ben kontrol ettim görünmüyor :)Benim fotoğraflarımı şu an herkes mi görüyor, birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Sadece takip edenler olarak işaretledim ama bi bakar mısınız?
Hayir . Ben de hic bir sorun olmadi. Ama bahaneyle 10 gun icmediysen biraksamiydin acaba ? SupersinnnBen 10 gün dayanabildim sadece, iyileşme sürecini yaralarını olumsuz etkilediğini düşünüyor musun
Selam.Kızlar merhaba :)
Ameliyat olmaya karar verdiğimden beri forumu dışardan takip ediyorum, epey faydalandım burdaki bildirimlerden.
Deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler öncelikle :)
Yaklaşık 2 hafta sonra ameliyatım var, çok çok heyecanlıyım.
Ebat konusunda hala kararsızım, sizin fotoğraflarınızı da göremiyorum, pek fikir edinemedim o açıdan. Kendi fotoğrafımı yüklemek konusunda şu an kararsızım biraz utanıyorum galiba değişik geliyor-fotoğrafı olmayanlara albüm açmadığınızı da biliyorum, yorumlardan takip etmeye çalışıcam mecburen :)
Bu "keşke daha büyük taktırsaydım" olayı beni biraz tedirgin ediyor. Bir ameliyat daha geçirmeyi göze alacağımı sanmıyorum, o yüzden iyi karar vermem lazım. Minyonum, şu an 75a sayılırım sanırım. 75c yetermiş gibi geliyor, doktorum da 290-330 arası bir şeyin uygun olacağını söyledi. Ama burda sanki 400'den aşağı kullanılan herkes "daha büyük olabilirdi" görüşünde. Zor karar :/
Forumu biraz taradım ama çatlaklarla ilgili fazla bir şey bulamadım. Çatlak önleyici olarak ne yaptınız? Faydasını gördünüz mü? Hamilelik gibi de değil, aniden büyüyecekler; illa ki çatlak oluşacaktır gibi geliyor bana ama minimize etmek için en etkili yöntem nedir acaba...
Bir de şu sonrasındaki masajla ilgili bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz, hatta zararlı diyor-o konuda da kafam karışık.
Özetle kafam baya karışık :)
Masaj kismini atlamisim. Sanirim proteze gore degisiyor. Bana yapma dedi. 12. Gunden itibaren ameliyat sutyenini de takmadimKızlar merhaba :)
Ameliyat olmaya karar verdiğimden beri forumu dışardan takip ediyorum, epey faydalandım burdaki bildirimlerden.
Deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler öncelikle :)
Yaklaşık 2 hafta sonra ameliyatım var, çok çok heyecanlıyım.
Ebat konusunda hala kararsızım, sizin fotoğraflarınızı da göremiyorum, pek fikir edinemedim o açıdan. Kendi fotoğrafımı yüklemek konusunda şu an kararsızım biraz utanıyorum galiba değişik geliyor-fotoğrafı olmayanlara albüm açmadığınızı da biliyorum, yorumlardan takip etmeye çalışıcam mecburen :)
Bu "keşke daha büyük taktırsaydım" olayı beni biraz tedirgin ediyor. Bir ameliyat daha geçirmeyi göze alacağımı sanmıyorum, o yüzden iyi karar vermem lazım. Minyonum, şu an 75a sayılırım sanırım. 75c yetermiş gibi geliyor, doktorum da 290-330 arası bir şeyin uygun olacağını söyledi. Ama burda sanki 400'den aşağı kullanılan herkes "daha büyük olabilirdi" görüşünde. Zor karar :/
Forumu biraz taradım ama çatlaklarla ilgili fazla bir şey bulamadım. Çatlak önleyici olarak ne yaptınız? Faydasını gördünüz mü? Hamilelik gibi de değil, aniden büyüyecekler; illa ki çatlak oluşacaktır gibi geliyor bana ama minimize etmek için en etkili yöntem nedir acaba...
Bir de şu sonrasındaki masajla ilgili bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz, hatta zararlı diyor-o konuda da kafam karışık.
Özetle kafam baya karışık :)
Keşke bıraksaymışsınız ama 10 gün içmedim neyse içmeyeyim artık demekle olmuyor bırakmak çok kararlı olmak ve iyi bir motivasyona sahip olmak lazım :)Hayir . Ben de hic bir sorun olmadi. Ama bahaneyle 10 gun icmediysen biraksamiydin acaba ? Supersinnn
Selam.
