- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Beni izleyebilirmisin lutfenHerkese merhabaa.Umarım herkes iyidir ?Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.3. ayima girmek üzereyim çok şükür ağrım sızım kalmadı ama meme basindan itibaren çatlak görünümlü dalagalanmalar olmaya başladı memelerimde.Belki derim kaldirmadi gerginliği ama album yaptım takip edenler bakip yorum yapabilirse çok sevinirim.Bir de meme uçlarimda buyuk bir hassasiyet var aciyorlar.Böyle bir sey yasayan var mi,?Yasayanlar yazabilir mi
ben ozellikle yariyil tatilinde olsun diye baski yaptim dr oyle oldu ikimizde tatildeydik. Ama eger tek kalacaksan yemeklerin yapilmis olsun ve oturur vaziyette kalmaya calis tek kalkmak zor oluyor oturur vaziyette olumca sikinti olmaz. Is yapma sadece cocuklari besle hep dinlen.benim coxuklar 4 ile 8 yasinda umarim seninkiler daha buyuktur.isin daha kolay olur. Ama sakin endiselenme r. Gumden sonra rahatliyorsun.Cnm ben 6 Nisan da ameliyatim yani cuma günü olacağım esim gece refakatcım olacak cumartesi izinli pazarda evde zaten ama pazartesi iş başı yapmak zorunda işyeri benim için 10 gün izin vermez , akşamları ilgilenecek tabiki ama öğlen çocuklarımla yalnızım esiniz 10 gün izinmi aldı cnm yoksa aksamlari yardım etmesinden mi bahsediyorsun ?
endise ve korkudan olabilir tabi grip soguk alginligi yoksaKızlar yarın ameliyatım var ama kendimi çok halsiz hissediyorum bugün, hasta mı olucam acaba, iptal mi etsem
Evet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor markaben ozellikle yariyil tatilinde olsun diye baski yaptim dr oyle oldu ikimizde tatildeydik. Ama eger tek kalacaksan yemeklerin yapilmis olsun ve oturur vaziyette kalmaya calis tek kalkmak zor oluyor oturur vaziyette olumca sikinti olmaz. Is yapma sadece cocuklari besle hep dinlen.benim coxuklar 4 ile 8 yasinda umarim seninkiler daha buyuktur.isin daha kolay olur. Ama sakin endiselenme r. Gumden sonra rahatliyorsun.
endise ve korkudan olabilir tabi grip soguk alginligi yoksa
Simdiden gecmis olsunEvet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor marka
Canim bende 1.ayimı doldurdum.benim de meme uçlarım o kadar açıyor ki anlatamam.his geri gelmeyecek ve hep bu acı kalacak diye ödüm kopuyor açıkçası.eski hisli haline bir an önce döner inşallah.Herkese merhabaa.Umarım herkes iyidir ?Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.3. ayima girmek üzereyim çok şükür ağrım sızım kalmadı ama meme basindan itibaren çatlak görünümlü dalagalanmalar olmaya başladı memelerimde.Belki derim kaldirmadi gerginliği ama album yaptım takip edenler bakip yorum yapabilirse çok sevinirim.Bir de meme uçlarimda buyuk bir hassasiyet var aciyorlar.Böyle bir sey yasayan var mi,?Yasayanlar yazabilir mi
1. Ayın kontrolunde doktorum normal demisti ama 3 ay olmak uzere hala aciyor.Rahatsiz edici bir durum.Yine randevu aldim bakalim bu sefer ne diyecek :/Canim bende 1.ayimı doldurdum.benim de meme uçlarım o kadar açıyor ki anlatamam.his geri gelmeyecek ve hep bu acı kalacak diye ödüm kopuyor açıkçası.eski hisli haline bir an önce döner inşallah.
