Kilo ve boyumuzun alakası yok zaten, biliyorum göğüs kafesi genişliğine bağlı olduğunu =) o yüzden çap merak ettim, 350'de çok fark oluyor mu acaba diye, sonra da göğüs altı çevreni soracaktım hadi onu da sormuş olayım
Bencede bende öyle yaptıCanım dikişler yüzünden kendini zorlama fazla daha çok yeni dikkat et
valla bravo sana pesss diyorum Baravo sanaaaaCnm biliyorsundur yada bilmiyorsun dur diye yazmadım ki yeni öğrendiğim şeyleri burda paylaşmayı seviyorum bilmeyenler öğrenmiş oluyor zamanında bilmediklerimi burda benim öğrendiğim gibi , göğüs altım 73 cm göğüs çevrem 82 idi , protezden sonraki ölçüyü çok merak ediyorum inanki hocam sağolsun korseyi öyle sarmış ve bantlamiski açmak mümkün değil , pazartesi sporcu sutyene geçiyim ilk isim ölçümü almak :)))
KediKumu cnm sen kaç CC di, resimleri kaldirmissin tekrar bakmak istedim
Canım dikişler yüzünden kendini zorlama fazla daha çok yeni dikkat et
Bencede bende öyle yaptı
valla bravo sana pesss diyorum Baravo sanaaaa
leyla_ebrum Canımmm bi türlü yazamadım. İyi olduğuna sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksınn. Çok merak ediyorum vücut ölçülerimiz hemen hemen aynı ya aman diyorumm nasıl oldularr
Cnm biliyorsundur yada bilmiyorsun dur diye yazmadım ki yeni öğrendiğim şeyleri burda paylaşmayı seviyorum bilmeyenler öğrenmiş oluyor zamanında bilmediklerimi burda benim öğrendiğim gibi , göğüs altım 73 cm göğüs çevrem 82 idi , protezden sonraki ölçüyü çok merak ediyorum inanki hocam sağolsun korseyi öyle sarmış ve bantlamiski açmak mümkün değil , pazartesi sporcu sutyene geçiyim ilk isim ölçümü almak :)))
KediKumu cnm sen kaç CC di, resimleri kaldirmissin tekrar bakmak istedim
Anladim, rahat 90'i bulmuştur senin o zaman muhtemelen =) Bana protez çapım küçükmüş gibi geliyor, bu saatten sonra değiştirecek değilim tabi de, keşke bir doktorla bakıp değerlendirme imkanım olsa. 315 cc benim; aktifligine izlenme sayisina, konusmasına filan bakıp güvendiğim üstelik yardım etmeye çalıştığım bir hesap sahte çıkınca sildim butun resimleri.
Cnm burda olabilecek şeyler bunlar bir kişiye kizipta sen niye siliyorsunki resimlerini benimde başıma geldi özelden konustum resimlerimi açtım ve erkek çıktı ona kizipta resimlerimi kaldirmam çünkü ameliyat olacaklara çok güzel motive oluyor , bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter, proteze gelince neyi kafana taktınki hayatım zamanla gözüne kucukmu geliyor sıkıntın nedir ?
