Her gun kefir yiyorum ben de . Kendim yapiyorum tabikiAslında mantikli , smoothie dondurulmuş buz parçaları ile servis ediliyor yada soğuk biz oda sıcaklığına getirip blendirdan hepsini çekip içmemiz lazım , oğlum doğduğundan buyana 3 yıldır kendim yapıyorum yoğurdumu yine 1 gün önceden 5 kilo mayalayip dolaba koymak lazım yoğurtta çok faydalı , birde C vitamin takviyesi Enfla- C var gıda takviyesi drlar tavsiye ediyor odemde birebir eczaneye siparişi verdim hafta içi alacağım biraz külfetli bir ameliyat ama yapacak birşey yok erken iyilesebilmemiz ve sağlıklı bir süreç için zorlucaz artık
Her gun kefir yiyorum ben de . Kendim yapiyorum tabiki
Doktor bana verdi enfla c . Ise yarıyor gercektenAslında mantikli , smoothie dondurulmuş buz parçaları ile servis ediliyor yada soğuk biz oda sıcaklığına getirip blendirdan hepsini çekip içmemiz lazım , oğlum doğduğundan buyana 3 yıldır kendim yapıyorum yoğurdumu yine 1 gün önceden 5 kilo mayalayip dolaba koymak lazım yoğurtta çok faydalı , birde C vitamin takviyesi Enfla- C var gıda takviyesi drlar tavsiye ediyor odemde birebir eczaneye siparişi verdim hafta içi alacağım biraz külfetli bir ameliyat ama yapacak birşey yok erken iyilesebilmemiz ve sağlıklı bir süreç için zorlucaz artık
Canım bende c vitamini alıyorum ameliyattan 15 gün önce başladım sonrasında da 15 gün daha iç dedi dr um verdi.Aslında mantikli , smoothie dondurulmuş buz parçaları ile servis ediliyor yada soğuk biz oda sıcaklığına getirip blendirdan hepsini çekip içmemiz lazım , oğlum doğduğundan buyana 3 yıldır kendim yapıyorum yoğurdumu yine 1 gün önceden 5 kilo mayalayip dolaba koymak lazım yoğurtta çok faydalı , birde C vitamin takviyesi Enfla- C var gıda takviyesi drlar tavsiye ediyor odemde birebir eczaneye siparişi verdim hafta içi alacağım biraz külfetli bir ameliyat ama yapacak birşey yok erken iyilesebilmemiz ve sağlıklı bir süreç için zorlucaz artık
Cokkk cokkk geçmişler olsun cnm merakla bekliyorum resimlerini , arada katil aramiza :) ameliyat olacak bizlere sizlerin küçücük tavsiyesi çok iyi geliyor tecrübelerini sürecini dinlemek isteriz
Canım bende c vitamini alıyorum ameliyattan 15 gün önce başladım sonrasında da 15 gün daha iç dedi dr um verdi.
Kefir içemiyorum ben midemi bulandırıyor tadı ama ev yoğurtu baya tüketiyorum dediğin gibi buz olmadan yaparız smoothiemizi her gün içeriz hem kilo kontrolü hemde ödemlerden kurtuluruz inşallah Benin memelerim çok gergin günde 2 kez lierac 2 kez de bebe yağı sürüyorum baya rahatlatıyor bende 375 büyük oldu gibi hissediyorum bakalım
Benim dr umda masaj önermedi ben masaj yapmadan sürüyorum çatlak olmasın diye canımBenim doktorum hic bir sey vermedi. Ozellikle sordum bir efzersiz yada masaj yapmalimiyim diye ona bile hayir dedi. Hicbir sekil bozuklugu yok o yuzden bunlara da gerek yok dedi.
Ben neler görüyorum neler ilaçlardan herhalde kabus gibi hepsideGece ruyamda sag gogsumdeki silikon gitmisti. Gogsumun biri buyuk biri kucuktu aman allahim cok kotuydu.
