- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Silikon olucaksa vucudunuzun alabilicegi ve size en ideal olan buyuk boyu senin derim. 270cc takan bir arkadasim var ve daha 1 yil yeni doldu ve pisman .Tekrar buyutmek istiyor .Gercektende gogusleri kasli erkek goruntusunde. Abarti olmamali Ama kadina gogus yakisiyorİlk başta 400cc istiyorum demiştimde ooo çok iddalı istiyorsun demişti omuz yapın geniş çok güzel 350daha doğal durur sana demişti, ama en sonkinde yine dediği şey 200,350arası denerim sonuçta göğüs cebin ne kadarkadardır bilemem şimdi dedi eh sığabilen en büyüğünü koyucak inşallah 350sığar. Teşekkürler cnm.
Deniz nasilsin daha iyisin sanirimSelamlar.. ameliyat sonrasi surecin protezin nereye konulacagina ve birazda kişinin agri esigine nagli olarak degisiyor. Ben cok rahattim. Refakatcim bile yoktu. Ama buna inanarak girmistim ameliyata. Psikolojini yuksek tutmalisin. Hersey guzel olacak lafini dilonden dusurmemelisin ki bu konuda ciddiyim5. Gun ise basladim. 4. Gun ufak oglumu okula oradan satranca ve aksam baskete goturebilecek kadar araba kullandim. Eger mekik aliskanligin varsa yataktan kalkmak daha kosa sure suruyor. Ama sen yine de 3 gun kalkamayacakmissin gibi hesapla. 2. Gun oglum uyuduktan sora atletini degistirrken zorlandim mesela . Ama bir gun sonra bu yoktu
Zaten vucudun sana ne yapip ne yapamayacagini anlatiyor .
Simdiden sana kolay bir surec diliyorum
Aynen öyle cnm ,bana 200lü ccler küçükmüş gibi geliyor, çünkü 169boyum ve 58kiloyum 200lü ccler baya küçük gelir gibi, hani 325ede razıyım ama inşallah memnun eden bi boyut olur.Silikon olucaksa vucudunuzun alabilicegi ve size en ideal olan buyuk boyu senin derim. 270cc takan bir arkadasim var ve daha 1 yil yeni doldu ve pisman .Tekrar buyutmek istiyor .Gercektende gogusleri kasli erkek goruntusunde. Abarti olmamali Ama kadina gogus yakisiyor
Yuvarlak mentorCanım senin protezin damla mı
Canım kendini hiç yorma bırak iş güç kalsın nasıl olsa iyileşeceğiz çoğu gitti azı kaldı sağlığımıza kavuşunca yüne herşeyi yaparız. Ben daha bu sabah az çok bir kahvaltı hazırlayabildim. Onda da fırın tepsisi vs kaldıramıyorum. Açıkçası zorlamıyorum da. En çok bu 10 günde beni üzen oğluma sarılıp uyuyamamak oldu bir 20 gün daha dayanacağım artık. Allah hepimize sağlık sıhat evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel ömürler versin inşallah bu süreci de atlattık
Boyumuz nerdeyse ayni 168 benAynen öyle cnm ,bana 200lü ccler küçükmüş gibi geliyor, çünkü 169boyum ve 58kiloyum 200lü ccler baya küçük gelir gibi, hani 325ede razıyım ama inşallah memnun eden bi boyut olur.
Canim maasallah diyeyim.Deniz nasilsin daha iyisin sanirim
Toparlanirsin canim suan bile gayet iyisin .Sayfalarca mesaj yaziyorsun,ustelik burun ameliyati zor birde silikonun baskisi .Kendimi hastalık hastası hissetmemek için vücudumun sesini dinleyerek hareket ediyorum şu burnumdan tampon çıksın inan rahat nefes almayı çok özledim inşallah biran önce toparlaniriz mutlu mesut resimler paylasiriz
Canim seninki evet muthis guzel kiskanilicak cinsten .Canim maasallah diyeyim.
Gercekten iyi hissediyorum kendimi.
Ameliyat sutyenini cikarttiim oyle dolaniyorum vallahi.
Odemler inmeye absladi ve morluklarda gecmeye.
10.gun icin sekilleri bana gore guzel geliyor. Yani tam 6 ay bekleyip bu sonucu alirim dedigim surec erken gelecek herhalde.
