Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Ooo var midir ki o caresizlik hissini yaşamayan. Acaba şöyle mi yatsam böyle mi yatsam, uzerime öküz oturmuş gibi nokta nokta nokta :) gececek canim hic gecmeyecegine inandigim anlar geldi benim ama geciyormus emin ol :) sislik odem o patlayacakmis hissi 2. Haftamin sonunda gecti beraberinde kollarimda rahatlamisti.Dogal olarakta yatis pozisyonum rahatladi. Ki bence gec iyilesenlerdenim ben ona gore hesap et sen artik. Haa bak odem icin sana sunu tavsiye edebilirim azalana kadar bol su sifir tuz çok iyi geldi bana. Dustada ilik su. Umarim bir an önce gormemise donersin hayirli olsun :)

Oncelikle geçmiş olsun canim. Yuvarlak taktirdiysan siki bir cildin varsa ve gogus dokun cok az olup kas alti gibi bir planı tercih ettiysen bence o düşündüğün gogus alti katlantisinin ameliyattan sonra hemen oluşmasi cok zor. Doktorlarin israrla göğüs uzerimize bandaj takin demesinin sebebi birazcik asagiya indirebilmek demekki ameliyatin ilk aylarinda yukarida. Canini sikmak icin erken mi hii ne dersin? Bence zamana birak canini sikma iyileşmene bak. Bak ki yine begenmezsen doktora neden diyecek gücün olsun :))

Tecrübeli arkadaşlar , bana moral verin olmaz mı ☹ bu baskı ,sancı,taş oturma sıkışma hissi geçecek değil mi? Yatsam mı dik mi otursam şaşırdım
Gecicek merak etme hatta zorunu atlattin
Benim ilk haftada gecmisti hatta 4 cu gun gezmeye cikmistim. Ama duzenli agri kesici kas gevsetici aliyordum

Yuvarlak mentor 300 cc ksa altı taktırtım dokum vardı biraz doktor bana ekranda sonrası halini gösterdi dolgun 85 b gibi bi görüntüydü şu anda küçücükler a cup yani

Yuvarlak mentor 300 cc ksa altı taktırtım dokum vardı biraz doktor bana ekranda sonrası halini gösterdi dolgun 85 b gibi bi görüntüydü şu anda küçücükler a cup yani
Fotograflarin varsa album olustur bakalim canim. Bak forumdaki hemen hemen tüm deneyimliler yumusayip asagi inince daha büyük göründügünu söylüyor. Bence uzulmen icin gercekten erken.

Tavsiyelerine uyacağım canım zaten ellerde yüzde şişlik var .bu göğsüme oturan kalkınca rahatlıcam İnşallah desteğşn için teşekkür ederim

Gecmis olsun,tabiki saydiklarin cok normal,hicbirsey icin canini sıkma simdi,bekle biraz sonra bakarsin,bu arada biraz egimli yatmani tavsiye ederim,cok yatarsan kalkarken zorlanirsin kramp girebilir,normal seyler...
Arada kalkıp yürüyorum canım, zaten 3 yastıkla hafif oturuyorum anca.aksilik çıkmadan bende sizler gibi tamamlarım inşallah sıkıntılı süreci

Dikkat dikkat arkadaslar ... mentor cohesive 1 taktiranlar,lutfen acayip yorumlarinizi merak ediyorum,ameliyat oncesi marka konusunda bir talepte bulunmamistim hic,umarim pisman olmam bu konuyu es gectigime, dogal yumusakliga kavusmasi ne kadar surdu ve gercekten olabildi mi en onemlisi,sanki hala o takoz sutyenleri takiyor gibiyim,gerci suan cogumuz tazeyiz daha ama,lutfen eskilerden biri gorsun insallah mesajimi...

Göğüslerimizi hissetmememiz de normal bir durum mu acaba ben hissetmiyorum şu anda dokunuyurum elimi hissetmiyorum o derece buz koyup soğuğu hissetmiyorum

Merhaba benim 38 gun falan oldu oyle çok sert değil hatta yumuşaklığı iyi bence cohesive 1

Mrb bende 20 martta olucam insallah 2 cocuk var bendede endiselerim cok nasil rahat olucam bilemiyorum benide izlemeye alirmisiniz sevgiler

Yalnızca protez ise 8-10 bin arası canım
çok araştırıyorum bilgi edinmeye çalışıyorum benim goguslerim küçük yani sadece silikon olcak galiba istanbul da oturuyorum bilinmis Doktor varmı aceba buraya yeni kayıt oldum ve çok kariskk bı sistem çözemedim

PRAGO KLİNİK + ÖZEL GÖZTEPE HASTANESİ
Dr.Naci Çelik'e 5 Haziran'da Ameliyat Oldum.. İlk Görüşmede "Derin İnce Kas Zarı Altı Yapalım" Dedi. Kas Altı Yuvarlak İsteği İle Gittim, Beni Aksine İkna Etti.. 1 Ay Sonra Protez Döndü ve Acayip Yamuk Bir Şekil Aldı Memem. Kontrolde Protezin Dönmüş Bir Daha Dönerse Yuvarlak Yaparız dedi, (( Sağlığımı İhtimallere Bıraktı)) Lokal Anestezi İle Dönen Protezi Düzeltme Kararı Aldık, Eşim de Yanımdaydı.. Ameliyat Günü "Genel Anestezi Yapalım, Kas Altına Koymam Gerekebilir" dedi.. Nasıl olur dedim Biri Kas Altı, Biri Kas Üstü???? "İçten Dikiş Atarım, Gerek Kalmayabilir" dedi.. Ameliyattan Acı İçinde Çıktım ve Öğrendim ki Sol Mememden Bir Parça Deri Çıkarmış Ve Kontrolde Sol Mememi Biraz Yukarı Aldığını Söyledi.. "Biraz Aşağı İner Diye Tahmin Ediyorum, İnmezse Küçük Bir Ameliyatla Diğerini de Yukarı Alırız" dedi... VÜCUDUMU DENEK OLARAK KULLANDI , ŞİKAYETÇİYİMM..!!!!

PRAGO KLİNİK + ÖZEL GÖZTEPE HASTANESİ
Dr.Naci Çelik'e 5 Haziran'da Ameliyat Oldum.. İlk Görüşmede "Derin İnce Kas Zarı Altı Yapalım" Dedi. Kas Altı Yuvarlak İsteği İle Gittim, Beni Aksine İkna Etti.. 1 Ay Sonra Protez Döndü ve Acayip Yamuk Bir Şekil Aldı Memem. Kontrolde Protezin Dönmüş Bir Daha Dönerse Yuvarlak Yaparız dedi, (( Sağlığımı İhtimallere Bıraktı)) Lokal Anestezi İle Dönen Protezi Düzeltme Kararı Aldık, Eşim de Yanımdaydı.. Ameliyat Günü "Genel Anestezi Yapalım, Kas Altına Koymam Gerekebilir" dedi.. Nasıl olur dedim Biri Kas Altı, Biri Kas Üstü???? "İçten Dikiş Atarım, Gerek Kalmayabilir" dedi.. Ameliyattan Acı İçinde Çıktım ve Öğrendim ki Sol Mememden Bir Parça Deri Çıkarmış Ve Kontrolde Sol Mememi Biraz Yukarı Aldığını Söyledi.. "Biraz Aşağı İner Diye Tahmin Ediyorum, İnmezse Küçük Bir Ameliyatla Diğerini de Yukarı Alırız" dedi... VÜCUDUMU DENEK OLARAK KULLANDI , ŞİKAYETÇİYİMM..!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…