Benim karnimda feci. Buda gececek biraz daha zaman
Sigarayı bıraktımya depresyondayım ameliyatta problem yok
Hepimiz fıstık gibi olucaz. Plajın tozunu atıcaz yazaSeninkileride cok merak ediyorum. Telden resim yukleyemiyorum yarin ise gidince yukleyip yazicam sizlere. Birde senin pozitifligine hayranim cidden. Ne guzel atlattin bu sreci.
Ben biraksaydim ameliyattan degil depresyondan basimi kaldiramazdan herhalde. Alkislar sana tatlimAyy ben daha bırakamadim Aslıhanen geç Çarşamba bitirmeyi düşünüyorum
Ben kendime geç kaldım diyordum siz daha bırakmamışsınızAyy ben daha bırakamadim Aslıhanen geç Çarşamba bitirmeyi düşünüyorum
Sigarayı ameliyat için mi bırakıyorsunuz. Doktorum 3 gün önceden azalt dedi bana. Bırakmak mı gerekiyor.Ayy ben daha bırakamadim Aslıhanen geç Çarşamba bitirmeyi düşünüyorum
Ay göğüs estetiği sonrası karın şişmesi de duymamıştım bir o eksik ben üç ay önce karın germe oldum ödemler yeni yeni gidiyor göğüs olunca bir dahasını düşünmek istemiyorum bile.
Ayy ben daha bırakamadim Aslıhanen geç Çarşamba bitirmeyi düşünüyorum
Hepimiz fıstık gibi olucaz. Plajın tozunu atıcaz yaza
Sigarayı ameliyat için mi bırakıyorsunuz. Doktorum 3 gün önceden azalt dedi bana. Bırakmak mı gerekiyor.
Ah o lıkırtılar bende geçmek bilmedi 15 şubat'a
Oldum kaç gün oldu bu nedir hala tam dikilemedin yürürken
Lık lık anlamadım birşey o yüzden rahat yürüyemiyorum çok sinir bozucu hala ellirim yanlardan göğüsleri tuta tuta geziyorum gıcık kapıyorum ya
Silikonlar
Bana alışmaDı yada ben onlaRa
Anladım canım. Doktorlarımız ne diyorsa onu yapıcaz artıkBen doktoruma sigara ictigimi soyledigimde biraksan iyi olur daha cabuk iyilesirsin dedi. Hatta eger zor bir ameliyat olsaydi sigarayi birakmadan yapmazdim bu ameliyati dedi. Keske biraksam ama ne bilim henuz aklimda bu secenek yok ama onunda zamsni gelecek insallah
Bilmiyorum takıyormuyum ama bir türlü salamadım kendimi lıkır lıkır valla höpürdüyolar resmen anlatması bile zorYa tabi bu durumu yasayan bilir mutlaka ama fazla takinti yapiyor olabilir misin?
Hersey kafada bitiyor aslinda.
Deniz kas altımı senin kiYa o likirdilar ben de var. Elimin altinda mememin ustunde daha dogrusu elimi tenimde gwzdirdigimde altinda suyun oynadigina likir likir ettigine eminim. Cok canimi sıkıyor. Gectimi seninki . Bu hic azalmiyor
Canım çok güzel çok teşekkür ederimTelefondan resim yukleyemiyorum ama asagidaki linkten bakabilirsiniz. Ben siyahini aldim.
https://www.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Çok güldüm canım bende full ödem doluyum ananas yemek lazım detoks yapmak lazımKizlar 6.günden selamlar
Genel durum ve görünüş
Gerginlik ve odem daha az. Ama sislik hala rahatsızlık verici boyutta. Hafif kasintilar bu duruna eslik ediyor. Agri yok. Yataktan kalkmakta ki sıkıntı sona ermis durumda .
Hee bi de karnım 4 aylik hamile gibi. Bu ödem ayak parlaklarımızdan cikarak bizi terkedecek galiba
Canım çok güzel çok teşekkür ederim
Bedeni nasıl belirlediniz
Tatlim.ne kas alti ne kas ustuDeniz kas altımı senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?