Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim beni izlermisin üst lobun boş dedinya onu merak ettim benimde dikleştirme gerek mi degil mi merak ediyorum

Canim beni izlermisin üst lobun boş dedinya onu merak ettim benimde dikleştirme gerek mi degil mi merak ediyorum
Aldım cnm, fotonuda gördüm sütten kesmişsinya biraz daha zaman geçince eminim toparlar biraz ve dikleştirmeye gerek kalmaz seninde, bence silikon toparlar gibi geldi ,bende çok korkmuştum dikleştirme olucak diye ama Dr gerçekten güzel şeyler söyledi ,memişlerimi çok beğendi gerek yok dedi

:)))))) Samimiyetimle söylüyorum ben böyle olmasam bu ağrılar beni yatak döşek yatırır, burun + meme olunca gerçekten zor süreçten geçiyorum ama kendime hissettirmeye çalışıyorum yoksa Leyla mizmizlanir çocuklarına bakamaz bakıma muhtaç olur Leyla'nın psikolojisini enerjisini tavan yapmam lazım :))) burunla meme olunca bir hayli zorluyor beni , ancak yavaş yavaş kendimi zorlamadan yemek yaptım masayı topladim bulaşık makinasını yerleştirip içine kirli dizdim oğlumu uyuttum birazdan çamaşır sercem , tabi bu işleri 1 saate bitiren Leyla 3 saatte yapıyor , bugün 3. Günüm daha rahatım göğsümde ödem çok fazla baskısı var burnumda sizi var tampondan nefes alamıyorum ama alisiyorsun yaşam kalitemi tabiki düşürdü ancak birsekilde yapmak istediğini zorlamadan yapıyorsun, seni güldürdüysem ne mutlu bana :))))

Merhaba,çok Geçmiş olsun.B

Yazılan özel mesajı altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, yönetime resmi şikayet olması için özelden veya forumdan yazılan uygunsuz mesajlar şikayet et butonuna basarak bildirilmelidir.

İnanın o şokla aklıma gelmedi şikayet ettim teebiyesizi

Özel mesajın altında şikayet et butonuna bas,açıklamaları yaz tatlım .

Arzum o şokla aklıma gelmedi bundan sonra direk şikayet edecem terbiyesizleri teşekkür ederim cnm

İyi olmana sevindim canım ameliyat süttenini sen erken atmışsın,benim Dr 3 hafta dedi,bu arada resmine yorum yapma yerini bulamadım ,muhteşem olmuş canım,buradan tazayım

Ameliyat olan arkadaşlar , bu yaşadıklarım normal mi ? Bandaji biraz sıyırarak göğsüme dokunuyorum bir gram his yok yani bıçak değse hissetmicem o derece bu his olayı nezaman gerceklesiyor birde göğüs yumusayip normal kıvama ne zaman geliyor ?

İyi olmana sevindim canım ameliyat süttenini sen erken atmışsın,benim Dr 3 hafta dedi,bu arada resmine yorum yapma yerini bulamadım ,muhteşem olmuş canım,buradan tazayım

Cnm seninde çok yeni his olayı sende ne durumda ben göğsüme dokunuyorum parmağımı hissetmiyorum senin göğüsler yumuşamaya basladimi benimkiler kaya gibi hani bebeği emziremeyip sütle dolar göğüs taş gibi olur bizi çok rahatsız eder o süt baskısı aynen o durumdalar

Leylacım o hissizlik bende de var normalmiş,sertliğe gelince herkes zamanla yumuşuyor diyor, ben çok da sertlikten şikayetçi değilim,ama çok yeniuyiz daha canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…