Ooo var midir ki o caresizlik hissini yaşamayan. Acaba şöyle mi yatsam böyle mi yatsam, uzerime öküz oturmuş gibi nokta nokta nokta :) gececek canim hic gecmeyecegine inandigim anlar geldi benim ama geciyormus emin ol :) sislik odem o patlayacakmis hissi 2. Haftamin sonunda gecti beraberinde kollarimda rahatlamisti.Dogal olarakta yatis pozisyonum rahatladi. Ki bence gec iyilesenlerdenim ben ona gore hesap et sen artik. Haa bak odem icin sana sunu tavsiye edebilirim azalana kadar bol su sifir tuz çok iyi geldi bana. Dustada ilik su. Umarim bir an önce gormemise donersin hayirli olsun :)Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Oncelikle geçmiş olsun canim. Yuvarlak taktirdiysan siki bir cildin varsa ve gogus dokun cok az olup kas alti gibi bir planı tercih ettiysen bence o düşündüğün gogus alti katlantisinin ameliyattan sonra hemen oluşmasi cok zor. Doktorlarin israrla göğüs uzerimize bandaj takin demesinin sebebi birazcik asagiya indirebilmek demekki ameliyatin ilk aylarinda yukarida. Canini sikmak icin erken mi hii ne dersin? Bence zamana birak canini sikma iyileşmene bak. Bak ki yine begenmezsen doktora neden diyecek gücün olsun :))Moralim çok bozuk ameliyata lt çıktım bir baktım iki küçük sıkma portakal kadar doktor sis olduğundan öyle duruyor ama zamanla şekillenecek dedi am bilmiyorum bakmak istemiyorum füze gibi karşıya bakıyor göğüs altı katlantisi yok yuvarlak beyzbol topu kadar300 cc mentor taktirdim oysa ekranda gosterdiginden çok farklı şu an
Gecicek merak etme hatta zorunu atlattinTecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Yuvarlak mentor 300 cc ksa altı taktırtım dokum vardı biraz doktor bana ekranda sonrası halini gösterdi dolgun 85 b gibi bi görüntüydü şu anda küçücükler a cup yaniOncelikle geçmiş olsun canim. Yuvarlak taktirdiysan siki bir cildin varsa ve gogus dokun cok az olup kas alti gibi bir planı tercih ettiysen bence o düşündüğün gogus alti katlantisinin ameliyattan sonra hemen oluşmasi cok zor. Doktorlarin israrla göğüs uzerimize bandaj takin demesinin sebebi birazcik asagiya indirebilmek demekki ameliyatin ilk aylarinda yukarida. Canini sikmak icin erken mi hii ne dersin? Bence zamana birak canini sikma iyileşmene bak. Bak ki yine begenmezsen doktora neden diyecek gücün olsun :))
İnşallah canım umarım bende çabucak atlatırım.ilaçlarıma dikkat ediyorumGecicek merak etme hatta zorunu atlattin
Benim ilk haftada gecmisti hatta 4 cu gun gezmeye cikmistim. Ama duzenli agri kesici kas gevsetici aliyordum
Fotograflarin varsa album olustur bakalim canim. Bak forumdaki hemen hemen tüm deneyimliler yumusayip asagi inince daha büyük göründügünu söylüyor. Bence uzulmen icin gercekten erken.Yuvarlak mentor 300 cc ksa altı taktırtım dokum vardı biraz doktor bana ekranda sonrası halini gösterdi dolgun 85 b gibi bi görüntüydü şu anda küçücükler a cup yani
Genelde sancı değil sıkışıklık hissi var canım.kollarım hafifledi biraz daha.sıkmam gerek dişimi biliyorum sizlerden öğrendiklerimden hazırlıklıydım.fakat gerginlik hissi epey yoğunmuşAgrin var mi peki cnm
Tavsiyelerine uyacağım canım zaten ellerde yüzde şişlik var .bu göğsüme oturan kalkınca rahatlıcam İnşallah desteğşn için teşekkür ederimOoo var midir ki o caresizlik hissini yaşamayan. Acaba şöyle mi yatsam böyle mi yatsam, uzerime öküz oturmuş gibi nokta nokta nokta :) gececek canim hic gecmeyecegine inandigim anlar geldi benim ama geciyormus emin ol :) sislik odem o patlayacakmis hissi 2. Haftamin sonunda gecti beraberinde kollarimda rahatlamisti.Dogal olarakta yatis pozisyonum rahatladi. Ki bence gec iyilesenlerdenim ben ona gore hesap et sen artik. Haa bak odem icin sana sunu tavsiye edebilirim azalana kadar bol su sifir tuz çok iyi geldi bana. Dustada ilik su. Umarim bir an önce gormemise donersin hayirli olsun :)
Arada kalkıp yürüyorum canım, zaten 3 yastıkla hafif oturuyorum anca.aksilik çıkmadan bende sizler gibi tamamlarım inşallah sıkıntılı süreciGecmis olsun,tabiki saydiklarin cok normal,hicbirsey icin canini sıkma simdi,bekle biraz sonra bakarsin,bu arada biraz egimli yatmani tavsiye ederim,cok yatarsan kalkarken zorlanirsin kramp girebilir,normal seyler...
Ins cnm kolayliklar bersin AllahArada kalkıp yürüyorum canım, zaten 3 yastıkla hafif oturuyorum anca.aksilik çıkmadan bende sizler gibi tamamlarım inşallah sıkıntılı süreci
Ya ben yeniyim nerede ne yazacagimi bilemiyorum siz memnun klmissiniz bilgi edinmeye çalışıyorum nasıl memnun musunizŞuan.iyiyim ama şiddetli bel ağrısı çektim fıtık sandım o derece ama şuan gecti
Yalnızca protez ise 8-10 bin arası canımArkadaşla fiyat bilgim yok aralığı nedir
Merhaba benim 38 gun falan oldu oyle çok sert değil hatta yumuşaklığı iyi bence cohesive 1Dikkat dikkat arkadaslar ... mentor cohesive 1 taktiranlar,lutfen acayip yorumlarinizi merak ediyorum,ameliyat oncesi marka konusunda bir talepte bulunmamistim hic,umarim pisman olmam bu konuyu es gectigime, dogal yumusakliga kavusmasi ne kadar surdu ve gercekten olabildi mi en onemlisi,sanki hala o takoz sutyenleri takiyor gibiyim,gerci suan cogumuz tazeyiz daha ama,lutfen eskilerden biri gorsun insallah mesajimi...
Mrb bende 20 martta olucam insallah 2 cocuk var bendede endiselerim cok nasil rahat olucam bilemiyorum benide izlemeye alirmisiniz sevgilerCnm benim ameliyatim 6 Nisan ve daha çabuk toparlanmak için bende kas üstü düşünüyorum 2 çocuğumla tek başıma ilgileneceğim ancak silikon ele gelirmi diyede korkmuyor değilim benim suanki halleri var albümümde seni izlemeye alacağım lütfen sende beni alirmisin görüntüsünü merak ettim bide silikonu elle hissediyormusun?
çok araştırıyorum bilgi edinmeye çalışıyorum benim goguslerim küçük yani sadece silikon olcak galiba istanbul da oturuyorum bilinmis Doktor varmı aceba buraya yeni kayıt oldum ve çok kariskk bı sistem çözemedimYalnızca protez ise 8-10 bin arası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?