Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay göğüs estetiği sonrası karın şişmesi de duymamıştım bir o eksik ben üç ay önce karın germe oldum ödemler yeni yeni gidiyor göğüs olunca bir dahasını düşünmek istemiyorum bile.

Yani herkeste ayni olur mu bilmiyorum. Benim gobegim meshurdur 100 gr alsam hemen oraya yerlesir. Birde hic spor yapmadigim icin gobek bolgem tamamen yag

Sigarayı ameliyat için mi bırakıyorsunuz. Doktorum 3 gün önceden azalt dedi bana. Bırakmak mı gerekiyor.

Ben doktoruma sigara ictigimi soyledigimde biraksan iyi olur daha cabuk iyilesirsin dedi. Hatta eger zor bir ameliyat olsaydi sigarayi birakmadan yapmazdim bu ameliyati dedi. Keske biraksam ama ne bilim henuz aklimda bu secenek yok ama onunda zamsni gelecek insallah

Ah o lıkırtılar bende geçmek bilmedi 15 şubat'a
Oldum kaç gün oldu bu nedir hala tam dikilemedin yürürken
Lık lık anlamadım birşey o yüzden rahat yürüyemiyorum çok sinir bozucu hala ellirim yanlardan göğüsleri tuta tuta geziyorum gıcık kapıyorum ya
Silikonlar
Bana alışmaDı yada ben onlaRa

Ya tabi bu durumu yasayan bilir mutlaka ama fazla takinti yapiyor olabilir misin?
Hersey kafada bitiyor aslinda.

Anladım canım. Doktorlarımız ne diyorsa onu yapıcaz artık

Çok güldüm canım bende full ödem doluyum ananas yemek lazım detoks yapmak lazım

Kızlar 5.günüm yatıp kalkmam nispeten kolaylaştı,göğsümün ortasında oturan kişi hala kalkmadı:))).Sol göğsümün alt kısmında bıçak gibi bir batma oluyor,kollarımda hareket kısıtlılığı var herşey bir yana sırt üstü yatamıyorum hala.Bunun da çaresini oturarak uyumakta buldum.Kolay bir ameliyat değil,özellikle ilk 4 gün,bence önemli olan rutin sorunların dışında bir sorun yaşamamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…