Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Leylacim mesajlarini okudum 5 gün sonra kombine ameliyattan sonra is basi yapman inan ki cok zor. Sahsi fikrim tabi.Yani 3 gunden sonra yataktan kendi kendine kalkabilirsen sukretmen lazim. Ki sen burun ameliyati da olacaksin aldığın narkoz 2 katina cikacak vucuttan o narkozu atma süren var herseyi gec.bas dönmesi mide bulantisi ne bileyim bence sen izin almanin yoluna bak. Sirketini dusunmen guzel ama kendini de dusunmelisin en az 10 gun izin al derim ben. Kendin için.

Ayy aminn canımm inşallahh yarın bide fotoğraf yükleyeyim kimse fotoğraf yok diye izlemiyor malum. İnşallahhh Allah hepimizin dileklerini kabul eder ağrısız acısuz olup biter

Cnm evet fotosu olmayanları izleyemiyoruz, buarada dikkatimi cekti sevgilim var demişsin sen hiç evlenmedinmi ?

Cnm 10 gün roporum olacak elimde ama 10 gün idare edebileceklerini düşünmediğim için giderim diye düşünüyordum ama dediğin gibi bir durum yaşayacaksam vay halime

Cnm 10 gün roporum olacak elimde ama 10 gün idare edebileceklerini düşünmediğim için giderim diye düşünüyordum ama dediğin gibi bir durum yaşayacaksam vay halime
Canim benim kesin birsey yok belki de rahat atlatirsin ama hazirlikli ol raporun olsun ve unutma hicbirsey sagligindan onemli degil iyi hissetmezsen gitmeyiverirsin. Bak kendimi gectim 12 gun once en yakin arkadasim ameliyat oldu. Forumdakileri de dusunerek ortalama fikrim bu sekilde canim. Hersey guzel olacak biz de ufacik bedeller odecegiz :)

Cnm arkadaşlarım hastanede onu fermuarli pijamami goturdunuz yoksa onu fermuarlı eşofman takimimi hangisi rahat olur acaba pijama götürsek eve gelirken tekrar bir kıyafet giymek gerekecek oyuzden eşofman takımı dahami iyi olur bir fikir verin lütfen

Aynen haklısın cnm yaşayıp görcez hani derler ya bekara kadın boşamak kolaydır diye :) henüz yasamadigimiz bir durum olduğu için sanki 5 gün sonra günlük yaşantımıza döneriz gibi geliyor tabi kendimizi zorlamadan benim için önemli olan yüzümde gözümde oluşan morluklar , morluklar geçer geçmez iş başı yaparım gibi geliyor :) tabi zorlu süreci tahmin etmek zor birşey sorcam sen hastanede ne giydin pijamami eşofman takimimi

:) aynen oyle canim benim. Ben hastaneye pijama götürmüştum ama hicbirsey giyememistim kollarimda serumlar vardi kollarimi gecirebilecek gibi degildim agriyordu da ustelik. Sal atmistik o nedenle omuzlarima. Hastane sicak oluyor ama götüreceksen pijama götür ince olanindan canim kol detayini da düşün derim :)

Ya aslında dolabımdan bir pijama takımı koydum ancak oda yeni olsun cicik cicik giyiniyim istedim :) pijamami esofmanmi alsam diye karar verememistim , dogumlarda aldığım şallarim var ozaman kısa kollu birşey alayım çıkarken de üstüme şalı örterim teşekkür ettim hayatım :*

Rica ederim ne demek her zaman :) ayne oyle, yenileri cicilerine alirsin bosver pijama eski olsun canim

Amin birtanem çok teşekkür ederiz inşallah dediğin gibi güzel geçer sağ salim evime donebilirimde bende musmutlu yeni ciciklerle resimler çekinip paylasabilirim çok az kaldı ama halen hayal gibi geliyor :) sen ne yaptın gününü aldinmi ?

Abla beni izleyebilir misin?

Tecrübeli arkadaslara soruyorum. Gogusleriniz sekillendiginde Vectra da kendinizi gördüğünüz gibimiydi ?
Ben boyuta 335 cc de karar kildim ama 355 ile de girecek doktorum.

Önden fermuarlı sütyen takıyorlar diye biliyorum

Canım bende 3. haftadan sonra başladım iz kremine. Yara tam kapanmadan kesinlikle kullanılmaz dedi benim doktorum ki merhem in üzerinde bile öyle yazıyor. Sen Doktor unu dinle
Dermatix si diye bir krem var bu krem olgunlaşmamış yara izinde kullanılıyor yani ameliyat sonrası 7. Gün itibari ile

Ben fermuarlı eşofman ile gideceğim çıkarkende onu giyerim önden düğmeli pijamada yanımda götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…