Çooooook geçmiş olsun. Vallahi ben iki ameliyata birden cesaret edemezdim, bir de burun ve meme yani ikisi de nefesi etkiliyor sen gerçekten iyi cesaretlenmişsin bu iş için. Helalll :)Canlarimmm özür dilerim buraya girip haber veremediğim için , dün çok kotuydum kollarım kazık gibiydi ve akşama kadar uyudum gezemedim birşey yiyip icemedim gerçekten kas altı çok zormuş dün uyandikca ağrıdan baskıdan ağladım,bugün dünden biraz daha iyiyim destekle kalkıp gezinebildim miğde bulantısı hic yaşamadım çok şükür narkozu idrarla atıyorum , dün WC ye bile kalkamadım kayınvalidem sağolsun sürgü ile halletti bugün destekle WC ye çıkıyorum biraz gezinip yatıyorum , 350 CC mentor marka high profil pütürlü yüzey yuvarlak takıldı , burnumun hiç ağrısı yok sadece tamponlar zorluyor hiç nefes alamıyorum gogsumun ağrısından zaten burnu düşüncek durumda değilim dün 12 de girdim dortbucuk ta cikmisim kendime geldiğimde ameliyat haneden odaya gelene kadar bağırdım ağladım çok kotuydum bandaj var gogsumun üstünde sağ memem çok odemli ve şiş sol memem daha rahat , sabah drum kontrole geldi bandaji açtı gözlerime inanamadim çok beğendim :))) tabiki kaslarim baskı yapıyor zamanla kendini saldikca dahada güzelleşebilecegine inanıyorum canlarım :* dün msj yazacak durumda değildim kollarımı oynatamiyordum bugün msj yazabilecek duruma geldim bende 350 ler kervanina katıldım çok şükür 36 yaşında meme sahibi oldum, tmm çok zor bir süreç kolay bir ameliyat değil ama dün bile okadar ağrım olmasına rağmen pişman olmadım hayatımda kendimle ilgili yaptığım en güzel şey olmak isteyen arkadaşlar kesinlikle eetelemeyin sabah aynada gösterdi drum işte o an tüm ağrım geçti duygulandım şimdilik bu kadar sormak istediğiniz birşey olursa cvp veririm buarada drum ANKARA KEÇİÖREN ARAŞTIRMA HASTANESİ
Uzman Dr : Mehmet hakan bulam
Çok sıkıntılı bir yapıya sahip olduğum halde bıkmadan usanmadan beni dinledigi için özel klinikte gibi bizi hissettirdigi için ilgisi alakası bizi psikolojik anlamda müthiş bir şekilde motive ettiği için yakışıklı druma burdan şükranlarımı sunuyorum onu çok seviyorum iyiki iyiki hakan hocami bbulmusum çünkü beni çekebilecek bir Dr tanımıyorum :))) hepinize sevgiler
Forumda beni ilk takip edenlerdendin yaa hatırlıyorum, fotoğraflarına tekrar bakayım dedim de kapatmışsın bile.Yani herkesin kriterleri farkli, ben resimleri sizlerle paylaşırken bile zorlanıyordum, böyle bir sey çok büyük oldu. Yarın obur gün resimlerimi google'da bir aramada görmek istemem. Ben yine forumda elimden geldiğince aktif kalıp yardım edebilecegimi dusundugum noktalarda yazıyorum arkadaşlara =)
Ya ben hiç öyle çok ileride dursun modunda olmadim mesela, doktor biraz dinleseydi yüksek değil orta profil istiyordum. Vücudum genis değil ama boyum var, 174'um, bu gogusler benden 20 cm ileride gidiyor (gogus 93 gogus alti 73-74) ama sonucta vucudum uzun, o yüzden çap olarak çok küçük kalmış gibi geliyor aynada bakınca
1,67 62 kiloyum 350 ideal olur o halde bana seninkilerin büyüklüğü çok hoş. Bandaj ne zaman çıkacakmış canım ve şuan son durumun nedir.Cnm 1.56 52 kiloyum , vücuduma 350 CC cuk oldu , daha büyüğünü kaldırmazmis iyiki beni dinlememis drum , şuan füze gibiler zamanla yumusamasini sabırsızlıkla bekliyorum
Sagol canım zencefilli kestim. Bebeğimin soğuk algınlığı ilacı vardı. 1 ölçü ondan içtim şuan daha iyiyim çok şükür.yasaklı listesi vermedi. Sakın hasta olma dedi sadeceAnaPatron Sakin zencefil ve limon tuketme,doktor yasaklilar listesini vermedi mi sana,kani sulandirir ameliyatta sıkinti olabilir ve morarmalara sebep olur. Bal ve karabiber karistir ic, yada doktorlarin onayladigi ilaclari kullan.
Hangi hastane doktor kim merak ettim.şimdiden geçmiş olsun.Bu arada devlet hastanesinde olucam, 250 -350cc arası deniycekmiş drum ,kasaltı mentor marka olucak, göğüs yapın çok güzel dedi sonuçtan memnun kalırsın dedi. Dikleştirmede gerekli olur diye korkuyodum ama çokta sarkma yok dedi sadece üst lobun boşalmış dedi. Çok mutlu oldum ben ya :)
Yani herkesin kriterleri farkli, ben resimleri sizlerle paylaşırken bile zorlanıyordum, böyle bir sey çok büyük oldu. Yarın obur gün resimlerimi google'da bir aramada görmek istemem. Ben yine forumda elimden geldiğince aktif kalıp yardım edebilecegimi dusundugum noktalarda yazıyorum arkadaşlara =)
Ya ben hiç öyle çok ileride dursun modunda olmadim mesela, doktor biraz dinleseydi yüksek değil orta profil istiyordum. Vücudum genis değil ama boyum var, 174'um, bu gogusler benden 20 cm ileride gidiyor (gogus 93 gogus alti 73-74) ama sonucta vucudum uzun, o yüzden çap olarak çok küçük kalmış gibi geliyor aynada bakınca
Çooooook geçmiş olsun. Vallahi ben iki ameliyata birden cesaret edemezdim, bir de burun ve meme yani ikisi de nefesi etkiliyor sen gerçekten iyi cesaretlenmişsin bu iş için. Helalll :)
Memnun olmana da çok sevindim.