Canim ya inşallah geçer.doktorunla konuşunca yazar mısın buraya canim1. Ayın kontrolunde doktorum normal demisti ama 3 ay olmak uzere hala aciyor.Rahatsiz edici bir durum.Yine randevu aldim bakalim bu sefer ne diyecek :/
ben de catlak vardi o varHerkese merhabaa.Umarım herkes iyidir ?Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.3. ayima girmek üzereyim çok şükür ağrım sızım kalmadı ama meme basindan itibaren çatlak görünümlü dalagalanmalar olmaya başladı memelerimde.Belki derim kaldirmadi gerginliği ama album yaptım takip edenler bakip yorum yapabilirse çok sevinirim.Bir de meme uçlarimda buyuk bir hassasiyet var aciyorlar.Böyle bir sey yasayan var mi,?Yasayanlar yazabilir mi
gecmis olsunn umarim iyisinizdirEvet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor marka
Merhaba birşey soracaktım arkadaşım damla çokmuş sert yoksa oda yuvarlak gibi normalmiMerhaba, benimde 315 damla ve keşke az daha büyük isteseymişim diyorum. Sonuçta bu ameliyata değmesi lazim ve sonuç mutluluk verici olması lazım. 3 boyutlu göstermişti banada da daha dolgun duruyordu
Merhaba Arzu'm göğüs kafesimiz 450. 500 cc yi alırsa bu büyüklükteki protez kas altı yapılabilirmi yoksa kas altı küçük protezler içinmiSiz beklentinizi doktora iyice anlatın,görsellerlede gösterin gerisini ona bırakınBen hep dolgun,diri,vücuduma uygun büyük göğüs istedim oldu Darısı başınıza artık .
Benimkiyle ayni,sonuclari takip ederiz,insallah benden daha memnun kalirsin sen,cok gecmis olsun tekrardanEvet öyle oldu sanırım, birazdan ameliyata giricem, 350 cc high profil mentor marka
Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı,benimde tek korkum yabancı maddeyi hissetmek o yüzden hep ikileme düşüyorum.düzelme oldumu sizdeEyvahhh eyvahhh yaa,bu normal olmayan bi durum o zaman, bu his yuzunden hayatim normallesemedi,insallah gecicidir...
Arkadaşım bende devlette düşünüyorum fiyat ortalaması nedir devletteÇarşamba ultrason çekilicem ya perşembede gidip dra göstericem sonucu, ameliyat tarihini drmu ayarlıyor yoksa ben şu zamanda olmak istiyorum deme gibi bi şansım varmı? (Devlet hastanesinde olucam)
Hayır,tabiki kas altı yapılabilir... Yurtdışında ameliyat olan hastalara genelde bu büyüklükte ve hatta daha büyük cc ler kullanılıyor ve kas altı geneldeMerhaba Arzu'm göğüs kafesimiz 450. 500 cc yi alırsa bu büyüklükteki protez kas altı yapılabilirmi yoksa kas altı küçük protezler içinmi
Ben 4.haftama girdim,belki erken daha,ama diger arkadaslarin cogu boyle bir sorun yasamadigi icin tedirgin oldum,malesef cok rahatsiz edici bir duygu yururken ve kollarimi zorladigimda ben burdayim diyor,alisilacak gibi degil... zamanla gecer insallah... herkesde olmuyor boyle o yuzden sen olumlu dusun oyle olsun :)Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı,benimde tek korkum yabancı maddeyi hissetmek o yüzden hep ikileme düşüyorum.düzelme oldumu sizde
bende oldu masaj yaptikca da indi canim hatta benim deneme yapilan mememin kol arkasi yani sirt bolumumde şişti. Hatta hala da var az biraz sislik ama gecer diye dert etmiyorum sen de dert etme.Kızlar burada yaşayan oldu mu hiç bilmiyorum, ameliyat sonrası göğüs değil! Göğüs yanları yani nasıl ifade edilir ki hani sütyenin sağ ve sol kolunun geçtiği belin üst kısmı şişmesi normal mi? Ameliyattan çıktığımdan beri şiş ve baktığım resimlerde hiç benim gibi olanı görmedim
Canim beni de izler misinHerkese merhabaa.Umarım herkes iyidir ?Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.3. ayima girmek üzereyim çok şükür ağrım sızım kalmadı ama meme basindan itibaren çatlak görünümlü dalagalanmalar olmaya başladı memelerimde.Belki derim kaldirmadi gerginliği ama album yaptım takip edenler bakip yorum yapabilirse çok sevinirim.Bir de meme uçlarimda buyuk bir hassasiyet var aciyorlar.Böyle bir sey yasayan var mi,?Yasayanlar yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?