Tek sorunum var. Yuruyus yaparken ya da yatarken agirlik hissine alisaamdim. Kayacakmis gibi dusecekmis gibi hareket ediyormus gibi geliyor. Bu ne zaman gececek onu merak ediyorum
Toparlanirsin canim suan bile gayet iyisin .Sayfalarca mesaj yaziyorsun,ustelik burun ameliyati zor birde silikonun baskisi .
Masallahin var bir kac gune bomba olursun.Ama suan dinlenebildigin kadar dinlen
Yaa teşekkür ederim canım . Siz arzum77 ile baya tecrubelisiniz bu konuda . O yuzden yorumun onemli benim.icinCanim seninki evet muthis guzel kiskanilicak cinsten .yani ben yaptirmasam kiskanirdim valla cok guzel olmus
Agirlik hissi cok normal canim.3 ay gecti hala bende hissettigim oluyor. Ozellikle ilk yataktan
Kalkarken elimle tutarak kalkiyorum. Psikolojik aslinda sanki dusucek gibi .Oysa rahatim ve alistim.
Ay cok guldum annendemi olucakYaa teşekkür ederim canım . Siz arzum77 ile baya tecrubelisiniz bu konuda . O yuzden yorumun onemli benim.icinannem ameliuat oluyor bu ayin 21 inde fena kiskandi
Ben de tutarak kalkıyorum. Demekki normal bunlar. Zamanla daha da guzel olacak insalah
Ya annem senden benden fenaAy cok guldum annendemi olucakAma olsun ya kadin Her yasta kadindir ve kendini guzel hissetmek ister .
Seninkiler zaten bir 6 ay sonra efsane olucak belli
Beni de takibe alır mısın, çok merak ediyorum :)Kizlar 12.gun fotosu ekledim
Ameliyat vakti hangi şehirde olacağım bellisiz ama Ankara düşündüğüm iller arasında.Çok teşekkür ederim bitanem , iki ameliyat birden evet çok ağır geldi bana nefes alamıyorum teee haftaya cuma günü tampon çıkacakmış 6 gün daha nefes alamicam, bugün şişlikler ve morluklar tavan yaptı Bülent Ersoy'un kızkardeşi modundayim :)))) pansuman için ayna karşısına geçip yüzüme dahi bakmadan pansumanı yapıp kaçıyorum , göğüs konusunda kas altı olduğu için sanırım inanılmaz baskı hissi var , göğsümle burnumun ödemi birleşince tüm vücudum ödem kapladı yutkunamiyorum bogazlarima kadar şişilaçlarımi parçalayarak içiyorum göğsüm taş gibi , gogsumun üstündeki bandaj beni rahatsız etmiyor şişkinlik ve hareket kısıtlılığı bende çok fazla bugün sabah dik yattigim halde kalkamadım eşim kürek kemiğimden yavaşça iterek kaldırıyor biraz evin içinde yürüdükçe kaslarim açılıyor bu his ne zaman bitecek inan sabırsızlıkla bekliyorum , drma gelince gerçekten ciddi anlamda çok memnunum ilgi alakası tecrübesi hat safhada , dün hastaneden çıktığım saatten sonra watsapptan durumumu soruyor bir sıkıntı varmı diye , yapmam gerekenleri soyluyor özel klinikte olmadim araştırma Hastanesi'nde oldum ancak burda bu ameliyata milyarlarini yatırıp ameliyat sonrası ilgilenmeyen telefonlara cvp vermeyen bir çok yazıyla karşılaşıyoruz , çok şükür Dr seçimini içime sine sine yaptım, dün odamda istirahat ediyordum temizliğe bakan bayan benimle sohbet etti ben tanımıyorum bu bayanı drun kim dedi dedim hakan bulam kadın öyle ovuyorki kizida ameliyat olacakmış hakan beyden başkasına güvenmem diyor hem ilgi alakası hem karakteri hemde tecrübesi , bir plastik cerrahtan bahsetti sanırım Fatih bey dedi oda aynı hastanede imis hangisi dersen dedi kesinlikle hakan bey , fiyat konusuna gelince eşim iki ameliyatı ödediği için memeye ne kadar alındı bilmiyorum ama öğrenirim hayatım sana özelden yazarım
Deniz beni eklemedin dün albüm yapmıştım izlersen sevinirim.Kizlar 12.gun fotosu ekledim
Deniz beni de takibe alKizlar 12.gun fotosu ekledim
AldimDeniz beni de takibe al
TamamdirDeniz beni eklemedin dün albüm yapmıştım izlersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?