Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Silikon olucaksa vucudunuzun alabilicegi ve size en ideal olan buyuk boyu senin derim. 270cc takan bir arkadasim var ve daha 1 yil yeni doldu ve pisman .Tekrar buyutmek istiyor .Gercektende gogusleri kasli erkek goruntusunde. Abarti olmamali Ama kadina gogus yakisiyor

Deniz nasilsin daha iyisin sanirim

Aynen öyle cnm ,bana 200lü ccler küçükmüş gibi geliyor, çünkü 169boyum ve 58kiloyum 200lü ccler baya küçük gelir gibi, hani 325ede razıyım ama inşallah memnun eden bi boyut olur.

Kendimi hastalık hastası hissetmemek için vücudumun sesini dinleyerek hareket ediyorum şu burnumdan tampon çıksın inan rahat nefes almayı çok özledim inşallah biran önce toparlaniriz mutlu mesut resimler paylasiriz

Aynen öyle cnm ,bana 200lü ccler küçükmüş gibi geliyor, çünkü 169boyum ve 58kiloyum 200lü ccler baya küçük gelir gibi, hani 325ede razıyım ama inşallah memnun eden bi boyut olur.
Boyumuz nerdeyse ayni 168 ben
Kilo ise 62-65 arasi gidip geliyorum 400cc benimki. Ilk baslarda buyuk diye delirdigim cok oldu, alistim artik.

Deniz nasilsin daha iyisin sanirim
Canim maasallah diyeyim.
Gercekten iyi hissediyorum kendimi.
Ameliyat sutyenini cikarttiim oyle dolaniyorum vallahi.
Odemler inmeye absladi ve morluklarda gecmeye.
10.gun icin sekilleri bana gore guzel geliyor. Yani tam 6 ay bekleyip bu sonucu alirim dedigim surec erken gelecek herhalde.
Tek sorunum var. Yuruyus yaparken ya da yatarken agirlik hissine alisaamdim. Kayacakmis gibi dusecekmis gibi hareket ediyormus gibi geliyor. Bu ne zaman gececek onu merak ediyorum

Toparlanirsin canim suan bile gayet iyisin .Sayfalarca mesaj yaziyorsun,ustelik burun ameliyati zor birde silikonun baskisi .
Masallahin var bir kac gune bomba olursun.Ama suan dinlenebildigin kadar dinlen

Canim seninki evet muthis guzel kiskanilicak cinsten .yani ben yaptirmasam kiskanirdim valla cok guzel olmus
Agirlik hissi cok normal canim.3 ay gecti hala bende hissettigim oluyor. Ozellikle ilk yataktan
Kalkarken elimle tutarak kalkiyorum. Psikolojik aslinda sanki dusucek gibi .Oysa rahatim ve alistim.

Toparlanirsin canim suan bile gayet iyisin .Sayfalarca mesaj yaziyorsun,ustelik burun ameliyati zor birde silikonun baskisi .
Masallahin var bir kac gune bomba olursun.Ama suan dinlenebildigin kadar dinlen

Aynen öyle cnm gerçekten iyiyim bugün iyi dinlenmem lazım oğlum yok evde olsaydı günüm zor geçerdi ama yarın benimle , ilk gün berbat haldeydim telefonu bırak kollarımı kipirdatamiyordum hiç gecmicek hissi oluyor insanda , oturduğum yerden kalkınca biraz zorlanıyorum onun dışında gezinirken iyiyim bugün tampon çok rahatsız etti beni herşey güzel olacak kadınlar guzellesmek icin neleri göze almazki:)))

Yaa teşekkür ederim canım . Siz arzum77 ile baya tecrubelisiniz bu konuda . O yuzden yorumun onemli benim.icin annem ameliuat oluyor bu ayin 21 inde fena kiskandi
Ben de tutarak kalkıyorum. Demekki normal bunlar. Zamanla daha da guzel olacak insalah

Ay cok guldum annendemi olucakAma olsun ya kadin Her yasta kadindir ve kendini guzel hissetmek ister .
Seninkiler zaten bir 6 ay sonra efsane olucak belli

Dtelif84 deniz1923 kahvemveben çok teşekkür ederim cvplarınız için..Kafama takılan sorularla bişeyler şekillendi şimdilik ameliyatı bayramdan sonra düşünüyorum tuvalet eğitimi bahar temizliği bayram vs atlatmak niyetim her gün rüyamda estetik yaptırmış oluyorum çok heyecanlıyım hepimiz hayırlısıyla en güzel sonuçlara ulaşırız inşallah takipteyim sizi hoşçakalın

Kizlar 12.gun fotosu ekledim
Beni de takibe alır mısın, çok merak ediyorum :)

Ameliyat vakti hangi şehirde olacağım bellisiz ama Ankara düşündüğüm iller arasında.
pinokyo6'da Ankara'da olmuştu galiba. Onunkileri de çok beğeniyorum maşallah çok doğal duruyorlar bi de.
Sen de şimdi Ankara'daki doktordan memnun kalınca araştırmalarımı ona göre yapacağım :)
Tez vakitte rahatlarsın inşallah.
Resim açıklamandaki "Ciciklerim hayatıma hoş geldiniz" lafına da çok güldüm dün gece ya :) Allah seni de güldürsün inşallah.
Ameliyat olanlar böyle sevinçli sevinçli yorum yaptıkça, enerjim artıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…