Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm bende 29 Mart’ta olacağım ameliyatımı. Ankara da 375 cc takılacak damla formlu kas altı. Çok korkuyorum ama bir o kadarda istiyorum.

350 hp yuvarlak dual taktırmıştım . Çok büyük ve hantal olduğu için çıkartmak istedim . Öyle büyük olunca çıkartmak değil değiştirmek uygun oldu. 300 damla ile değiştik . Çift eziyet çift masraf . Ve hala güzel değil . Büyük . En güzeli doğal olması. Şimdiki aklım olsa hiç taktırmam.

Bence de büyük değiller, neden böyle bişey düşündünüz???
Aynı durumu yaşadım malesef. Kısa boyluyum ve doktorum 350 cc yuvarlak koymuş ameliyat ta. 300 koyacaktı oysa. 8 ay sonra 300 damla ile değiştik . Şimdi koca Cebe damla koyduk. Dönme riski var. Bana kalsa 200 koy dedim . İmkansız çok büyükler çok sarkar dedi. 1 ay oldu 2. Ameliyat. Yine büyük . Be yamuk . Sinir harbi yani

Merhaba kızlar 4 gün sonra ameliyata giriyorum sonunda gribi,boğaz enfeksiyonu ve adeti atlattıminşallah güzel olur . Bana söyleyeceğiniz bişeyler varmı yapmam gereken almam gereken yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar 4 gün sonra ameliyata giriyorum sonunda gribi,boğaz enfeksiyonu ve adeti atlattıminşallah güzel olur . Bana söyleyeceğiniz bişeyler varmı yapmam gereken almam gereken yardımlarınızı bekliyorum
Kesinlikle bir şal ve önden fermuarli ceket tercih etmelisin tişört konusunda kendini sıkma bence zaten giymiyorsun yani en azından ben öyle yaptım. Hiç korkma tatlım bugün benim 5. Günüm ve banyomu yapıp yürüyüşüme çıkıyorum eminim ki çok güzel olacak

ebatı size bir atlet yardımı ile öncesinde denettiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…