Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Adı neydi acaba kremin ilacı bile zorla veriyorlar sıkıldım valla bu işten çok bir an önce eski halime ruhen ve bedenen dönmek istiyorum çokkkk
bana da doktorum ilk 5 gün kullanmam için Terramyicn göz merhemi vermişti sonrasında iz kremini kullanmaya başlamıştım. belki aynı kremi vermiştir :)

Yemin ederim aynı durumdayım yarın protezin büyüklüğüne karar vericez ama ben çok endişelenmeye başladım caymam an meselesi
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Cesur olmamız lazım canım sonucu yüz güldürücü olacaksa neden yaptırmayalım ki. Gülü seven dikenine katlanıyor maalesef. Biz de katlanıcaz zorluklara :)

Kızlar 9 Nisana ameliyat günü aldım. Opr.Dr.Sedat BAŞ hem dikleştirme hem protez yapacak 10 bin tl de anlaştık, lolipop kesi kullanacak çok heyecanlıyımm

Hayırlı olsun inşallah bende senden üç gün önce olucam kusmetse heyecan dorukta

İnsallah öyledir diyelim :) zaten daha çok var nasipse

Kızlar ameliyat olan arkadaşlar daha doğrusu ameliyattan sonra silikonları aşağı indiren bi bant varmış biliyor musunuz böyle bişey yada duydunuz mu? Ben ameliyattan sonra böyle yukarda durmasını istemiyorum göğüslerimin o yüzden böyle bişey duydum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Aslında ben youtube videolara bakıyorum orda yabancılar şu elimiz incindiğinde sarılan elastik bandajlara benzer bandajlardan göğüs üstüne sarmışlar gördüm çok fazla ama adı sanı nedir bilmiyorum

Aslında ben youtube videolara bakıyorum orda yabancılar şu elimiz incindiğinde sarılan elastik bandajlara benzer bandajlardan göğüs üstüne sarmışlar gördüm çok fazla ama adı sanı nedir bilmiyorum
Evet gülay dediğin gibi ona benziyor. Biraz daha kalın ve cırtlı böyle. Bi araştırma yapmam lazım

Merhaba kızlar az önce doktordan geldim 28 Mart’a ,kasüstü 225-250cc yuvarlak protez olarak karar verdik,tabi ameliyat esnasında birkaç protez denenecek ,çok zayıfım bu boyut sizi fazlasıyla mutlu edecek diyor ama küçük mü acaba

Tatlım bu ameliyat mutluluk ameliyatıysa ve sen büyük göğüslere sahip olunca mutlu olacaksan bu seni tatmin etmeyebilir. Bu konuda kendi kararın kendi memnuniyetin çok önemli. Önce kendin ne istiyorsun büyük göğüsler mi, doğal göğüsler mi? Bunun kararını vermelisin. Sonrasında o boyutun seni tatmin edip etmeyeceğini az çok anlarsın zaten.

Bahsettiğiniz bandajı doktor önerirse kullanabilirsiniz yalnız. Bu piyasada satılan bandaj şeklinde degil,estetik meme büyütme ameliyatı sonrası kullanılan ve medikallerde estetik sonrası kullanılan sütyenlerle kullanılan bir bandajdır.
Göğüsler zaten zamanla aşşagıda doğru inecekler. Ama bazen olması gereken yerin dahada üzerinde kalır protezler ve inmeyi kolaylaştırmak için ,gerekli durumlarda bu bandaj kullanılır.
Buyrun,örneklerini vereyim size..

Canım öncelikle ameliyat tarihin hayırlı olsun. Protez boyutuna gelecek olursak 225-250 cc seni mutlu edebilir ama alt yapın varsa mutlu edebilir. Yanı önceden dokunun olup olmadığı çok önemli . Biraz dokun varsa bu cc ler seni mutlu edebilir ( ki her cc her vücutta aynı durmuyor . Bende çok küçük duracak olan bi cc sende daha da büyük durabiliyor ) ama ben gibi dümdüz sıfır doku isen; bir avuç memen olur ve zaten ben küçük olması taraftariyim diyorsan evet mutlu olursun o cc ler le. Ama şayet ameliyat olduğuma değsin ve orta büyüklükte memelerim olsun istiyorsan da kesinlikle bu cc ler mutlu etmez seni . Ben mesela sıfır doku idim ve bana 350 cc takıldı öyle Koca Koca memelerim olmadı . Orta büyüklükte oldu ve benim istediğim de buydu zaten. Ne istediğini doktoruna iyi anlat canım. Sonradan pişman olma. Hakkında en hayırlı si olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…