Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Beni izleyebilirmisin lutfen
Bende izlemeye aliyorum seni

ben ozellikle yariyil tatilinde olsun diye baski yaptim dr oyle oldu ikimizde tatildeydik. Ama eger tek kalacaksan yemeklerin yapilmis olsun ve oturur vaziyette kalmaya calis tek kalkmak zor oluyor oturur vaziyette olumca sikinti olmaz. Is yapma sadece cocuklari besle hep dinlen.benim coxuklar 4 ile 8 yasinda umarim seninkiler daha buyuktur.isin daha kolay olur. Ama sakin endiselenme r. Gumden sonra rahatliyorsun.

Kızlar yarın ameliyatım var ama kendimi çok halsiz hissediyorum bugün, hasta mı olucam acaba, iptal mi etsem
endise ve korkudan olabilir tabi grip soguk alginligi yoksa

Evet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor marka

Canim bende 1.ayimı doldurdum.benim de meme uçlarım o kadar açıyor ki anlatamam.his geri gelmeyecek ve hep bu acı kalacak diye ödüm kopuyor açıkçası.eski hisli haline bir an önce döner inşallah.

Kızlar bişe sorcam, dual plan herkese yapılıyor mu? Bi şartı var mı? Kas altı yapılmaya uygun herkese dual plan uygulanabilir mi yani?

Canim bende 1.ayimı doldurdum.benim de meme uçlarım o kadar açıyor ki anlatamam.his geri gelmeyecek ve hep bu acı kalacak diye ödüm kopuyor açıkçası.eski hisli haline bir an önce döner inşallah.
1. Ayın kontrolunde doktorum normal demisti ama 3 ay olmak uzere hala aciyor.Rahatsiz edici bir durum.Yine randevu aldim bakalim bu sefer ne diyecek :/

ben de catlak vardi o var

Evet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor marka
gecmis olsunn umarim iyisinizdir

Merhaba, benimde 315 damla ve keşke az daha büyük isteseymişim diyorum. Sonuçta bu ameliyata değmesi lazim ve sonuç mutluluk verici olması lazım. 3 boyutlu göstermişti banada da daha dolgun duruyordu
Merhaba birşey soracaktım arkadaşım damla çokmuş sert yoksa oda yuvarlak gibi normalmi

Siz beklentinizi doktora iyice anlatın,görsellerlede gösterin gerisini ona bırakın Ben hep dolgun,diri,vücuduma uygun büyük göğüs istedim oldu Darısı başınıza artık .
Merhaba Arzu'm göğüs kafesimiz 450. 500 cc yi alırsa bu büyüklükteki protez kas altı yapılabilirmi yoksa kas altı küçük protezler içinmi

Eyvahhh eyvahhh yaa,bu normal olmayan bi durum o zaman, bu his yuzunden hayatim normallesemedi,insallah gecicidir...
Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı,benimde tek korkum yabancı maddeyi hissetmek o yüzden hep ikileme düşüyorum.düzelme oldumu sizde

Çarşamba ultrason çekilicem ya perşembede gidip dra göstericem sonucu, ameliyat tarihini drmu ayarlıyor yoksa ben şu zamanda olmak istiyorum deme gibi bi şansım varmı? (Devlet hastanesinde olucam)
Arkadaşım bende devlette düşünüyorum fiyat ortalaması nedir devlette

Merhaba Arzu'm göğüs kafesimiz 450. 500 cc yi alırsa bu büyüklükteki protez kas altı yapılabilirmi yoksa kas altı küçük protezler içinmi
Hayır,tabiki kas altı yapılabilir... Yurtdışında ameliyat olan hastalara genelde bu büyüklükte ve hatta daha büyük cc ler kullanılıyor ve kas altı genelde

Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı,benimde tek korkum yabancı maddeyi hissetmek o yüzden hep ikileme düşüyorum.düzelme oldumu sizde
Ben 4.haftama girdim,belki erken daha,ama diger arkadaslarin cogu boyle bir sorun yasamadigi icin tedirgin oldum,malesef cok rahatsiz edici bir duygu yururken ve kollarimi zorladigimda ben burdayim diyor,alisilacak gibi degil... zamanla gecer insallah... herkesde olmuyor boyle o yuzden sen olumlu dusun oyle olsun :)

bugün saat 13 te ameliyattan çıktım epidural olduğu için ağrım yok fakat dayak yemiş gibiyim göğsümde öküz oturuyor sanki bu his ne zaman geçer

bende oldu masaj yaptikca da indi canim hatta benim deneme yapilan mememin kol arkasi yani sirt bolumumde şişti. Hatta hala da var az biraz sislik ama gecer diye dert etmiyorum sen de dert etme.

Canim beni de izler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…