Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim kalcalarim geniş dr da dedi ki seni bu armut formundan çıkarıp kum saati formuna yakın bir görünüme ulaştırabilmek ve dikkati kalfalarından çekebilmek için moderata plus profil kullanmayı düşünüyorum çünkü moderate plusun çapı daha grnid ameliyatta hem high profil hem moderata plus deneyecek bakalım neye karar verecek ameliyatın yarın merakla bekliyorum

Bence mod plus silikonlar daha güzel duruyor bazılarında . Hem göğüs kafesini daha iyi kaplar . Sonucunu şimdiden merak ettim inşallah istediğin gibi olur

Hayırlı olsun ameliyat tarihin,tatil konusunda yorum yapamıycam ama dikleştirme konusunda başka bir doktordan daha görüş alsaydın keşke,çünkü dikleştirmeye ihtiyacın var gibi görünüyor,benimde senin gibiydi 3 doktorda dikleştirme demişti,sonra ameliyat sonrası bir problem yaşamazsın umarım ... Hele kasaltı olmayacaksa çok kısa zamanda tekrar sarkma ihtimali çok kuvvetli görünüyor. Gerçi doktorundan daha iyisini kimse bilemez ama,sonradan keşke demek kadar kötüsü yok bu işte, inşallah herşey gönlünce olur.

Aslıhancim iyi sayılırım çocukları babaanneye gönderdim istirahat ediyorum bugün ödemlerim tavan yaptı sen ne durumdasın ?
İyi olmaya çalışıyorum bu gün daha rahatım ama ameliyat sütyeni ile cok acı cekiyodum doktor ağrıların geçene kadar cıkart dedi iyileşince tak dedi. ProteZi koymak için açtıkları cep bazen büyğk olaniliyormus bu yüzden kaymasın diye sütyeni giydiriyoruz cıkartmıyoruz dedi ama senin cep konusunda emimim ağrıların geçene kadar takmayabilrsin dedi rahatım su an

Ne güzel doktormus o, keşke ben de birden atlayıp aceleye getirmeseydim.. Benim de kalçalarım geniş, ve 75D olmama rağmen hala armutum; genişlik yok çünkü göğüslerde, ileriye doğru büyük.

Çarşamba günü nasipse sıra bende
3 çocuğum var o sebeple biraz endişeliyim

Canım senin protezin damla mı

Merhabalar aranızda çok yeniyim..2 yaş ve 9 aylık bebeğim var..emme durumu yok malesef..sormak istediğim şeyler çok fazla devamli okuyorum ama aklıma takılanlar var pipet mevzusu nedir anlayamadım..birde ben çocukları teyze ve annaneye göndericem ameliyat olcagım gece..eve geçince getirtmeyi düşünüyorum ama başına gelenler yazarsa bakabilir miyim ameliyat sonrası ne zaman rahat kullanırım kollarımı yatak istirahati diye bişey oluyor mu..48 kg 1.63 boy silikonu kendimiz alıyorsumuşuz markada kararsızım..şimdiden çok teşekkür ederim hanımlar

Ne güzel doktormus o, keşke ben de birden atlayıp aceleye getirmeseydim.. Benim de kalçalarım geniş, ve 75D olmama rağmen hala armutum; genişlik yok çünkü göğüslerde, ileriye doğru büyük.
Drcum kendi uzmanlık bilgilerini bana aktardı ben de kendisine güvendim. Hıc ısrar ermedim. Hakkımda hayırlısı bakalım. Opr.Dr.Sedat Baş

Çarşamba günü nasipse sıra bende
3 çocuğum var o sebeple biraz endişeliyim

Ooo sanada az kalmış :)) benimde 13 yaşında kızım 3.5 yaşında oğlum var çok hareketli yerinde durmayan dün akşam biraz sıkıntı yaşadım kucak istedi ağladı beni görünce , kamyon carpmişa döndüm burun+göğüs olunca :)) bugün de sabah uyandık kahvalti yaptık baktım bakacak halde değilim esim kayinvalideme götürdü, kızım evde bana yardımcı oluyor , seninde büyük olan yanında kalsın küçükleri gönder harbiden bakıma muhtaç yaşıyorsun , yavaş yavaş gogsumu tutarak yatakları düzelttim birde bulaşık makinasını yerleştirdim şu gogsumdeki ödem benim çok fazla elledikce derinin altından şıkır şıkır ses geliyor su gibi garip birşey şimdiden hayırlı olsun hayatım hayallerindeki goguslere kavusman dileği ile :*

