Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım 2. Gün çok normal benim bugün 15. Gün baya iyiyim sen benden de çabuk iyi olacaksın ben biraz geç iyileştim pirpirikliliğim yüzünden bugün doktorum ilk 4 gün ağrı çok normaldi dedi
Yatmasam olur mu peki yatmak zorunda değilim dimi otursam olur

Yatınca ağrım fazla oluyor oturduğum zaman rahatım. Bugün 2. Gün sizce yatmazsam sorun olur mu kızlar.
Benim kas altı bugün tam bir hafta cok iyiyim hiç merak etme bişicik olmaz, bende yatamıyodum yatmadım zaten doktorlar aktif dinlenme yapın daha cabuk iyileşirsiniz diyorlar.
Ben sporcu sütyeni bile takmadım sıkıyo diye su an hiç şikayetm yok sadece sol memem arada ksılıyor unutuyorum bugün böyle geçti:)

Ayy iyi bari sevindim. Yatmak istemiyorum. Bu şekilde bende 1 haftaya iyi olurum gibi :)

Güzel mesajlarınız beni çok mutlu etti. Memişlerin yandan fotoğrafını da yükledim. Merak edenlere...
Kızlar kesi yerlerinin zoom lu fotosunu yükledim. Dr cum dikleştirme için lolipop kesi yapıcam demişti. Operasyon esnasında bakmış ki şekil oturmuyor 3cm lik bir ters T kendiside yapmış. Meraklısı bakıp yorumlarsa sevinirim.

Cokkk cokkk teşekkür ederim bitanem çok şükür yıllardır hayalini kurduğum 2 güzelliğe kavustum :*

leyla_ebrum nasılsın memedaşım nasıl gidiyor, Sağ ve sol meme arasnda iyileşme farkı varmı pansumanları yapıyor musun? Kollarndaki güç kaybı gelmeye başladı mı :)

Cnm mrba sevgili memedaşım :)))) bugün kontrol günümdü drum herşeyin yolunda gittiğini söyledi , bantlarım duruyor 1 hafta sonra kontrol var sanırım ögün cikarcak ilk bir kaç gün sağ memem çok odemli çok hassastı hatta memem boynuma çıkmıştı odemden çok şükür 1 haftada toparlandı iki meme eşit iyileşiyor şekilleniyor ödem atıcı yiyeceklerden ye bol su iç bitanem sende durumlar nasıl ?

Canım ne durumdasın

Durumlar iyi gidiyor cnm bugün kontrol vardı drum elledikce bastirdikca hissettim :))) his kaybı azalıyor hafif yumusamada var drum herşey iyi gidiyor dedi 1 hafta sonra meme kontrolum var 1 ay sonrada burun kontrolü , ben izin alamicam zaten çok ihmal ettim işi gücü direk 1 ay sonra gitcem ikisine birden gozukuyum diyorum

Çok sevindim toparlamana canım.
Haftasonuna alabiliyorsan kontrolünü o zamana alsan canım aksatmaman acısından.

Canım ben sincandayım sen nerdesin burnuda merak ediyorum inş istediğinngibi olmuştur fiyatı atacaktın unuttunngaliba birde morluklar için arnica kremnvar geçiriyor.

Ben batikentteyim cnm :)) bugün tampon alçı alındı burnumun sırt kısmı çok odemli ( bombelik oluşmuş elliyorum yumuşacık ödem sürekli masaj yapıyorum şekil olarak çok beğendim hafif ucu kalkık :)) sırttaki ödem giderse hafif kavis var , fiyatı özelden yazıyorum çok soran oluyor seni unuttum bitanem ama millet şokta :))) benim beklediğimden de aşağı tuttu hatta hastaneye fazla ödeme yapmisiz 670 TL cikte bize ödeme çıktı bugün kontrolden sonra dilekçe verdim , hakan hoca döner sermayeden de para kazanmiyor hayatım bende buna saskinim para kazanmadığı halde ilgi alaka ve yaptığı iş şoktayım, inan watsapptan durumu sormadigi gün yok, bazen okuyorum watsapptan msjlara cvp vermeyen drlari çok şaşırıyorum ama özel kliniğe gecmesi an meselesi öyle bir durum var şuan tabiki reklamını yapıyor benim cevremden çeşitli bölgelerden olmak isteyen okadar cogaldiki , bizim aileden birisi gibi ve senide o şekilde görüyor iki sonuçtan çok memnunum Rabbim olmak isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…