Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim doktorumda aynı yorumu yaptı daha doğal bir görüntü olacağını söyledi bende bir taşla iki kuş dedim hem göbektende kurtulurum :)) bana aynı işlem yapılacak

Dogrusu haklısın ama soyle birsey var senin ozelinde,7 yıl olmus yaptıralı ve albumleri yeni olusturmadigin eski oldugu icin albumlere direkt yorum yazmayip burda ortada guncel konusurken seninle ilgili yorum yaptigimi biliyorum.Boyle dusunecegini tahmin edemedim acikcasi,yeni album koyan arkadaslara aktif konusma album altinda ilerledigi icin surekli yorum yazdim.Neyse yinede
Canim senin resimlerinle ilgili ben direkt albumun altina yorum yazmayip burada ortada mesajlasirken yorumlarda bulundum,kac defada super olmus soyleymis boyleymis gibi yorumlar yazdigimi hatirliyorum.Senin direkt albumlerinin altina degil,burada aktif ortada yazisirken belirtmeyi tercih ettim,cunku sen ameliyatini olali 7 yil olmus,o album alti yazismalari eskide kalmistir ve ordan cok burdaki yazismalari takip edersin diye.Yoksa burda yeni album koyan arkadaslarda hemen altina yorum yazdim,yada ortaya msg atarak yorum yazdim.Neyse hersey icin tesekkurler ama yanlis degerlendirmissin.ü

benim doktorumda aynı yorumu yaptı daha doğal bir görüntü olacağını söyledi bende bir taşla iki kuş dedim hem göbektende kurtulurum :)) bana aynı işlem yapılacak

Haklısınız bende ilk başta öyle düşündüm ama çekeceğimiz acı ikiye katlanıyor o yüzden korkuyorum..sizin ne zaman olacak ameliyat?

daha önce Bu şekilde ameliyat olmuş birisiyle konuştum o karında acı olmayacağını söyledi yağ enjeksiyonuylaDaha doğal bir görüntü oluşacağını belirtti o durumdan memnun kalmış ben de sorun olmaz diye düşündüm bana da mantıklı geldi inşallah öyle olur

Kizlar bendende son bi bilgilendirme gelsin,bayaa bi yeni katilanlar var,benimde 3.haftam doldu,hem diklestirme hem kasalti olunca anca rahatladim,1 hafta sonra ise donmem imkansizdi,kollarimi kullandigim bir isim oldugu icin,agirlik hissi devam ediyor,yumusama yok,odem devam ediyor,yan yatmaya yeni basladim,2.haftadan sonra ozel sutyen bandaj kullanmadim,doktorum masaj ve krem onermedi henuz,hoop diye bir iyilesme yasamadim,yavas yavas,ilk gunler tam istirahat etmenizde fayda var,simdilik boyle,ameliyat olacaklara simdiden gecmis olsun...

Moralim çok bozuk ameliyata lt çıktım bir baktım iki küçük sıkma portakal kadar doktor sis olduğundan öyle duruyor ama zamanla şekillenecek dedi am bilmiyorum bakmak istemiyorum füze gibi karşıya bakıyor göğüs altı katlantisi yok yuvarlak beyzbol topu kadar300 cc mentor taktirdim oysa ekranda gosterdiginden çok farklı şu an

Canım kas zarı altını oneririm sana cunku cabuk toparlandım ben,iz falan cok az ve acbgrıda asırı olmadı.Kas ustunu bilemiyorum sanki sennin dokun kas ustu icin yeterli degil gibi geldi bana

Cnm kas zarı altını arzumdan dolayı biliyorum birde senin sonucunu gördüm çok doğal ve muhteşem duruyor ama ben drumla görüşmede hiç aklıma gelmedi bu konu, dual plana takmis durumdaydim biraz daha yumuşak geçişli olduğu için ve drum dual plan tahta göğüs tabir ettiğimiz kişilere uygun görüyoruz sana gerek yok ama ısrar edenlere yapıyorum dedi eğer yaptığı bir yöntem ise tabiki görüşmeye gittiğimde görüşeceğim inşallah en mutlu olduğumuz sonuçlar olur :*

Canim tabi ki ole ole sekilli bisi olmuo ki top gibi oluo hele yandan bakinca acaip komik oluo zamanla sekillenio boyutta sorun yoksa binlar dert degil

Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım

Boyutta da sorun var çok küçük çok mutsuzum ağrıdan kalkamiyorum kıpırdamıyorum dogrulamiyorum çektiğim acıya değmedi doktor göğüs aran sis olduğu için küçük gorundugunu iddaa ediyor bu şişlikler inince hiç kalmazsa diye korkuyorum

Zayıf bir kız da değilim 38 bedenim omuzlarim sirtim geniş umutla bekliyorum böyle kalırsa ben bununla yaşayamam diye hastanede bütün gece ağladım

Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Gecmis olsun,tabiki saydiklarin cok normal,hicbirsey icin canini sıkma simdi,bekle biraz sonra bakarsin,bu arada biraz egimli yatmani tavsiye ederim,cok yatarsan kalkarken zorlanirsin kramp girebilir,normal seyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…