Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm biliyorsundur yada bilmiyorsun dur diye yazmadım ki yeni öğrendiğim şeyleri burda paylaşmayı seviyorum bilmeyenler öğrenmiş oluyor zamanında bilmediklerimi burda benim öğrendiğim gibi , göğüs altım 73 cm göğüs çevrem 82 idi , protezden sonraki ölçüyü çok merak ediyorum inanki hocam sağolsun korseyi öyle sarmış ve bantlamiski açmak mümkün değil , pazartesi sporcu sutyene geçiyim ilk isim ölçümü almak :)))
KediKumu cnm sen kaç CC di, resimleri kaldirmissin tekrar bakmak istedim

Canım dikişler yüzünden kendini zorlama fazla daha çok yeni dikkat et
Bencede bende öyle yaptı
valla bravo sana pesss diyorum Baravo sanaaaa

leyla_ebrum Canımmm bi türlü yazamadım. İyi olduğuna sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksınn. Çok merak ediyorum vücut ölçülerimiz hemen hemen aynı ya aman diyorumm nasıl oldularr

Çok teşekkür ederim cnm , valla cuk oldu desem anlarsın sanırım şuan boynuma kadar ödemliyim elime şıkır şıkır geliyor , ilacı parçalayarak içiyorum yutkunmak mümkün değil ama iyiki diyorum iyiki :))))

Anladim, rahat 90'i bulmuştur senin o zaman muhtemelen =) Bana protez çapım küçükmüş gibi geliyor, bu saatten sonra değiştirecek değilim tabi de, keşke bir doktorla bakıp değerlendirme imkanım olsa. 315 cc benim; aktifligine izlenme sayisina, konusmasına filan bakıp güvendiğim üstelik yardım etmeye çalıştığım bir hesap sahte çıkınca sildim butun resimleri.

Cnm burda olabilecek şeyler bunlar bir kişiye kizipta sen niye siliyorsunki resimlerini benimde başıma geldi özelden konustum resimlerimi açtım ve erkek çıktı ona kizipta resimlerimi kaldirmam çünkü ameliyat olacaklara çok güzel motive oluyor , bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter, proteze gelince neyi kafana taktınki hayatım zamanla gözüne kucukmu geliyor sıkıntın nedir ?

Yani herkesin kriterleri farkli, ben resimleri sizlerle paylaşırken bile zorlanıyordum, böyle bir sey çok büyük oldu. Yarın obur gün resimlerimi google'da bir aramada görmek istemem. Ben yine forumda elimden geldiğince aktif kalıp yardım edebilecegimi dusundugum noktalarda yazıyorum arkadaşlara =)

Ya ben hiç öyle çok ileride dursun modunda olmadim mesela, doktor biraz dinleseydi yüksek değil orta profil istiyordum. Vücudum genis değil ama boyum var, 174'um, bu gogusler benden 20 cm ileride gidiyor (gogus 93 gogus alti 73-74) ama sonucta vucudum uzun, o yüzden çap olarak çok küçük kalmış gibi geliyor aynada bakınca

Çooooook geçmiş olsun. Vallahi ben iki ameliyata birden cesaret edemezdim, bir de burun ve meme yani ikisi de nefesi etkiliyor sen gerçekten iyi cesaretlenmişsin bu iş için. Helalll :)
Memnun olmana da çok sevindim.
Tez vakitte de hareketlenirsin inşallah, güzel mutlu mesut nice fotoğraflarını bekliyor olacağız :)

Ameliyat olana kadar buradaki yorumları okuya okuya motive olan ben dahil bir ton insan için bu yorumlar çooook güzel oluyor :)
İyi ki böyle bir forum var. İnanılmaz motive oluyor insan.
Doktordan memnun kalmana da çok sevindim. Allah böyle doktorların sayısını artırsın inşallah :)
Meme ameliyatının fiyatını merak ettim. Genele açık yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin.
Acil şifalar diliyorum

Forumda beni ilk takip edenlerdendin yaa hatırlıyorum, fotoğraflarına tekrar bakayım dedim de kapatmışsın bile.
Maalesef karı kılıklılar yüzünden olanlar oluyor işte. Sıkma canını. Bir çok kişinin başına geliyor maalesef.
Onlara buradan EDEP YA-HU! diyelim.
Anlamazlar ama yazalım yine :)

Merhaba arkadaşlar,konuda açtım gerçi ama burayada yazmak istedim.

:) Sonunda Çok şükür evelsi gün günümü aldım, ocak ayının yarısında gitmiştim ilk, ve aralıklı olarak defalarca gittim. Hep bi aksilik derken en son geçen ay tam gün alıcam kansızlığım çıktı(11.2ydi)
Anestezi onay verdi okadar kötü değil dedi ama drum olmaz 1ay kan ilacı kullan öyle gel dedi. 20gün sonra gittim bende.tabi 2gün önce adetim bittiği için değerim 11.0a düşmüş normal yani.Neyse Ellem ettim kullem ettim günümü aldım 30nisana kadar devam edicem tabi ilacıma .
Sorun şu ki 1mayıs salı resmi tatil, eşimde diyoki 30nisanda tatil edilir! eee Dr bana 30nisana tarih verdi ve 26sında gel son konuşmaları kontrolleri yapalım dedi (silikonları kendim alıcam ya, sütyenide ben alıcam tabi ,onları ayarlayıp gidicekmişim 26sında ,çizim son planlamalar falan.)
Neyse bu konu aklıma takıldı ya tatil olursa nolucak.Dr bunu bilmiyomu. Niye o tarihe verdi .Ne kadar ertelenir ki.zaten kaç aydır çekmediğim çile stres kalmadı şu iş yüzünden ,yine bi aksilik çıkıcak diye korkuyorum, eşimi 7yıldır ikna edicem edicem derken sonunda oldu ama bu gidişle vazgeçicek yine

