Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun ve hayırlı olsun:))
Baskı fazla canım tek kalkamıyorum düne göre daha iyiyim 24 saat yeni olucak,teşekkür ederimGeçmiş olsun canım veee hayırlı olsun :) umarım iyisindir
benim doktorumda aynı yorumu yaptı daha doğal bir görüntü olacağını söyledi bende bir taşla iki kuş dedim hem göbektende kurtulurum :)) bana aynı işlem yapılacakİnanın hiçbir fikrim yok.açıkcası çok araştırarak bu ameliyata karar vermedim .Doktorumla pazartesi bir randevum var ona bunu kesinlikle soracağım ve sizede cevabını ileteceğim.tek bildiğim sıkı bir göğüsüm yokmuş sarkma da yokmuş yumuşak bir silikon kullanacakmış ve yapıldığında protezi hissetmemen için yağ dokusuna ihtiyaç varmış..açıkcası benim de kafam karıştı yorumuzdan dolayı.doktorum naci bey olunca sorgulamadım ama mutlaka sorucam . Telekkürler cevabınız için
Dogrusu haklısın ama soyle birsey var senin ozelinde,7 yıl olmus yaptıralı ve albumleri yeni olusturmadigin eski oldugu icin albumlere direkt yorum yazmayip burda ortada guncel konusurken seninle ilgili yorum yaptigimi biliyorum.Boyle dusunecegini tahmin edemedim acikcasi,yeni album koyan arkadaslara aktif konusma album altinda ilerledigi icin surekli yorum yazdim.Neyse yinedeYanlışlıkla çıkarttığımda oluyor evet,ama o arkadaşa karşı olan düşüncemi yazdım. Çoğu kişi çok merak ediyor,görmek istiyor rica ediyor izle beni diye. Güven duyduğum kişileri izlemeye alıyorum ama tuhaf olan bazen ne yorum yapılıyor iyi kötü nede bir beğeni bir hareket. Arkadaşım yaz birşeyler,beğeni yap gördüğünü belli et ,ilgilendiğini baktığını anlayayım en azından degilmi! Yani bir teşekkür et bari. Nasıl herkes yorum bekliyorsa bizde bekliyoruz.
Arada uzun süre siteye girmeyenleri,yorum yapmayanları izlemeden çıkartıyorum evet. Ama kimi tekrar yazıyor izlemeye alıyorum. Bu böyle sitem edecek birşey degil.
Benim 7 sene oldu ,bilgim dahilinde cevap vermeye çalışıyorum birçok kişi şahittir buna. Ama bazen yoğun oluyorum,sadece özel mesajlara cevap yazabiliyorum. Tüm günü burada geçiremiyoruz bazen
Canim senin resimlerinle ilgili ben direkt albumun altina yorum yazmayip burada ortada mesajlasirken yorumlarda bulundum,kac defada super olmus soyleymis boyleymis gibi yorumlar yazdigimi hatirliyorum.Senin direkt albumlerinin altina degil,burada aktif ortada yazisirken belirtmeyi tercih ettim,cunku sen ameliyatini olali 7 yil olmus,o album alti yazismalari eskide kalmistir ve ordan cok burdaki yazismalari takip edersin diye.Yoksa burda yeni album koyan arkadaslarda hemen altina yorum yazdim,yada ortaya msg atarak yorum yazdim.Neyse hersey icin tesekkurler ama yanlis degerlendirmissin.üYanlışlıkla çıkarttığımda oluyor evet,ama o arkadaşa karşı olan düşüncemi yazdım. Çoğu kişi çok merak ediyor,görmek istiyor rica ediyor izle beni diye. Güven duyduğum kişileri izlemeye alıyorum ama tuhaf olan bazen ne yorum yapılıyor iyi kötü nede bir beğeni bir hareket. Arkadaşım yaz birşeyler,beğeni yap gördüğünü belli et ,ilgilendiğini baktığını anlayayım en azından degilmi! Yani bir teşekkür et bari. Nasıl herkes yorum bekliyorsa bizde bekliyoruz.
Arada uzun süre siteye girmeyenleri,yorum yapmayanları izlemeden çıkartıyorum evet. Ama kimi tekrar yazıyor izlemeye alıyorum. Bu böyle sitem edecek birşey degil.
Benim 7 sene oldu ,bilgim dahilinde cevap vermeye çalışıyorum birçok kişi şahittir buna. Ama bazen yoğun oluyorum,sadece özel mesajlara cevap yazabiliyorum. Tüm günü burada geçiremiyoruz bazen
benim doktorumda aynı yorumu yaptı daha doğal bir görüntü olacağını söyledi bende bir taşla iki kuş dedim hem göbektende kurtulurum :)) bana aynı işlem yapılacak
20 şubat ta olacak ameliyatım
Baktım yorum yaptım canım.arzum77 merhaba, seni izlesem bakabilir misin acaba kas zarı altı için uygun dokum var mı?
Yoksa az ,kasaltı daha mı iyi?
Canım kas zarı altını oneririm sana cunku cabuk toparlandım ben,iz falan cok az ve acbgrıda asırı olmadı.Kas ustunu bilemiyorum sanki sennin dokun kas ustu icin yeterli degil gibi geldi bana
Canim tabi ki ole ole sekilli bisi olmuo ki top gibi oluo hele yandan bakinca acaip komik oluo zamanla sekillenio boyutta sorun yoksa binlar dert degilMoralim çok bozuk ameliyata lt çıktım bir baktım iki küçük sıkma portakal kadar doktor sis olduğundan öyle duruyor ama zamanla şekillenecek dedi am bilmiyorum bakmak istemiyorum füze gibi karşıya bakıyor göğüs altı katlantisi yok yuvarlak beyzbol topu kadar300 cc mentor taktirdim oysa ekranda gosterdiginden çok farklı şu an
Gececek cnm gun ve gun degisecek o tas koymus hissi gecio kol oynatma gunden gune degisio.kas gevsetici alirsan yardimci olurTecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Agrin var mi peki cnmTecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Gecmis olsun,tabiki saydiklarin cok normal,hicbirsey icin canini sıkma simdi,bekle biraz sonra bakarsin,bu arada biraz egimli yatmani tavsiye ederim,cok yatarsan kalkarken zorlanirsin kramp girebilir,normal seyler...Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?