Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen vallahi bugün isyerinden erken çıktım kendimi alışverişe attım :) neler aldım neler 6 gun kaldı düşündükçe kalbim sikisiyor heyecandan :)
Canimm leyla_ebrum heyecanin olmasi cok normal sahsen ben uzun zamandir hayal ediyorum sonucuna bu kadar az sure kalmis olsa bende ayni sen gibi hissederdim hep olumlu seyler dusunelim tatlim her sey guzel olucak guzel memislere kavusucaksin surecinin guzel gecmesi icinde dua ediyorum guzel sonuclarini bekliyoruz canimm :)

Merhaba arkadaşlar 385-400 civarı kas altı olmuş arkadaşlardan foto görmem mümkün mü?Ben de şu anki halini yükledim.Büyüklüğünü kafamda oturtmaya çalışıyorum sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için.Dr bu ölçüleri uygun gördü bedenime ama sanki büyük gibime geldi!!!

Benim operasyonuma 4 gün kalmış tavsiye edeceğiniz ameliyat öncesi yapmam gereken bişiker varmı kızlar

Canim bu tamamen senin dokuna bagli. Benim baya vardi. 335 bile bana buyuk gibi geldi. Oturucak insallah . Ama hic yoksa 400 buyuk olmaz.

Yok valla hiç dokum resim var bakabilirsin.
Evet baktim. Tamamen ne istediğine bagli
Eger buyuk olsun diyorsan 400 yaptir gitsin tatlim
Benim anneminde tam boyle belki biraz daha var. 21 nisan da ameliyat olacak . Ama o tabi yasindan dolayi 300 cc istedi. Sen yaptir 400 cok yakisir

Kaç beden almak lazım acaba esnek bir dokusu var sanırım çamaşırın çok güzelmiş.

Ben 80b aldim ve gayet guzel oldu. Oncedende 80 beden kullaniyordum bol destekli olanlardan ona ragmen ici bos kaliyordu.
Ilk olcu belirlerken doktorumla anlasmistik benim istegim goguslerimin icinin dolmasi ve yapay olmsmasi yonundeydi ekstra buyukluk istemedim. Doktor olcumleri yaptiktan sonra 275 - 295 olabilecegini soylemisti. 295 oldu. Ben minyon yapiliyim. 157 boy 53 kilo.

Ben de extra büyüklük istemiyorum yapay olmasın sadece dolgun diri olsun. şimdi 80 A o da dolgulu yani ne yazık ki iki çocuk emzirince olanlarda gitti.doktoruma çok büyük olmasın deyince Dolu B cup küçük C yapalım o zaman dedi.Ben kemdisine bbeğendiğim bir resim göstermiştim ona istinaden.Hayırlısı artık.

Aynen benimde iki cocuktan sonra icleri iyice bosalmisti. Doktor birde boyuna ve omuz olculerine gore en uygun olcuyu cikariyor. Insallah hayalindeki gibi olur yeni goguslerin

Tam olarak ben
1.60 boy 53 kilo . 335 taktırdım )

Aynen benimde iki cocuktan sonra icleri iyice bosalmisti. Doktor birde boyuna ve omuz olculerine gore en uygun olcuyu cikariyor. Insallah hayalindeki gibi olur yeni goguslerin

Fotoğrafım var bakabilirsin sen olmuşmuydun?Forumu kaçırmamaya çalışıyorum ama yine de karıştırıyorum.

Ya o likirdilar ben de var. Elimin altinda mememin ustunde daha dogrusu elimi tenimde gwzdirdigimde altinda suyun oynadigina likir likir ettigine eminim. Cok canimi sıkıyor. Gectimi seninki . Bu hic azalmiyor
Evet canim benimkiler gecti. Ilk hafta istanbulda kalmistim ve duzenli olarak masaj yapilmisti. Masaj iyi gelmisti. Drlar o likirdilar icin odem diyor.Masajla bayagi azalmisti benimkiler .Suan zaten hic birsey sikayet kalmadi bazan kasinti oluyor dikislerde o kadar .Zaman herseyin ilaci gercekten

Kizlar 6.günden selamlar
Genel durum ve görünüş
Gerginlik ve odem daha az. Ama sislik hala rahatsızlık verici boyutta. Hafif kasintilar bu duruna eslik ediyor. Agri yok. Yataktan kalkmakta ki sıkıntı sona ermis durumda .
Hee bi de karnım 4 aylik hamile gibi. Bu ödem ayak parlaklarımızdan cikarak bizi terkedecek galiba

Ay insallah canim. Tek sıkıntım bu oldu bu ameliyatta ;(

Benim karnimda feci. Buda gececek biraz daha zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…