- 24 Şubat 2018
- 159
- 39
- 18
- 40
Canim beni izlermisin üst lobun boş dedinya onu merak ettim benimde dikleştirme gerek mi degil mi merak ediyorumBu arada devlet hastanesinde olucam, 250 -350cc arası deniycekmiş drum ,kasaltı mentor marka olucak, göğüs yapın çok güzel dedi sonuçtan memnun kalırsın dedi. Dikleştirmede gerekli olur diye korkuyodum ama çokta sarkma yok dedi sadece üst lobun boşalmış dedi. Çok mutlu oldum ben ya :)
Albümünü goremedimDeniz beni eklemedin dün albüm yapmıştım izlersen sevinirim.
Aldım cnm, fotonuda gördüm sütten kesmişsinya biraz daha zaman geçince eminim toparlar biraz ve dikleştirmeye gerek kalmaz seninde, bence silikon toparlar gibi geldi ,bende çok korkmuştum dikleştirme olucak diye ama Dr gerçekten güzel şeyler söyledi ,memişlerimi çok beğendi gerek yok dediCanim beni izlermisin üst lobun boş dedinya onu merak ettim benimde dikleştirme gerek mi degil mi merak ediyorum
Beni de takibe alır mısın, çok merak ediyorum :)
Ameliyat vakti hangi şehirde olacağım bellisiz ama Ankara düşündüğüm iller arasında.
pinokyo6'da Ankara'da olmuştu galiba. Onunkileri de çok beğeniyorum maşallah çok doğal duruyorlar bi de.
Sen de şimdi Ankara'daki doktordan memnun kalınca araştırmalarımı ona göre yapacağım :)
Tez vakitte rahatlarsın inşallah.
Resim açıklamandaki "Ciciklerim hayatıma hoş geldiniz" lafına da çok güldüm dün gece ya :) Allah seni de güldürsün inşallah.
Ameliyat olanlar böyle sevinçli sevinçli yorum yaptıkça, enerjim artıyor resmen
Merhaba,çok Geçmiş olsun.BBende aynı durumdayım , yattığım anda birisinin yavaş yavaş sırttan destek vererek kalkmamiz lazım ve yürürken çok komik yürüyorum :))) doğum yapmış kadınlar gibi, yavaş yavaş kambur ve memelerimi tuta tuta :)))) senin kaç CC takıldı kuzum hiç bahsetmedin ve hangi yöntemle takıldı
Bende aynı durumdayım , yattığım anda birisinin yavaş yavaş sırttan destek vererek kalkmamiz lazım ve yürürken çok komik yürüyorum :))) doğum yapmış kadınlar gibi, yavaş yavaş kambur ve memelerimi tuta tuta :)))) senin kaç CC takıldı kuzum hiç bahsetmedin ve hangi yöntemle takıldı
Merhaba,çok Geçmiş olsun.B
Merhaba Geçmiş çok olsun.Beni de izlermisiniz merak ettim
Yazılan özel mesajı altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, yönetime resmi şikayet olması için özelden veya forumdan yazılan uygunsuz mesajlar şikayet et butonuna basarak bildirilmelidir.
Özel mesajın altında şikayet et butonuna bas,açıklamaları yaz tatlım .Ben özelden taciz ediliyorum terbiyesizlige bakarmisiniz bu ne ya vallahi özel msji kapatacagım yeterKazen Eki Görüntüle 2134569
Yazılan özel mesajı altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, yönetime resmi şikayet olması için özelden veya forumdan yazılan uygunsuz mesajlar şikayet et butonuna basarak bildirilmelidir.
Özel mesajın altında şikayet et butonuna bas,açıklamaları yaz tatlım .
İyi olmana sevindim canım ameliyat süttenini sen erken atmışsın,benim Dr 3 hafta dedi,bu arada resmine yorum yapma yerini bulamadım ,muhteşem olmuş canım,buradan tazayımCanim maasallah diyeyim.
Gercekten iyi hissediyorum kendimi.
Ameliyat sutyenini cikarttiim oyle dolaniyorum vallahi.
Odemler inmeye absladi ve morluklarda gecmeye.
10.gun icin sekilleri bana gore guzel geliyor. Yani tam 6 ay bekleyip bu sonucu alirim dedigim surec erken gelecek herhalde.
Tek sorunum var. Yuruyus yaparken ya da yatarken agirlik hissine alisaamdim. Kayacakmis gibi dusecekmis gibi hareket ediyormus gibi geliyor. Bu ne zaman gececek onu merak ediyorum
İyi olmana sevindim canım ameliyat süttenini sen erken atmışsın,benim Dr 3 hafta dedi,bu arada resmine yorum yapma yerini bulamadım ,muhteşem olmuş canım,buradan tazayım
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz şimdiden geçmiş olsunKızlar hastaneye yatış işlemlerim tamamlandı. Kan alınması için bekliyorum. Bu gün büyük gün. Dualarınıza ihtiyacım var.
Leylacım o hissizlik bende de var normalmiş,sertliğe gelince herkes zamanla yumuşuyor diyor, ben çok da sertlikten şikayetçi değilim,ama çok yeniuyiz daha canımCnm seninde çok yeni his olayı sende ne durumda ben göğsüme dokunuyorum parmağımı hissetmiyorum senin göğüsler yumuşamaya basladimi benimkiler kaya gibihani bebeği emziremeyip sütle dolar göğüs taş gibi olur bizi çok rahatsız eder o süt baskısı aynen o durumdalar
Dualarımız senimle canımKızlar hastaneye yatış işlemlerim tamamlandı. Kan alınması için bekliyorum. Bu gün büyük gün. Dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?