Benim dokum baya vardi. 335 cc yaptirdim. Ameliyattan cikinca dev gibi geliyor. Su an 355 mi olsaydi demiyor degilim. Ama genel olarak cok memnunum. 300 kucuk gelebilir gözüne;( catlak olmadi bende. Hamilelikten olanlar var sadece . Bu arada cekinmene gerek yok. Burasi memelerinden memnun olmayanlar klubu
Valla profille ilgili hic bir fikrim yok sormak aklima bile gelmedi. Baya iyi durumdayim su an . Hic silikonlu gibi hissetmiyorum kendimi. Hic elime gelmiyor ve sert degil. Az once kontrolden geldim. Masaj yapmiyorum. Albumum var bakabilirsin. Zaten iz icin de foto aricam.Keşke bıraksaymışsınız ama 10 gün içmedim neyse içmeyeyim artık demekle olmuyor bırakmak çok kararlı olmak ve iyi bir motivasyona sahip olmak lazım :)
Bu arada siz çipli silikonla ameliyat olmuştunuz sanırım. Görüntüsü nasıl şimdi? Ayakta damla yatarken yuvarlak görüntüsü olduğunu söylüyor doktarlar, düşüşü nasıl memenizin? Çok dik mi? Bir de profili nasıldı? high?medium?
Fotoların görünüyor sadece izlediklerime seçeneğine tıklamalısınBenim fotoğraflarımı şu an herkes mi görüyor, birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Sadece takip edenler olarak işaretledim ama bi bakar mısınız?
Ben sizi izlemeye almıştım, o yüzden siz görüyorsunuz galiba.Fotoların görünüyor sadece izlediklerime seçeneğine tıklamalısın
Ah o zaman süper bende korktum bi an bende sizi izliyim bi bakın yorum yapın o zaman :)Ben sizi izlemeye almıştım, o yüzden siz görüyorsunuz galiba.
İzlemeye aldığım kişiler albümümü görebilr şeklinde işaretlemiştim, ondan görüyorsunuz galiba.
Ah o zaman süper bende korktum bi an bende sizi izliyim bi bakın yorum yapın o zaman :)
Evet canım fibrokistiklerim var 2012'den bu yana, hatta bununla ilgili konu da açmıştım forumda. Dediğinin doğruluk payı kesinlikle vardır ama memelerimin ilk gelişiminden bu yana bu ağrı sürüyor. Acaba ergenlikten beri mi belliydi fibrokistiklerimin oluşacağı. Zaten küçücükler neresinde oluşmuş hayret :) estetikten sonra geçer diye ümit ediyorum yaa... Direk kasa temas ediyor da ağrıyor galiba :/Canım daha önce meme ultrasonu çektirdin mi bilmiyorum ama o ağrılar bi ihtimal gögsündeki fibrokistlerden kaynaklanıyor olabilir,çünkü bu kistler yerine sayısı ve boyutuna göre bu tarz ağrılar ve özellikle meme ucunda aşırı hassasiyete sebep olabilir,kist deyince korkma bunlar farkında olsalarda olmasalarda kadınların çoğunda olan ve zararsız kistler,kendi kendine zamanla kayboluyormuş çoğu hatta,yada farkında olan takibe alıyor...
Kediii çok güzel olmuşş valla yaa yakınlaşmaya başlamışş maşallahh canımm yazz geldii ben daha ameliyat olamadımmm yaa
Bende bakabilirmiuim resimlerine. Benim hem dikleştirme hem protez olacak izler endişelendiriyor. Kiminde çok silik kiminde kötü durumda. Sanırım bünyeylede alakalı.Valla profille ilgili hic bir fikrim yok sormak aklima bile gelmedi. Baya iyi durumdayim su an . Hic silikonlu gibi hissetmiyorum kendimi. Hic elime gelmiyor ve sert degil. Az once kontrolden geldim. Masaj yapmiyorum. Albumum var bakabilirsin. Zaten iz icin de foto aricam.
Ayy deme öyle. Bende 4 mayısta dikleştirme ve protez olacağım. Görebilirmiyim resimlerini.KeediciK canim ben senin iz dedigine iz bile demem,masallah hicbirsey kalmaz ondan... biz diklestirme yaptiranlar hele t iziyle yaptiranlar sanssiz gercekten sarkik kalmalarini tercih ederdim keske baska doktorlara gitseydim belki diklestirmesiz yapacak bir cengaver bulurdum diye soyleniyorum bazen :) bu iz fotolari furyasina koydum benimkileride...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?