Benim dr umda masaj önermedi ben masaj yapmadan sürüyorum çatlak olmasın diye canım
Ben neler görüyorum neler ilaçlardan herhalde kabus gibi hepside
Sigarayı bıraktımya depresyondayım ameliyatta problem yokOlmamı :)))) bugün erken çıktım işyerinden kendimi alışveriş merkezine attım :)) heyecan korku endişe hepsini bir arada yaşıyorum ama gündüz düşünemiyorum cnm aklıma gelmiyor iş yoğunluğundan ama akşam olup buraya giriyorum yeni eklenen resimleri görünce kalp çarpıntısı yaşıyorum cookkk cokkkkk istediğim bir şeydi bu 7 yıldır mücadele verdigim asla donmedigim, 6 gün kaldı :))) sende nasıl durumlar halen birşey yok deme sakın :)
CanimmEvetttt 20 nisanda ameliyat oluyorummm. Protez için medikale gidip kendim almam gerekiyormuş. Yuvarlak koyalım dedi. 300-350 arası olur dedi. Şimdiden stres başladıı
Resmini atar mısın çamaşırınYeni ameliyat olacak arkadaslara nacizane bir onerim olacak ic camasiti konusunda.
Doktorum bana kom yada ayyildizin ameliyat sonrasi sutyenini almami soyledi. Yakinimda kom magazasi oldugu icin onu aldim ama hic guzel degil babanne sutyeni gibi 80c almistim uclarida bos kaldi. Ameliyat sonrasi 2 gun taktim sonra kaldirfim bir daha kullanilmazda bosuna almis oldum.
Sonra ayyildizinkini siparis verdim. Suan kullaniyorum cok kullanisli ve guzel onden kopcali ve gogusleri birbirine dogru hafif sekilde cekiyor sekil verme acidindan da cok iyi.
Birde penye sporcu sutyenleri evde takiyorum cok rahat oluyor.
Ya o likirdilar ben de var. Elimin altinda mememin ustunde daha dogrusu elimi tenimde gwzdirdigimde altinda suyun oynadigina likir likir ettigine eminim. Cok canimi sıkıyor. Gectimi seninki . Bu hic azalmiyorEvet ilk 2 ay ani harehareketlerimde protezin oynadigini hissediyordum. Ozellikle kollarimi cok yukari kaldirinca yada agir birsey kaldirdigimda .Ben drumada mesaj yazmistim Ama bana merak etmeyin yerinden oynamaz demisti. Ama ben o hissi yasadim .Hala cok agir birsey kaldirmaya cesaret edemem .Ama zaman gectikce tum sikayetler geciyor .
Ben ilk hafta icimde likirdilar duydugumda dra soylemistim sesler duyuyorum diye nana gulmuslerdi .Ama burda ayni seyi hisseden o kadar cok kadin varki
@Tiramisu35 canım bana Natrelle marka koyulacak. Dediğim gibi protez boyutlarını tam hatırlamıyorumsol memeye ya 240 ya 260 cc yüksek profil dedi diye hatırlıyorum. Sağ memene 340 cc falan denerim, daha da fazlası olabilir dedi ve sağ memeye yüksek profil önerdi. Bu arada sende kaç cc var canım, çok hoş olmuş senin maşallah
Doktorum Ferruh Bey canım, yoruma da yazdım, görmüşsündür
Evet ben de doktorum, ancak bir uzmanlığım yok şu an, pratisyenim daha. Doktorumun niçin Natrelle tercih ettiği konusunda bir fikrim yok bu arada canım.
Resmini atar mısın çamaşırın
Ya o likirdilar ben de var. Elimin altinda mememin ustunde daha dogrusu elimi tenimde gwzdirdigimde altinda suyun oynadigina likir likir ettigine eminim. Cok canimi sıkıyor. Gectimi seninki . Bu hic azalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?