Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tam yattığında birinin seni sabah omuzlarından sırtından tutup destekleyip kaldırması gerekir fakat çok sancı yapıyor kalkamiyorum beni annem kaldiriyor

Peki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?

Sen 3200 yazınca bende öyle düşündüm canim. Tek bir medikalden değilde farkli medikalden de fiyat al en iyisi sen nasilsa slikonunu kendin alacakmissin
Ordan başka silikon satan medical yokmuş koca şehirde şaka gibi.hemde tuhaf olan standart fiyat bu dedi boyuttan boyuta fark yok dedi. Yani ister 250cc iater-450cc olsun hep 3200 dedi, Ama eskişehire gitmiştik ordada gitmişken fiyat alalım dedim medicale girip sorduğumda kadın bana Dr boyut verdimi hayır diyince önce kaç takıcak o belli olsun sonra fiyat verelim dedi çünkü fiyatlar değişiyo dedi. 3000den başlıyo ama dedi. Anlamadım şaşırdım. Ama malesef başka şehirden alma imkanımda yok çünkü ven siparişi önden verip paramı ödeyip ameliyat günü medicalci alıp getiriyormuş silikonu.

İçimi rahatlattınız.
Ağrı kesici iğne takviyesiyle atlatırım diye umuyorum.
Ağrınız sızınız var mı suan.
Kollarınızı hateket ettirmede sıkıntı yasıyor musunuz
Saçlarıma hergün fön çekiyorum :) kollarımda hiç bir sıkıntı yok mutfak dolabının üst rafına uzatamıyorum. Ağrım şuan yok fakat çok yürüdüğümde göğüslerim bi tuhaf oluyo patlatacak gibi baskı yapıyor çok ayakta kaldığım da falan ve düz yattığımdada aynısı hep otururak uyuyorum şuanda

20 gün sonrasını tahmin etmeye çalısıyorum bende :)
4.gün işbaşı yapıcam aynıların düşündüm kuaförde saçımı yıkatır fön çektiririm diye :)

Peki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?
Canım hala devam ediyor malesef ağrıdan ziyade meme altında bir acı yanma hissi var o da hareketimi kısıtlıyor afedersin ama klozete oturamadigim oldu tuvalette ağladım doktorum normal süreç bazıkarının ağrı eşiği düşük oluyor diyorlar siz daha fazla.hissediyorsunuz dediler ama 4 günde ayağa kalkan da var

Benim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...

Benim ağrı eşiğim çok düşük.
Sadece ince derili olduğum için çok sıkıntı olmaz dedi doktor.
Umarım sancıların cabucak geçer.
Teyzem de ameliyat oldu 1 sene gecti.
Hissizlik kaybı oldu en önemlisi hala yana yattığında acıması.
Farklı doktorlara oluyoruz ama hissizlik olursa diye çok korkuyorum

20 gün sonrasını tahmin etmeye çalısıyorum bende :)
4.gün işbaşı yapıcam aynıların düşündüm kuaförde saçımı yıkatır fön çektiririm diye :)
Bende ameliyattan önce kuaförde yıkatırım diye düşünüyordum ama şükür çok hızlı toparladım inşallah sende aynı şekilde çok çabuk kalkarsın ayağa. Sana tavsiyem ameliyat olduğun gece kendini zorla ve yürüyebildiğin kadar yürü

Şu anda his kaybı var yoklar gibi ilk günler dokunsam hissetmiyordum o dereceyi his kaybının geçici olduğu söyleniyor taş gibiler hala şu anda umarım rahat olur herkesin süreci ben biraz ağır geçiriyorum

Birde şunu sorabilir miyim.
Ameliyat sonrası bi bandaj seklinde korseye benzer sütyen var.
Birde sporcu sütyenine benzer.
Teyzem bandaj gibi olandan kullandı şişliği olmasın diye.
Benim doktorumsa sporcu sütyenine benzer olanı kullandırıyor.
Sizin nasıldı acaba.

Bana doktor hiç bişey vermedi kullandirmiyormus hastalarımıza tecrübelerime dayanarak böyle daha hızlı oturuyor daha iyi şekilleniyor dediler

Bana doktor hiç bişey vermedi kullandirmiyormus hastalarımıza tecrübelerime dayanarak böyle daha hızlı oturuyor daha iyi şekilleniyor dediler

O zaman bende doktora bırakayım kararı.
Su zor süreçler geçsin eminim yaptıgınıza değecek sizinde öyle düşünün.
Her güzel şeyin bir acısı oluyor sonuc inşallah istediğin gibi olacak :)

Bende de sadece sporcu sütyeni var bandaj kullanmadım. Zaten yeteri kadar sıkıyor bu da bandaja gerek görmedi herhalde doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…