Tez vakitte de hareketlenirsin inşallah, güzel mutlu mesut nice fotoğraflarını bekliyor olacağız :)
Ameliyat olana kadar buradaki yorumları okuya okuya motive olan ben dahil bir ton insan için bu yorumlar çooook güzel oluyor :)
İyi ki böyle bir forum var. İnanılmaz motive oluyor insan.
Doktordan memnun kalmana da çok sevindim. Allah böyle doktorların sayısını artırsın inşallah :)
Meme ameliyatının fiyatını merak ettim. Genele açık yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin.
Acil şifalar diliyorum
1,67 62 kiloyum 350 ideal olur o halde bana seninkilerin büyüklüğü çok hoş. Bandaj ne zaman çıkacakmış canım ve şuan son durumun nedir.
İyi olduguna sevindim canım bende fşyatı mersk ettim banada at.Çok teşekkür ederim bitanem , iki ameliyat birden evet çok ağır geldi bana nefes alamıyorum teee haftaya cuma günü tampon çıkacakmış 6 gün daha nefes alamicam, bugün şişlikler ve morluklar tavan yaptı Bülent Ersoy'un kızkardeşi modundayim :)))) pansuman için ayna karşısına geçip yüzüme dahi bakmadan pansumanı yapıp kaçıyorum , göğüs konusunda kas altı olduğu için sanırım inanılmaz baskı hissi var , göğsümle burnumun ödemi birleşince tüm vücudum ödem kapladı yutkunamiyorum bogazlarima kadar şişilaçlarımi parçalayarak içiyorum göğsüm taş gibi , gogsumun üstündeki bandaj beni rahatsız etmiyor şişkinlik ve hareket kısıtlılığı bende çok fazla bugün sabah dik yattigim halde kalkamadım eşim kürek kemiğimden yavaşça iterek kaldırıyor biraz evin içinde yürüdükçe kaslarim açılıyor bu his ne zaman bitecek inan sabırsızlıkla bekliyorum , drma gelince gerçekten ciddi anlamda çok memnunum ilgi alakası tecrübesi hat safhada , dün hastaneden çıktığım saatten sonra watsapptan durumumu soruyor bir sıkıntı varmı diye , yapmam gerekenleri soyluyor özel klinikte olmadim araştırma Hastanesi'nde oldum ancak burda bu ameliyata milyarlarini yatırıp ameliyat sonrası ilgilenmeyen telefonlara cvp vermeyen bir çok yazıyla karşılaşıyoruz , çok şükür Dr seçimini içime sine sine yaptım, dün odamda istirahat ediyordum temizliğe bakan bayan benimle sohbet etti ben tanımıyorum bu bayanı drun kim dedi dedim hakan bulam kadın öyle ovuyorki kizida ameliyat olacakmış hakan beyden başkasına güvenmem diyor hem ilgi alakası hem karakteri hemde tecrübesi , bir plastik cerrahtan bahsetti sanırım Fatih bey dedi oda aynı hastanede imis hangisi dersen dedi kesinlikle hakan bey , fiyat konusuna gelince eşim iki ameliyatı ödediği için memeye ne kadar alındı bilmiyorum ama öğrenirim hayatım sana özelden yazarım
Bu arada devlet hastanesinde olucam, 250 -350cc arası deniycekmiş drum ,kasaltı mentor marka olucak, göğüs yapın çok güzel dedi sonuçtan memnun kalırsın dedi. Dikleştirmede gerekli olur diye korkuyodum ama çokta sarkma yok dedi sadece üst lobun boşalmış dedi. Çok mutlu oldum ben ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?