1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Çok dogal ve güzel duruyorlar :)
Beni de izler misiniz albümüm var1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Çok dogal ve güzel duruyorlar :)
Aynı durumu yaşadım malesef. Kısa boyluyum ve doktorum 350 cc yuvarlak koymuş ameliyat ta. 300 koyacaktı oysa. 8 ay sonra 300 damla ile değiştik . Şimdi koca Cebe damla koyduk. Dönme riski var. Bana kalsa 200 koy dedim . İmkansız çok büyükler çok sarkar dedi. 1 ay oldu 2. Ameliyat. Yine büyük . Be yamuk . Sinir harbi yaniBence de büyük değiller, neden böyle bişey düşündünüz???
Merhaba hangi hocaya oluyorsunuz bende 4 gün sonra oluyorum ankarada korkmayınSlm bende 29 Mart’ta olacağım ameliyatımı. Ankara da 375 cc takılacak damla formlu kas altı. Çok korkuyorum ama bir o kadarda istiyorum.
Kesinlikle bir şal ve önden fermuarli ceket tercih etmelisin tişört konusunda kendini sıkma bence zaten giymiyorsun yani en azından ben öyle yaptım. Hiç korkma tatlım bugün benim 5. Günüm ve banyomu yapıp yürüyüşüme çıkıyorum eminim ki çok güzel olacakMerhaba kızlar 4 gün sonra ameliyata giriyorum sonunda gribi,boğaz enfeksiyonu ve adeti atlattıminşallah güzel olur . Bana söyleyeceğiniz bişeyler varmı yapmam gereken almam gereken yardımlarınızı bekliyorum
Haldun beye olacağım Siz?Merhaba hangi hocaya oluyorsunuz bende 4 gün sonra oluyorum ankarada korkmayın
ebatı size bir atlet yardımı ile öncesinde denettiler mi350 hp yuvarlak dual taktırmıştım . Çok büyük ve hantal olduğu için çıkartmak istedim . Öyle büyük olunca çıkartmak değil değiştirmek uygun oldu. 300 damla ile değiştik . Çift eziyet çift masraf . Ve hala güzel değil . Büyük . En güzeli doğal olması. Şimdiki aklım olsa hiç taktırmam.
Aaa bende haldun hocaya oluyorum 8 marttaHaldun beye olacağım Siz?
Acıbadem’de mi olacaksınız?Aaa bende haldun hocaya oluyorum 8 martta
Birde ebat olarak size ne önerdi acaba damla mı yuvarlak mı kas altı mıAaa bende haldun hocaya oluyorum 8 martta
EvetAcıbadem’de mi olacaksınız?
Damla kas altı olcakBirde ebat olarak size ne önerdi acaba damla mı yuvarlak mı kas altı mı
265 cc veya 300cc hangisi uygun olursaDamla kas altı olcak
Benim göğüs mesafem genişmiş 375 yada 390cc olabilir dedi bakalım ameliyat sonrası tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim265 cc veya 300cc hangisi uygun olursa
Tabiki paylaştırım benimde ince zayıf olduğum içinBenim göğüs mesafem genişmiş 375 yada 390cc olabilir dedi bakalım ameliyat sonrası tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Evet arkadaslar odem gitti takke gorunduYaralarim hala kotu ama son durum fotomu paylastim ve 2.ameliyata karar verdim vucuduma cok buyukler 250 ye indirtmek zorundayim,moralim bozuk,off...
MerhabaKızlar 5. ay fotoğrafi yukledim ve şuan ki iz durumumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?