- 12 Mart 2018
- 117
- 99
- 18
Sol meme rahatladı biraz sağ taraf davul kadar gergin ve şiş . Kolumun altına kadar ödem var. Bu memeler ayrı ayrı zamanlarda duzelebiliyordu dimi ?
Seninki çok nadir bulunan doktor benimki 3 haftada bir randevu veriyor oda Whatsaap danyazoyorum ve saatler sonra dönüyor hep cumartesi diyor saat 7 yada 8 diyor hiç normal saatte girmedim sorsan ameliyattan çıktık sanki tüm İst ona oluyor tadı vehavası ben hiç memnun Değilim bugün çağırsın bedava desin asla para vermeye razıyım yeterki başka doktor olsun çok eminim bu fikrimde arkadaşlar benimki instgramda şov başka boş bülef yaptım enson muayenede bir arkadaşım size foto atmış diye valla beniunuttu cebindenfoto aradı paracı herif birgün bitecek veeeeee ben ozaman onu elimden geldiğince rezil. Edicem rezil doktor zaten kızlar yeni olacaklar yazsın yada bana özelden sorsun kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 kere aradım ve bana çok evamlısın muamelesi yaptı suç bendeymiş gibi davrandı bir tam kendime geleyim bak ben onu neler yapıcam
:))) Hoşgeldin cnm benim evet çok şükür iyiyiz şuan raporlu evde olduğum için gecede buradayım :)))) pazartesi iş başı yapcam alciyla tamponla gitmek istemedim birde göz altım hafif mor hafta sonu geçer diye düşünüyorum benim işler ne durumda valla düşünmek bile istemiyorum odam Arap çorbasına dönmüştür :))) bende burda kafa dağıtıyorum :))) sende ankaradaydin nerde ikamet ediyordun
Yarın büyük günama ben tüm yıl hastalanmayıp nezle olmayı başardım
Deniz canim bu ameliyat sonrasimi baslaniyor yada onceden baslamanin bir faydasi oldumu?Enfla c diye bi gida takviyesi verdi doktorum. Muthis odem attırıyor. Eczaneden al istersen sabah aksam 1 tane
Kasiyin zatenBende çaktırmadan kaşıyım ozaman :))))
Bende kaşıntı hiç olmadı ve yaralarım çok geç iyileşiyorKasiyin zatenBen izler icin dermatologa gitmistim.Bana dedigi sey odemler cok etki etmez sizin teninizle alakali demisti. Birde bol bol izleri masajlayin,kasir gibi yapin ufak ufak cimdikler atin deri canlansin daha cabuk toparlanir dedi .Bende zaten pek duzenli krem kullnamiyorum ve nerdeyse 4 ay olucak hala kasiniyorum
Acaba diyorum Biz ayni drami ameliyat olduk.Benimkide cevap vermiyor,Ama asistaniyla konusuyorum.Kac kez yazdim instagramdan mesajimi okudu Ama cevap verme zahmetinde bulunmadi .Tamam guleryuzlu iyi bayagi jest yapti bana Ama insan bir cevap verir ya.Bende sanki baska bir yokmus gibi karin germeyide ona dusunuyorumSeninki çok nadir bulunan doktor benimki 3 haftada bir randevu veriyor oda Whatsaap danyazoyorum ve saatler sonra dönüyor hep cumartesi diyor saat 7 yada 8 diyor hiç normal saatte girmedim sorsan ameliyattan çıktık sanki tüm İst ona oluyor tadı vehavası ben hiç memnun Değilim bugün çağırsın bedava desin asla para vermeye razıyım yeterki başka doktor olsun çok eminim bu fikrimde arkadaşlar benimki instgramda şov başka boş bülef yaptım enson muayenede bir arkadaşım size foto atmış diye valla beniunuttu cebindenfoto aradı paracı herif birgün bitecek veeeeee ben ozaman onu elimden geldiğince rezil. Edicem rezil doktor zaten kızlar yeni olacaklar yazsın yada bana özelden sorsun kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 kere aradım ve bana çok evamlısın muamelesi yaptı suç bendeymiş gibi davrandı bir tam kendime geleyim bak ben onu neler yapıcam
Sigara kullaniyormusun diycem ama sigara kullanip cok cabuk duzelen izleri kaybolanlari biliyorum ben.Bende kaşıntı hiç olmadı ve yaralarım çok geç iyileşiyor
Gecmis olsun oncelikle.Protezlerin yukarda durmasi cok normal yerlesmesi en erken 3 ay deniliyor .Benimde kasalti ve 400 takildi ve bir meme hala yuvarlak kare arasi bir goruntude .Kızlar merhaba, ben pazartesi günü ameliyat oldum. Kas altına yuvarlak yüksek profil 400 cc takıldı. Aslında çok fazla meme dokum yoktu ama doktor istediğim için deneyecekti ve kas altım almış o büyüklüğü. Yalnız şuan baya yukarda duruyorlar ve meme ucum çok daha aşağıda ayrıca yuvarlak gibi değil henüz daha kare yuvarlak arası gibi duruyor o kadar acı çekiyorum istediğim gibi olmazsa çok üzülürüm. Bu durumda olup da günler geçtikçe düzelen oldu mu?
