Canim beni de izler misin adimin uzerine tikla izleye bas oradanArkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
Benide izleyebilirmisin lutfenArkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
Canim birazdan yorum yapacağım fotoğrafına otobusteyim şuan bakamıyorum :))Arkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
beni de izler misin ayşeArkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
Aynı aydayız ama bende olmadı belki de deriden yada benimkiler o kadar büyük olmadığından olabilir çatlakları gözlemleme şansın olmadı mı hani bir iki çatlak oldu sonra çoğaldı gibi umarım bian önce yağlarla geçer zaten zor ulaştık bu görüntüye bide sıkıntısını çekmeyelim göğüz ucu hassasiyeti bende de var aslında sadece o var ne ağrı ne acı hiçbir şey kalmadı sadece aşırı hassas uçlar kaldı duşta ovarken bile o hassasiyeti hissediyorum sanırım bu normal bişey
Benim de oldu 11. Günümdeyim batma yanma acı su anda hepsi hala devam ediyor son derece normal bir durumLütfen tecrubeli olanlar yazsın morelim çok bozuk
Meme buyutme ameliyatinda 7.Günum ve memede batma hissi olmaya başladı ara ara.
Bu neden olabilir? Kapsülmü oluşucak demek acaba
Bir de iki meme arası çok şişi, böyle bir durum yaşayan oldumu? Meme arasindaki şişlikten çok ayrık duruyor.
iki Meme arasında şişlik yaşayan oldumu?
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu yazdıkların harfiyen bende de oldu, ki çok normal bir durum. Ayrıca daha çok yenisin. Kapsül için çok erken. 6 ay dan önce ortaya çıkmıyor kapsül işi de. Yani kapsül olacaksa bile 6 ayi devirmeniz lazım en erken. İki meme arasında ki şişlik te çok normal. Çünkü şuan fena halde odemli ler. Benim 5 ay olacak hala odemleri tam olarak atamadım. Endiselenmeni gerektirecek hiç bir durum yok yani canım. Geçmiş olsun :)Lütfen tecrubeli olanlar yazsın morelim çok bozuk
Bir de iki meme arası çok şişi, böyle bir durum yaşayan oldumu? Meme arasindaki şişlikten çok ayrık duruyor.
Seni göremedim izlemeye aldım amabeni de izler misin ayşe
Gayet normal,iç dikişler var tabi. Dıştan gördüğümüz çok daha az ve masum ama içeri daha fazla kesi dikiş dolu tabiKizlar merhaba, benim dort ay oldu. Masallah her sey yolunda gibi. Sadece soyle bi sorum var, dikis yerlerime dokununca altinda putr putur seyler varmis gibi. Sanki ince bi sutyen teli var icerde gibi. Normal mi bu, sizde de oldu mu? Ne kadar sure sonra gecer acabaarzum77 ve digerleri:)
ilk hafta ben de pisman oldum ama kimseye demedim.agrim vardi sislikler odemler derken bi de kambur yuruyordum morartilarim coktu nerdeyse siyah olmustu gogus altim. Iki gogus arasi da sari renktr morarmisti bide sekilsiz gorunuyorlardi.1 ay oldu odemler gitti hala hafif sizilar oluyor ama ben habire hareket halindeyim yemek yap ev temizle ise git yorulunca oluyor.acele etme sabir arkadasim inan zoru grcti artik kolaylasacak.bugün 6. günüm kasaltı yapıldı fakat görüntümde psikolojim de çok kötü hep ağlıyorum çok pişmanım o kadar şiştim ki dikdörtgen oldum resmen memelerde tam bir kare şeklinde çok rahatsızım çektiğim acı cabası .... güzel dileklerin için teşekkürler
bana krem vermedi ben sadece kantaron yagi sürüyorum.Arkadaslar 1. Ay kontrolunden ciktim az once. Doktor izlerin koyulasmis dedi( iz kremi yazmamisti. Contractubex ve tritone forte yazdi. Bu ikinci kremin adini tam hatirlayamadi internetten baktik ama az once farkettim ki tretin diye de bir iz kremi varmis. Doktorunuz size hangi iz kremini önerdi? Kafam cok karisik
benim de sis ve sari renkte morarmisti.yanma batma iyilesme surecinde oluyorLütfen tecrubeli olanlar yazsın morelim çok bozuk
hayirlisiyla gir cik insallah simdiden hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruzBen yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberler ini bekliyoruzBen yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Uyarın için teşekkür ederim, kontrol ettim, aslında ayarlarım sadece takip ettiklerim görebilir şeklinde, tekrar kontrol edebilir misin rica etsem?Canım fotoğraf ayarlarını kontrol et seni takip etmiyorum ama attığım fotoyu gördüm galeri ayarlarını sadece takip ettiklerim yap istersen daha güvenilir olur senin için
Ben yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Merhaba, geçmiş olsun. Hangi doktoru tercih ettiniz.Arkadaşlar merhabalar bende uç ay önce ameleyat oldum uzun suredir girmiyotdum buraya baya mesajlar birikmiş.arkdaslat bende kilo verme ve emzirmeye bağlı göğüs sarkikligi vardı doku hic yoktu. Karar verdim ve oldum öyle çok çok ta araştırmadim çünkü kafa karışıklığı yapmak istemedim.doktoruma güvendim ve oldum 300cc yuvarlak kas altı oldum.ilk yirmi gün tabii zor geçti ama şuan uç ay oldu ve çok çok memnunum.unuttum bile herşeyi iki yasında kızım var kucagima alıp taşıyorum.yüzü koyun yatiyorum her isimi çok rahatlıkla yapıyorum.inanın hic korkulacak bisey değil izler bile kayboldu.birde ben memenin yaninda karin germede oldum.ve çok memnunum.memeler baya bi yumuşadı.çık doğal ağrı sizi hic olmuyor.tavsiye ediyorum kızlar hic korkmayın.ben ikisininde göze aldım ve yaptırdım ve iyikide yaptirmisim.
Umarim rahat bir süreç yaşarsın ameliyatta ve sonrasında hiç bişey hissetmiyorsun sakın korkma hatırlamıyorsunhayirlisiyla gir cik insallah simdiden hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?