Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben bugün 6. haftayı doldurdum göğüslerim sanki hep böyleymiş gibi çok şükür iyiyim fakat regli olmadım 15 gün gecikti sağ meme ucundaki hassasiyet geçmedi derken sağ meme ucumdan akıntı başladı doktorumu aramalımıyım? yoksa normal birşey mi bu ? ve şunuda söylemek istiyorum küçülür diye dua ettiğim göğüslerim şimdi de çok küçük geliyolar gözüme

Bende şundan sebep düşündüm ameliyat olan birini gördüm sarkmaları vs olunca o dikiş kısmı ip gerilmiş gibi duruyordu.
Umarım erir.
Canim. Sezeryandada 7kat kesip 7kat dikiyorlar sadece en üstteki dikişler alınıyor altta kalanlar kendiliğinden eriyip yok oluyor problem olmuyor

Merhaba size kaç cc takılmıştı?

Bence doktorunuzu arayıp akıntı konusunda bilgilendirin.
Önemli bir durum olabilir.
Aaaa sürekli küçülsün diye dua ediyorum kasaltı mıydı sizin

evet kasaltı ödemler dağılınca ve aşağıya inince gerçek şekli ortaya çıkıyo demek ki

Kasaltında genelde küçülmeler oluyor o şekilde okumuştum burda.
Doktorunuzu akıntı için arayın ama önemli birşey olabilir.
İçiniz rahatlar en azından.

dokum vardı evet . büyük olmasını istemiyordum zaten ama şimdi baktığımda da küçük geliyo sanki

İnsan tereddüte düşüyor.Benim de çok az dokum var 385 cc ideal olur diyor dr um.Ben ya büyük olursa diye endişe ediliyorum alışkın değilim büyük memeye karar vermek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…