Vermedim canım extra bir şey ama doktorumun söylediği " Benim tekniğim bu . Yağ dokusunu eklerim " dedi. Belimin iki tarafından almış ama gözle fark edilemediğine göre az bir şey almış .Zaten sadece kontur içinmiş . şekil açısından güzel gözüksün diyeDeniz sen ne kadar versin yağ için lipo mu oldun ücrette farklımı?
Gerçekten doktorun iyi yapmışVermedim canım extra bir şey ama doktorumun söylediği " Benim tekniğim bu . Yağ dokusunu eklerim " dedi. Belimin iki tarafından almış ama gözle fark edilemediğine göre az bir şey almış .Zaten sadece kontur içinmiş . şekil açısından güzel gözüksün diye
Anladim canim .Evet arkadasim dr ariyor ona sadece protez konulucak meme yapisida seninkine cok benziyor .Sarkma yok .yani yeni çıktı şaşırdım
Bu arada bana uygulanan teknik Kompozit göğüs büyütmeymiş. Sadece protez değil protezin kenarlarına ve meme dokusunu örten kısma belimden aldığı yağ tabakasından da koyulmuş. Deri tabakasını daha sıkı hale getirmek için Arkadaşın için sormuştun ya :)
valla şu an tek sıkıntım bu su :) Ödemdir inşallah arayacağım birazdan doktoruAnladim canim .Evet arkadasim dr ariyor ona sadece protez konulucak meme yapisida seninkine cok benziyor .Sarkma yok .
2 haftayi gecirdin burdan sonraki cok daha kolay ve zevkli gecer .Gunden gune daha dogal ve guzellestiklerini gorunce daha mutlu olucaksin
Su sesi bende de vardı normal doktorun kim di çok merak ettim birdr fşystı keşke bende ona olsaydım diye düşündüm bi an ankara ise popo için gidebilirim.valla şu an tek sıkıntım bu su :) Ödemdir inşallah arayacağım birazdan doktoru
Attım canım sana özelden .Su sesi bende de vardı normal doktorun kim di çok merak ettim birdr fşystı keşke bende ona olsaydım diye düşündüm bi an ankara ise popo için gidebilirim.
Tüh ankaradayım ben kötü oldu benim doktor yağ önermiyor eriyor protez yapacak galiba bakalım.Attım canım sana özelden .
İstanbul Nişantasında yeri .
Bu arada benim arkadaşıma belinden göbeğinden aldı , popoya koydu .
Efsane oldu ...
Çarşamba ameliyat olunca eşim yanımda kalıcak. Annem çocuklarla benim evde. Annem çalışıyor cumartesiye kadar yanımda kalıcak. Hafta sonu eşim evde. Sonrası yanlız kalıcam çocuklarla. 20 nisanda da 6-7 saat arabayla (eşim kullanıcak) yolculuğa çıkmak zorundayım. İş toplatımız var. Çokk endişeliyim çokkOoo sanada az kalmış :)) benimde 13 yaşında kızım 3.5 yaşında oğlum var çok hareketli yerinde durmayan dün akşam biraz sıkıntı yaşadım kucak istedi ağladı beni görünce , kamyon carpmişa döndüm burun+göğüs olunca :)) bugün de sabah uyandık kahvalti yaptık baktım bakacak halde değilim esim kayinvalideme götürdü, kızım evde bana yardımcı oluyor , seninde büyük olan yanında kalsın küçükleri gönder harbiden bakıma muhtaç yaşıyorsun , yavaş yavaş gogsumu tutarak yatakları düzelttim birde bulaşık makinasını yerleştirdim şu gogsumdeki ödem benim çok fazla elledikce derinin altından şıkır şıkır ses geliyor su gibi garip birşey şimdiden hayırlı olsun hayatım hayallerindeki goguslere kavusman dileği ile :*
Çok normal,bendede olmuştu. Birkaç gün sürdü Sonra geçtiKızlar selam
Bir bakın bakalım buraya .
Dün geceden beri sol mememde su varmış gibi oynayan bir şey varBu ne yahu ? Normal mi yaşayan var mı ?
Koşamadım sinirim bozuldu yürürken falan sanki orada küçük kese içinde bir su var hareket ediyor.
Şekilde bir sorun yok ama
İzleme alırmısın resimleri göremiyorumKizlar 12.gun fotosu ekledim
aldımİzleme alırmısın resimleri göremiyorum
Yaa aman iyi demek ki geçecek .Yemin ederim geceden beri bu ne şimdi düşünmekten deli oldum . Bende fibrokist te var . Ama bu bildiğin su yahu .Çok normal,bendede olmuştu. Birkaç gün sürdü Sonra geçtiHerkes yaşıyor bunu
Benimde fibrokistlerim var. Buna sebep bu degil . Ödemden dolayı oluyor o.Yaa aman iyi demek ki geçecek .Yemin ederim geceden beri bu ne şimdi düşünmekten deli oldum . Bende fibrokist te var . Ama bu bildiğin su yahu .
Ne kadar zamanda geçtiğini hatırlıyor musun ? Her gün yürüyüş yapıyorum , bugün yapamadımBenimde fibrokistlerim var. Buna sebep bu degil . Ödemden dolayı oluyor o.
kup ölçüsü sabit zaten netten araştırısan sadece alt ölçüleri değişiyor. ay yldızın var burada birkaç arakadaş ondan kullandı biraz pahalı ama kaliteli ürüne benziyor. benim sütyenimi doktor vermişti göğüs altım 70 olmasına rağman ben 80B kullandım. :) senin 78 ise 80 nin sıkma ihtimali olabilir olmazsa git dene . her yerde vardır :)Şu ameliyat sonrası sütyen varya ,onu kendim alıcam ve telefonla siparişle getirticem ama medicaldeki kadın Dr sana tahmini beden söyler demişti ama son gidişimde dra sordum ama göğüs altı çevreni ölç yeter dedi .göğüs altım 78cm,İyide bu cup falan nasıl olucak önemlimi bu. Şuan kaç cc olucağı belli değil ya ondanmı kaç cup olucanı söyleyemedi Dr .Nasıl sipariş edicem acaba karıştı kafam.
Birkaç gün sürmüştü,net hatırlamıyorum maalesef. Sene 2011 :)))Ne kadar zamanda geçtiğini hatırlıyor musun ? Her gün yürüyüş yapıyorum , bugün yapamadımÇok değişik bir his rahatsız ediyor , resmen elinde tutup sallantısını kesmek istiyorsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?