Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar hastaneye yatış işlemlerim tamamlandı. Kan alınması için bekliyorum. Bu gün büyük gün. Dualarınıza ihtiyacım var.
Ayy çok heycanlandım, hiç stres yapma Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz, ameliyata girmişsinidir bile çoktan.

Şu ameliyat sonrası sütyen varya ,onu kendim alıcam ve telefonla siparişle getirticem ama medicaldeki kadın Dr sana tahmini beden söyler demişti ama son gidişimde dra sordum ama göğüs altı çevreni ölç yeter dedi .göğüs altım 78cm,İyide bu cup falan nasıl olucak önemlimi bu. Şuan kaç cc olucağı belli değil ya ondanmı kaç cup olucanı söyleyemedi Dr .Nasıl sipariş edicem acaba karıştı kafam.

Ben normalde S beden giyiniyorum ameliyat sütyenime baktım şimdi L beden.
Ameliyat sonrası çok ödemden dolayı sıkıyordu bile.
Bu konuda doktoruna tekrar danışabilirsin istersen :)

Ben doktora siz getirtin size ödeme yapayım dedim,o şekilde yaptık canım

Leylacım o hissizlik bende de var normalmiş,sertliğe gelince herkes zamanla yumuşuyor diyor, ben çok da sertlikten şikayetçi değilim,ama çok yeniuyiz daha canım

Ben çok tezcanliyim :)))) oldu bitti şimdide yumuşacık memisler bekliyorum :)))) haklısın cnm zamana ihtiyaç var yani bu his olayı hadi 1 ay sonra yavaş yavaş gelsin onada razıyım hiç gelmeme gibi bir şey olamaz herhalde degilmi

yok canım his kaybı geçici bişey hiç merak etme geçer sen dinlen günden güne iyi olacaksın iyikeşme süreci hızlı geçiyo

Canım his kaybını düşünme yavas yavaş geliyor.
Ben 3.hafta itibari ile gögüs ucuma kadar hissediyorum :)
Dikişin yakınlarını şuan hissetmiyorum.
Bu hafta bitsin 1 ay olacak.

Canım benim yarın iki hafta biticek .Daha hislerim tam gelmedi .Zaten gelse acısını hissedersin .Yavaş yavaş geliyor. Göğüs ucum bir iki gündür tam eskisine döndü .altlar hala uyuşuk

Kızlar selam
Bir bakın bakalım buraya .
Dün geceden beri sol mememde su varmış gibi oynayan bir şey var Bu ne yahu ? Normal mi yaşayan var mı ?
Koşamadım sinirim bozuldu yürürken falan sanki orada küçük kese içinde bir su var hareket ediyor.
Şekilde bir sorun yok ama

Normalde S giyiyorum
Benimki M-L yazıyor ki o bile sıktı
Şu an esnedi tabi rahat

Olmaz olmaz. Ben de çok tırstım
Adam en sonunda göğüs ucumu sıktı . Benden ayy diye bir ses. :)
demek ki hissediyorsun dedi :)

Denizcim buyuk ihtimal odemdir .elini bastirdikca ses yapiyor,sanki elellenince putur pputur birseyler elle geliyor .Bende cok fazla oldugu icin masaj yapilmisti bir hafta boyunca .Goguslerden baslayip lol altina dogru yapildi odemler gitsin diye.

Denizcim buyuk ihtimal odemdir .elini bastirdikca ses yapiyor,sanki elellenince putur pputur birseyler elle geliyor .Bende cok fazla oldugu icin masaj yapilmisti bir hafta boyunca .Goguslerden baslayip lol altina dogru yapildi odemler gitsin diye.
yani yeni çıktı şaşırdım
Bu arada bana uygulanan teknik Kompozit göğüs büyütmeymiş. Sadece protez değil protezin kenarlarına ve meme dokusunu örten kısma belimden aldığı yağ tabakasından da koyulmuş. Deri tabakasını daha sıkı hale getirmek için Arkadaşın için sormuştun ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…