Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Liva5990 canim ben ameliyat olucam yasadigin kotu talihsizlikleri okudum o kadar uzuldum ki cok dua ediyorum yasadigin tum sikintilarin gecsin en yakin zamanda ins istedigin rahatliga ve guzellige kavusursun. Beni izler misin canim doktorun kimdi ozelden yazabilir misin

leyla_ebrum haydi gecmisler olsuuun canimm yillardir istedigin hayaline kavustun ohhhh darisi basimiza olsun :) surecleri de rahatlikla atlatirsin ins canim benim memislerini gordum bayildim sana cok yakismislar simdiden bile o kadar dogal duruyokii saglikla kullan hep hep :))

Bende çaktırmadan kaşıyım ozaman :))))
Kasiyin zatenBen izler icin dermatologa gitmistim.Bana dedigi sey odemler cok etki etmez sizin teninizle alakali demisti. Birde bol bol izleri masajlayin,kasir gibi yapin ufak ufak cimdikler atin deri canlansin daha cabuk toparlanir dedi .Bende zaten pek duzenli krem kullnamiyorum ve nerdeyse 4 ay olucak hala kasiniyorum

Bende kaşıntı hiç olmadı ve yaralarım çok geç iyileşiyor

Acaba diyorum Biz ayni drami ameliyat olduk.Benimkide cevap vermiyor,Ama asistaniyla konusuyorum.Kac kez yazdim instagramdan mesajimi okudu Ama cevap verme zahmetinde bulunmadi .Tamam guleryuzlu iyi bayagi jest yapti bana Ama insan bir cevap verir ya.Bende sanki baska bir yokmus gibi karin germeyide ona dusunuyorum
.

Gecmis olsun oncelikle.Protezlerin yukarda durmasi cok normal yerlesmesi en erken 3 ay deniliyor .Benimde kasalti ve 400 takildi ve bir meme hala yuvarlak kare arasi bir goruntude .
Bazan gozume duzelmis geliyor bazanda kare goruyorum.

Hemen izliyorum canim

Çok saol Can'ım inş sende hayırlısıyla ol bit inş

Deniz benim ilk hiç çatlak yoktu ama inmeye başlayınca çatlakları gördüm üzüldüm yağ sürmeyi sakın ihmal etme.

Benim kas altı oldu ama buradaki bazı arkadaşlara oranla rahat geçirdim ben bugün tam bir hafta oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…