Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam.
Benim dokum baya vardi. 335 cc yaptirdim. Ameliyattan cikinca dev gibi geliyor. Su an 355 mi olsaydi demiyor degilim. Ama genel olarak cok memnunum. 300 kucuk gelebilir gözüne;( catlak olmadi bende. Hamilelikten olanlar var sadece . Bu arada cekinmene gerek yok. Burasi memelerinden memnun olmayanlar klubu

Masaj kismini atlamisim. Sanirim proteze gore degisiyor. Bana yapma dedi. 12. Gunden itibaren ameliyat sutyenini de takmadim

Hayir . Ben de hic bir sorun olmadi. Ama bahaneyle 10 gun icmediysen biraksamiydin acaba ? Supersinnn
Keşke bıraksaymışsınız ama 10 gün içmedim neyse içmeyeyim artık demekle olmuyor bırakmak çok kararlı olmak ve iyi bir motivasyona sahip olmak lazım :)

Bu arada siz çipli silikonla ameliyat olmuştunuz sanırım. Görüntüsü nasıl şimdi? Ayakta damla yatarken yuvarlak görüntüsü olduğunu söylüyor doktarlar, düşüşü nasıl memenizin? Çok dik mi? Bir de profili nasıldı? high?medium?

Teşekkür ederim yorumun için.
Fotoğraf ekledim, ama bazı arkadaşlar erkek olduğumu düşünmüş. Sanırım biraz fazla heyecanlı ve istekli geldim fotoğraf görme konusunda. Forumu kendi haline bırakıp dışardan takılmaya devam etsem daha iyi olacak sanırım-ameliyat öncesi moral bozucu oluyor böyle.

Valla profille ilgili hic bir fikrim yok sormak aklima bile gelmedi. Baya iyi durumdayim su an . Hic silikonlu gibi hissetmiyorum kendimi. Hic elime gelmiyor ve sert degil. Az once kontrolden geldim. Masaj yapmiyorum. Albumum var bakabilirsin. Zaten iz icin de foto aricam.

Ben sizi izlemeye almıştım, o yüzden siz görüyorsunuz galiba.
İzlemeye aldığım kişiler albümümü görebilr şeklinde işaretlemiştim, ondan görüyorsunuz galiba.
Ah o zaman süper bende korktum bi an bende sizi izliyim bi bakın yorum yapın o zaman :)

Kizlar selam 25.gun ve iz fotosu ekledim. Bu arada doktor rahatsızlık hissedersen lazerle tamamen geçiririz dedi. Ama benim kaybolan sezaryen izim rezalet gözüküyordu..bu bana hic bir sey geldi.

Ah o zaman süper bende korktum bi an bende sizi izliyim bi bakın yorum yapın o zaman :)

Güle güle kullanın bence boyut olarak gayet iyi. Birkaç ay sonra ciltteki gerginlik gidince çok doğal görünecek gibi.
Ben de hiç fake durmasın ama yaptırdığıma da değsin istiyorum.
H&M double push up sütyen kullanmaktan bıktım, artık gelsin braletler :)

Sanırım beni burdan linçle gönderecekler :) Erkek olduğumu düşünmenize ne sebep oldu bilmiyorum ama baya haksızsınız.
Ayrıca "meme görmek isteyen erkek" olsam, gelip de burda albüm kovalamazdım sanırım; erkekleri de bu kadar aşağılamayın bence. Komik oluyorsunuz.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Evet canım fibrokistiklerim var 2012'den bu yana, hatta bununla ilgili konu da açmıştım forumda. Dediğinin doğruluk payı kesinlikle vardır ama memelerimin ilk gelişiminden bu yana bu ağrı sürüyor. Acaba ergenlikten beri mi belliydi fibrokistiklerimin oluşacağı. Zaten küçücükler neresinde oluşmuş hayret :) estetikten sonra geçer diye ümit ediyorum yaa... Direk kasa temas ediyor da ağrıyor galiba :/

Ultrason incelemesinde özetle,
Her iki meme dokusu fibroglandüler dokudan zengindir. Sağ ve sol aksillerde patolojik boyutta lenf nodu saptanmamıştır yazmış.
Sadece kistlerin bulunduğu yerlerde ağrı olsa tamamen onlara bağlayacağım da mememin her yerinde, yeni yetme meme ağrısı gibi ağrı oluyor. Büyüyünce geçer dedim eşek kadar oldum, hala aynılar :) Durduk yere bir ağrı yok işte dediğim gibi hafif bi darbede ya da yüz üstü yatınca batarcasına bir ağrı oluyor. Memelerim eziliyor gibi. Önceleri herkeste olur sanıyordum, meğer ben de anormallik varmış :)
Ben zaten ameliyattan önce genel cerraha mutlaka görüneceğim. Kitlelerim eskiye göre küçüldü gibi, dıştan da hiç belli olmuyor, önceden bilye gibi görünürdü çok rahatsız olurdum şimdi pürüzsüz görünüyor şükür. İnşallah içleri dolunca daha da hiç görünmezler dıştan.

Kediii çok güzel olmuşş valla yaa yakınlaşmaya başlamışş maşallahh canımm yazz geldii ben daha ameliyat olamadımmm yaa

Canım mayıs gibi olsan haziran sonu ortası gibi toparlasın inşallah :)
Ama çok geciktirme bence eninde sonunda aklında kalanı yapıyo insan :)

Bende bakabilirmiuim resimlerine. Benim hem dikleştirme hem protez olacak izler endişelendiriyor. Kiminde çok silik kiminde kötü durumda. Sanırım bünyeylede alakalı.

Ayy deme öyle. Bende 4 mayısta dikleştirme ve protez olacağım. Görebilirmiyim resimlerini.

Kaldı 8günsaat 4olmuş ve ben hala deli gibi saatlerdir meme forumlarından ayrılamadım, oku oku oyy oyy. Şu süreci bi atlatsamda bende sadece olmak isteyenlere cesaret versem, cidden bu öncesi süreç sonrasına göre daha zor. bide şu sigarayı bırakabilseydim yada enazından azaltabilseydim ama olmuyo belkide en büyük gerginliğim bundan. Offf bunca streste bide sigarayı bırakırsam dahada kötü olucam çare yok bekleyip görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…