Son düzenleme:
Bu arada devlet hastanesinde olucam, 250 -350cc arası deniycekmiş drum ,kasaltı mentor marka olucak, göğüs yapın çok güzel dedi sonuçtan memnun kalırsın dedi. Dikleştirmede gerekli olur diye korkuyodum ama çokta sarkma yok dedi sadece üst lobun boşalmış dedi. Çok mutlu oldum ben ya :)

Cnm 1.56 52 kiloyum , vücuduma 350 CC cuk oldu , daha büyüğünü kaldırmazmis iyiki beni dinlememis drum , şuan füze gibiler zamanla yumusamasini sabırsızlıkla bekliyorum
1,67 62 kiloyum 350 ideal olur o halde bana seninkilerin büyüklüğü çok hoş. Bandaj ne zaman çıkacakmış canım ve şuan son durumun nedir.

AnaPatron Sakin zencefil ve limon tuketme,doktor yasaklilar listesini vermedi mi sana,kani sulandirir ameliyatta sıkinti olabilir ve morarmalara sebep olur. Bal ve karabiber karistir ic, yada doktorlarin onayladigi ilaclari kullan.
Sagol canım zencefilli kestim. Bebeğimin soğuk algınlığı ilacı vardı. 1 ölçü ondan içtim şuan daha iyiyim çok şükür.yasaklı listesi vermedi. Sakın hasta olma dedi sadece

Hangi hastane doktor kim merak ettim.şimdiden geçmiş olsun.

Cnm göğsüm ilerde derken dikligini söylüyorsun sanırım , çap küçük olmuş derken koltuk altından meme başına kadar meme cikikligini diyorsun degilmi ? Ben senin memeleri unuttum :)) bana özelden yollarmisin merak ettim bir bakım

Çok teşekkür ederim bitanem , iki ameliyat birden evet çok ağır geldi bana nefes alamıyorum teee haftaya cuma günü tampon çıkacakmış 6 gün daha nefes alamicam, bugün şişlikler ve morluklar tavan yaptı Bülent Ersoy'un kızkardeşi modundayim :)))) pansuman için ayna karşısına geçip yüzüme dahi bakmadan pansumanı yapıp kaçıyorum , göğüs konusunda kas altı olduğu için sanırım inanılmaz baskı hissi var , göğsümle burnumun ödemi birleşince tüm vücudum ödem kapladı yutkunamiyorum bogazlarima kadar şiş ilaçlarımi parçalayarak içiyorum göğsüm taş gibi , gogsumun üstündeki bandaj beni rahatsız etmiyor şişkinlik ve hareket kısıtlılığı bende çok fazla bugün sabah dik yattigim halde kalkamadım eşim kürek kemiğimden yavaşça iterek kaldırıyor biraz evin içinde yürüdükçe kaslarim açılıyor bu his ne zaman bitecek inan sabırsızlıkla bekliyorum , drma gelince gerçekten ciddi anlamda çok memnunum ilgi alakası tecrübesi hat safhada , dün hastaneden çıktığım saatten sonra watsapptan durumumu soruyor bir sıkıntı varmı diye , yapmam gerekenleri soyluyor özel klinikte olmadim araştırma Hastanesi'nde oldum ancak burda bu ameliyata milyarlarini yatırıp ameliyat sonrası ilgilenmeyen telefonlara cvp vermeyen bir çok yazıyla karşılaşıyoruz , çok şükür Dr seçimini içime sine sine yaptım, dün odamda istirahat ediyordum temizliğe bakan bayan benimle sohbet etti ben tanımıyorum bu bayanı drun kim dedi dedim hakan bulam kadın öyle ovuyorki kizida ameliyat olacakmış hakan beyden başkasına güvenmem diyor hem ilgi alakası hem karakteri hemde tecrübesi , bir plastik cerrahtan bahsetti sanırım Fatih bey dedi oda aynı hastanede imis hangisi dersen dedi kesinlikle hakan bey , fiyat konusuna gelince eşim iki ameliyatı ödediği için memeye ne kadar alındı bilmiyorum ama öğrenirim hayatım sana özelden yazarım

1,67 62 kiloyum 350 ideal olur o halde bana seninkilerin büyüklüğü çok hoş. Bandaj ne zaman çıkacakmış canım ve şuan son durumun nedir.

Evet cnm omuz yapım ve göğüs kafesi genişliğim 350 CC yi çok güzel kaldırdı , ve sanada çok güzel olabileceğine inanıyorum, bandaj pazartesi yani yarın çıkacak sporcu sutyene geçeceğim bir resim daha çeker koyarım cnm , son durumumu hiç sorma burun ödemi ve göğüs ödemi birleşince bugün aynalara bakamaz haldeyim göğsüm taş gibi sabah tek başına kalkamiyorsun ama gün içinde evin içinde yürüyerek biraz baskı azalıyor oturduğum yerden tek kalksbiliyorsun senin gün ne zamandi cnm ?

İyi olduguna sevindim canım bende fşyatı mersk ettim banada at.

Haydi şimdiden hayırlı olsun cnm yalnız 250 CC ye yanaşma derim , senin göğüsler 350 CC de daha dolgun ve hos durur dra bırakırsan 200 CC de takar kanının son damlasına kadar savaş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…