Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar 1. Ay kontrolunden ciktim az once. Doktor izlerin koyulasmis dedi ( iz kremi yazmamisti. Contractubex ve tritone forte yazdi. Bu ikinci kremin adini tam hatirlayamadi internetten baktik ama az once farkettim ki tretin diye de bir iz kremi varmis. Doktorunuz size hangi iz kremini önerdi? Kafam cok karisik

Arkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
Canim birazdan yorum yapacağım fotoğrafına otobusteyim şuan bakamıyorum :))

Muhtemelen deriden kaynaklı.Benim dokum cok hassas yaralarim bile zor iyilesiyor.Doktora olabilecek en buyuk cc deyince galiba derim kaldirmadi.Simdi iyice yumusayinca derim o yuzden catladi sanirim.Doktorum ve bircok kisi kremlerle gececegini soyluyor umarim ise yarar..

Lütfen tecrubeli olanlar yazsın morelim çok bozuk
Meme buyutme ameliyatinda 7.Günum ve memede batma hissi olmaya başladı ara ara.
Bu neden olabilir? Kapsülmü oluşucak demek acaba
Bir de iki meme arası çok şişi, böyle bir durum yaşayan oldumu? Meme arasindaki şişlikten çok ayrık duruyor.
iki Meme arasında şişlik yaşayan oldumu?

Nor
Benim de oldu 11. Günümdeyim batma yanma acı su anda hepsi hala devam ediyor son derece normal bir durum

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu yazdıkların harfiyen bende de oldu, ki çok normal bir durum. Ayrıca daha çok yenisin. Kapsül için çok erken. 6 ay dan önce ortaya çıkmıyor kapsül işi de. Yani kapsül olacaksa bile 6 ayi devirmeniz lazım en erken. İki meme arasında ki şişlik te çok normal. Çünkü şuan fena halde odemli ler. Benim 5 ay olacak hala odemleri tam olarak atamadım. Endiselenmeni gerektirecek hiç bir durum yok yani canım. Geçmiş olsun :)

Gayet normal,iç dikişler var tabi. Dıştan gördüğümüz çok daha az ve masum ama içeri daha fazla kesi dikiş dolu tabi

ilk hafta ben de pisman oldum ama kimseye demedim.agrim vardi sislikler odemler derken bi de kambur yuruyordum morartilarim coktu nerdeyse siyah olmustu gogus altim. Iki gogus arasi da sari renktr morarmisti bide sekilsiz gorunuyorlardi.1 ay oldu odemler gitti hala hafif sizilar oluyor ama ben habire hareket halindeyim yemek yap ev temizle ise git yorulunca oluyor.acele etme sabir arkadasim inan zoru grcti artik kolaylasacak.

bana krem vermedi ben sadece kantaron yagi sürüyorum.

benim de sis ve sari renkte morarmisti.yanma batma iyilesme surecinde oluyor

Canım fotoğraf ayarlarını kontrol et seni takip etmiyorum ama attığım fotoyu gördüm galeri ayarlarını sadece takip ettiklerim yap istersen daha güvenilir olur senin için
Uyarın için teşekkür ederim, kontrol ettim, aslında ayarlarım sadece takip ettiklerim görebilir şeklinde, tekrar kontrol edebilir misin rica etsem?

Merhaba, geçmiş olsun. Hangi doktoru tercih ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…