliyat Günü "Genel Anestezi Yapalım, Kas Altına Koymam Gerekebilir" dedi.. Nasıl olur dedim Biri Kas Altı, Biri Kas Üstü???? "İçten Dikiş Atarım, Gerek Kalmayabilir" dedi.. Ameliyattan Acı İçinde Çıktım ve Öğrendim ki Sol Mememden Bir Parça Deri Çıkarmış Ve Kontrolde Sol Mememi Biraz Yukarı Aldığını Söyledi.. "Biraz Aşağı İner Diye Tahmin Ediyorum, İnmezse Küçük Bir Ameliyatla Diğerini de Yukarı Alırız" dedi... VÜCUDUMU DENEK OLARAK KULLANDI , ŞİKAYETÇİYİMM..!!!!
Herkesin bünyesine dokusuna göre değişir sanırım benim de biraz daha yumuşar bence ama böyle kalsa iyi yani çok yumuşamasini da istemem umarim istediğiniz gibi olurBenim 3 haftada hicbir degisik olmadi sertlikte,bu kadar yavas yumusacagini dusunmemistim,38 gun demek :) cok var daha yaaa,tesekkurler ...
Herkesin bünyesine dokusuna göre değişir sanırım benim de biraz daha yumuşar bence ama böyle kalsa iyi yani çok yumuşamasini da istemem umarim istediğiniz gibi olur
İstanbul da ameliyatin i olmuş bir çok arkadaş var canım onlarla iletişime geç istersen. Ben İzmit'te oldumçok araştırıyorum bilgi edinmeye çalışıyorum benim goguslerim küçük yani sadece silikon olcak galiba istanbul da oturuyorum bilinmis Doktor varmı aceba buraya yeni kayıt oldum ve çok kariskk bı sistem çözemedim
Cnm mrba ben ameliyat olmadım henüz ve albümümde suanki halleri var ameliyat olanlardan fikir almak için yuklemistim , senin resmin yok bayan olduğuna emin olmak için bence bir resim yükleki ameliyat olmuş yada olmamış kişiler izlemeye alsın seni resim olmadan kimse ozelini paylaşmaz nacizane tavsiye
Resim koymayi beceremedim kusura bakmayin kizlar haklisiniz sahtekâr cok
Hemen yapiyorum cok sagol ugrastim olmamistiEki Görüntüle 2112753
Canım bak forumlar yazan yerin yanında 3çizgi şekilde tıklanma yeri varya oraya basıyosun,, sonra
Eki Görüntüle 2112754
Orda albümler seçeneği var oraya basınca bu sayfa geliyo karşına ordan yeni albüm ekle, yada foto ekle yeri var ordan ekleyebiliyosun,,, :))
Hemen yapiyorum cok sagol ugrastim olmamisti
Canım bende de öyle oluyor uygulama dan girince ( kadınlar kulübü uygulamasından bahsediyorum) Google dan tekrar giriş yap o zaman böyle bi problem le karşılaşmayacaksın. Ben fotoğraf yükleyeceğim zaman böyle yapıyor um hep. Diğer Türlü uygulama dan fotoğraf yüklemek isteyince fotoğraf yükle butonu aktif hale geçmiyor . Sen Google dan dene bideFoto ekle butonuna basınca galeriye girmesi lazim bekliyo öyle mavi renk sari oluyo basinca sinir oldum sizde oyle bisey oldumu acaba
Canım sen kendi fotoğrafını koymuşsun. Bizler ise ameliyat öncesi ve sonrası hallerimizi koyduk albüme . Yani yüz profilimizi değil de mememizi koyduk sadeceTesekkur ederim album yaptim iki resim koydum ama profil resmim olmadi hata verdi
Düzenli ağrı kesici kas gevsetici antibiyotik aliyorum ama hala ağrım gecmedi 4. Gün içindeyim ağrı yanma oluyor kalkamiyorum bir gögsümün alt kısmında morarma var buz koyuyorum hala sis ve hissetmiyorum bende anormallik mi varGecicek merak etme hatta zorunu atlattin
Benim ilk haftada gecmisti hatta 4 cu gun gezmeye cikmistim. Ama duzenli agri kesici kas gevsetici aliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?