Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Deniz sen ne kadar versin yağ için lipo mu oldun ücrette farklımı?
Vermedim canım extra bir şey ama doktorumun söylediği " Benim tekniğim bu . Yağ dokusunu eklerim " dedi. Belimin iki tarafından almış ama gözle fark edilemediğine göre az bir şey almış .Zaten sadece kontur içinmiş . şekil açısından güzel gözüksün diye

Peki toplam fiyat ne idi özeldende atabilirsin merak ettim bende yan yağları aldırmayı düşünüyorum.

Gerçekten doktorun iyi yapmış

Anladim canim .Evet arkadasim dr ariyor ona sadece protez konulucak meme yapisida seninkine cok benziyor .Sarkma yok .
2 haftayi gecirdin burdan sonraki cok daha kolay ve zevkli gecer .Gunden gune daha dogal ve guzellestiklerini gorunce daha mutlu olucaksin

valla şu an tek sıkıntım bu su :) Ödemdir inşallah arayacağım birazdan doktoru

Su sesi bende de vardı normal doktorun kim di çok merak ettim birdr fşystı keşke bende ona olsaydım diye düşündüm bi an ankara ise popo için gidebilirim.
Attım canım sana özelden .
İstanbul Nişantasında yeri .
Bu arada benim arkadaşıma belinden göbeğinden aldı , popoya koydu .
Efsane oldu ...

Attım canım sana özelden .
İstanbul Nişantasında yeri .
Bu arada benim arkadaşıma belinden göbeğinden aldı , popoya koydu .
Efsane oldu ...
Tüh ankaradayım ben kötü oldu benim doktor yağ önermiyor eriyor protez yapacak galiba bakalım.

Çarşamba ameliyat olunca eşim yanımda kalıcak. Annem çocuklarla benim evde. Annem çalışıyor cumartesiye kadar yanımda kalıcak. Hafta sonu eşim evde. Sonrası yanlız kalıcam çocuklarla. 20 nisanda da 6-7 saat arabayla (eşim kullanıcak) yolculuğa çıkmak zorundayım. İş toplatımız var. Çokk endişeliyim çokk

Çok normal,bendede olmuştu. Birkaç gün sürdü Sonra geçti Herkes yaşıyor bunu

Bugün ameliyat öncesi tahlillerim yapıldı. Anestezi uzmanıyla bugün görüşecekmişim. çok heycanlıyım

kup ölçüsü sabit zaten netten araştırısan sadece alt ölçüleri değişiyor. ay yldızın var burada birkaç arakadaş ondan kullandı biraz pahalı ama kaliteli ürüne benziyor. benim sütyenimi doktor vermişti göğüs altım 70 olmasına rağman ben 80B kullandım. :) senin 78 ise 80 nin sıkma ihtimali olabilir olmazsa git dene . her yerde vardır :)

Ne kadar zamanda geçtiğini hatırlıyor musun ? Her gün yürüyüş yapıyorum , bugün yapamadım Çok değişik bir his rahatsız ediyor , resmen elinde tutup sallantısını kesmek istiyorsun ...
Birkaç gün sürmüştü,net hatırlamıyorum maalesef. Sene 2011 :)))

Ben hic bu likir likir sorununu yasamadim ne hissettim ne oyle bir ses geldi,acaba protezle alakali olabilir mi! Jel ve serum fizyolojik olanlar var ya hani! Jel olmasina ragmen mi bu rahatsizlik?

Birçoğumuzun jel. Ben de üçüncü günde yaşamıştım. Normal bir şey, sudan değil de aslında orada kalan havadan kaynaklanıyor. Sonra vücut onu absorbe edince sorun kalmıyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…