Benim göğsümde 3 kat sarılı bandaj var inan hiç rahatsız etmiyor , beni rahatsız eden ödem boyunuma kadar hatta bugün gobegime indi şiş duruyor bende yarın sporcu sutyene geçeceğim inşallah rahatsız etmez beni

Merhaba; bugün benim 10. Günüm ameliyatım 29 Mart’ta idi. Benimde 6 yaşında bir oğlum var. Ben ameliyattan sonra 3 gece annemle kaldım ilk iki gün yemeğimi daha annem yedirdi. Kas altı ameliyat olduğumdan ya da o kaşlarımın güçlü olmasından da olabilir. Ama 4.günden düne kadar da yardımcım gece gündüz bizimle idi. Mutfak dolabınından su bardağı dahi alamıyorum. Operasyon sonrası çok fazla yardım gerekiyor ev işleri için. Çocuklarınıza bakmak için en azından 1 hafta kadar yardım alın çevrenizden. Tabi bu benim kendi tecrübem. Dikişlerde var sonuçta zarar görmemesi gereken. Birde zarar verip iyileşme sürecini uzatması var. Protezinde ben özel de olduğum içim dr TEM’in etti o konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Canım kendini hiç yorma bırak iş güç kalsın nasıl olsa iyileşeceğiz çoğu gitti azı kaldı sağlığımıza kavuşunca yüne herşeyi yaparız. Ben daha bu sabah az çok bir kahvaltı hazırlayabildim. Onda da fırın tepsisi vs kaldıramıyorum. Açıkçası zorlamıyorum da. En çok bu 10 günde beni üzen oğluma sarılıp uyuyamamak oldu bir 20 gün daha dayanacağım artık. Allah hepimize sağlık sıhat evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel ömürler versin inşallah bu süreci de atlattık

Selamlar.. ameliyat sonrasi surecin protezin nereye konulacagina ve birazda kişinin agri esigine nagli olarak degisiyor. Ben cok rahattim. Refakatcim bile yoktu. Ama buna inanarak girmistim ameliyata. Psikolojini yuksek tutmalisin. Hersey guzel olacak lafini dilonden dusurmemelisin ki bu konuda ciddiyim 5. Gun ise basladim. 4. Gun ufak oglumu okula oradan satranca ve aksam baskete goturebilecek kadar araba kullandim. Eger mekik aliskanligin varsa yataktan kalkmak daha kosa sure suruyor. Ama sen yine de 3 gun kalkamayacakmissin gibi hesapla. 2. Gun oglum uyuduktan sora atletini degistirrken zorlandim mesela . Ama bir gun sonra bu yoktu
Zaten vucudun sana ne yapip ne yapamayacagini anlatiyor .
Simdiden sana kolay bir surec diliyorum

Şimdiden hayırlı olsun cnm, bende silikonu kendim alıcam, marka konusunu dra bırakman gerekir, drum bana mentor marka tercih ettiğini en iyi silikonun o olduğunu söyledi, evet en çok tercih edilen marka bu .İnşallah güzel atlatırız çok heycanlıyım bende .
Benimde 9 ve 8yaşında iki çocuğum var refakatçi annem olucak başımda ve ilk hafta evdede annem kalır heralde zaten eşimde 5te geliyo oda yardımcı olur akşamları annem evine gider ,bakalım gün gelsinde herşey hallolur planlanır.

Kasaltı olucak canım, dikleştirmeye kesinlikle ihtiyacın yok sarkma yok derinde esneme yok dedi sadece üst taraf boşalmış dedi, silikon gayet toparlar tek başına zaten dedi. Benim istediğimde buydu zaten çünkü dikleştirmede ek bi ücrete tabi ve eşim koyduğu bütçeden bir krş dahi çıkmıycanı söyledi. E bende bu durumda dikleştirme olmıycana çok sevindim tâbi. :)

Haydi şimdiden hayırlı olsun cnm yalnız 250 CC ye yanaşma derim , senin göğüsler 350 CC de daha dolgun ve hos durur dra bırakırsan 200 CC de takar kanının son damlasına kadar savaş :))))
İlk başta 400cc istiyorum demiştimde ooo çok iddalı istiyorsun demişti omuz yapın geniş çok güzel 350daha doğal durur sana demişti, ama en sonkinde yine dediği şey 200,350arası denerim sonuçta göğüs cebin ne kadarkadardır bilemem şimdi dedi eh sığabilen en büyüğünü koyucak inşallah 350sığar. Teşekkürler cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…