Saol canım druma sorar önerirse bende kullanırım
Bana ameliyattan hemen sonra verdi. Gunde 2 kez tuvalete cikariyor. Bagirsak calisimi baya artıyor. 1 hafta da odem sokturuyor canim. Sabah aksam birer tane ictim.Deniz canim bu ameliyat sonrasimi baslaniyor yada onceden baslamanin bir faydasi oldumu?
Sisliklerim baya indi. 17 gun icin gercekten guzel goruntuleri var . Ama meme basimda aci var. Daha dogrusu hassasiyet. Gerildi aciyor. ;(deniz1923 sisliklerin nasil canim bugunlerde daha iyi misin sıkintılar devam ediyo mu
Hemen izliyorum canimdeniz1923 gun gectikce daha iyi oluyorsun ve cok guzel mesajlar atiyosun canim benimm ameliyat sonucunu merak ediyorum beni de izlemeye alir misin :) fotomu da degerlendirmeni isterim benimde hic dokum yok dogal ve buyuk olsundam yanayim :) bu arada tekrar gecmis olsun ve yeni memislerin hayirli olsun saglikla kullan canimmm :)
Çok saol Can'ım inş sende hayırlısıyla ol bit inşLiva5990 canim ben ameliyat olucam yasadigin kotu talihsizlikleri okudum o kadar uzuldum ki cok dua ediyorum yasadigin tum sikintilarin gecsin en yakin zamanda ins istedigin rahatliga ve guzellige kavusursun. Beni izler misin canim doktorun kimdi ozelden yazabilir misin
Valla ben deli gibi iciyorum ;(Sigara kullaniyormusun diycem ama sigara kullanip cok cabuk duzelen izleri kaybolanlari biliyorum ben.
Kızlar benim göğüs uçlarım çok hassalaştı , çatlama yok ama yanmışımda deri dökülürmüş gibi incecik soyulma var . Ödemler indi , şekil iyice oturdu ve gerçekten şahane gözüküyorlar. Göğüs ucum da görüntü olarak güzel gözüküyor . ama bu hassasiyet beni deli edicek
Seninde memebasin acimismiydi ?Deniz benim ilk hiç çatlak yoktu ama inmeye başlayınca çatlakları gördüm üzüldüm yağ sürmeyi sakın ihmal etme.
Seninde memebasin acimismiydi ?
Benim kas altı oldu ama buradaki bazı arkadaşlara oranla rahat geçirdim ben bugün tam bir hafta oldu:)Sana da çok geçmiş olsun canım. Ödem çok zaten hatta belimde bile var normalde çok ince belim ama şuan resmen etlenmiş gibi. Senin kas altı mıydı? Kaç cc takıldı? Gerçekten zor süreç, bir an önce şekline kavuşsun diye bekliyorum sabırsızlanıyorum ama zaman gerekiyor galiba şekil alması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?