Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim insan sonu 4 ay olucak.Telli sutyenle denedigim zaman cok abartili duruyor ve zaten kullanmiyorum. Desteksiz dantellilerle daha guzel duruyor.

Canim daha cok erken. Belkide sana direk 400 cc koysaydi bu kezde buyuk oldu diye dertlenicektin.Ben yeni aliStim benimkilere ancak kabullendim .
Seninkiler daha inmedi asagiya .1 yil beklersin yine memnun degilsen buyutursun. Bende 2 ci ayda kesin gidip 380cc taktirmaya karar vermistim. Ama zamanla degisiyor alisiyorsun
4 ay olucak Ama hala degisimleri goruyorum benkilerde.
Birde benim dr demistiki 1 yil icinde yuzde 10 ayriyeten kuculme olur kas alti olunca demisti.
Seninkileri gordum evet kuculmus Ama vucuduna cok uyumlu .Biraz arasi acik Ama protezler yerlestikce duzelir diye dusunuyorum .

Kızlar selam tekrar Eser Aydoğdu'a ameliyat olan var mı?
veya Tamer Şakrak? Tamer beyin instagram hesabında paylaştığı görsellerden bazıları tam istediğim gibi ama bazıları da sarkık bırakılmış doğal düşüş değil sarkık meme gibi direk hiö toparlama yapmamış sanki.

Arkadaşlarım bir şey soracağım.
Meme estetiği öncesinde, memenize az da olsa bir darbe aldığınızda veya meme üstüne yattığınızda memelerde ağrı, batma hissediyor muydunuz?
Ben kendimi bildim bileli memelerim ağrır, hani ergen genç kızken memenin ilk gelişme dönemlerinde bir ağrı olur ya öyle bir ağrı yani. 27 yaşındayım hâlâ ergen gibi ağrı çekiyorum. Yıllardır küçük olmalarına bağladım bu durumu, yüz üstü yatınca batıyor gibi olan o his hiç geçmedi çünkü.
Estetikten sonra geçer mi bu?
Sizde ki durumlar nasıldı? Ameliyat sonrası geçiyor mu? Çok merak ediyorum.
Estetikten sonra hem küçüklüğünden hem de şu ağrıdan kurtulursam halay çekeceğim

Kızlar merhaba :)
Ameliyat olmaya karar verdiğimden beri forumu dışardan takip ediyorum, epey faydalandım burdaki bildirimlerden.
Deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler öncelikle :)
Yaklaşık 2 hafta sonra ameliyatım var, çok çok heyecanlıyım.
Ebat konusunda hala kararsızım, sizin fotoğraflarınızı da göremiyorum, pek fikir edinemedim o açıdan. Kendi fotoğrafımı yüklemek konusunda şu an kararsızım biraz utanıyorum galiba değişik geliyor-fotoğrafı olmayanlara albüm açmadığınızı da biliyorum, yorumlardan takip etmeye çalışıcam mecburen :)
Bu "keşke daha büyük taktırsaydım" olayı beni biraz tedirgin ediyor. Bir ameliyat daha geçirmeyi göze alacağımı sanmıyorum, o yüzden iyi karar vermem lazım. Minyonum, şu an 75a sayılırım sanırım. 75c yetermiş gibi geliyor, doktorum da 290-330 arası bir şeyin uygun olacağını söyledi. Ama burda sanki 400'den aşağı kullanılan herkes "daha büyük olabilirdi" görüşünde. Zor karar :/
Forumu biraz taradım ama çatlaklarla ilgili fazla bir şey bulamadım. Çatlak önleyici olarak ne yaptınız? Faydasını gördünüz mü? Hamilelik gibi de değil, aniden büyüyecekler; illa ki çatlak oluşacaktır gibi geliyor bana ama minimize etmek için en etkili yöntem nedir acaba...
Bir de şu sonrasındaki masajla ilgili bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz, hatta zararlı diyor-o konuda da kafam karışık.

Özetle kafam baya karışık :)

Son düzenleme:
18 19 cm fark çok büyük bir fark bencw psikolojik olarak öyle görüyorsun benim arada 11 cm fark var sadece toplamda fark bu 87 ye 98 cm ve b cup ameliyatli halim bu yani seninkiler d yi doldurur rahat daha büyüğüne kucultucu sutyen veriyorlar gereksiz yere moralini bozma

Cildin hassas ve büyük taktircaksan çatlama oluyor genede bebe yağı kullandı arkadaşlar ben bio oil aldım ve lierac kullanıyorum çok hafif dalgalanmalar var fazla bişey yok belki önceden de vardı belli olmuyordu çünkü baştan çok geriliyor gogusler bi ürün kullanın mutlaka yağlar çok iyi nemlendiriyor

Aysem87 teşekkür ederim yorumun için :)

Ben şimdiden bebe yağı ve vücut kremi kullanmaya başladım, öncesinde cilt biraz elastikiyet kazansın nemli olsun diye.
Sanırım lierac ve bio oil de alıp sabahtan akşama kadar yağlanıcam
Cildim çatlamaya müsait maalesef, kilo alıp verme kaynaklı oluşmuş çatlaklarım var bacaklarımda. O yüzden ameliyat sonrası göğüste de olabileceğini düşünüyorum

Canım daha önce meme ultrasonu çektirdin mi bilmiyorum ama o ağrılar bi ihtimal gögsündeki fibrokistlerden kaynaklanıyor olabilir,çünkü bu kistler yerine sayısı ve boyutuna göre bu tarz ağrılar ve özellikle meme ucunda aşırı hassasiyete sebep olabilir,kist deyince korkma bunlar farkında olsalarda olmasalarda kadınların çoğunda olan ve zararsız kistler,kendi kendine zamanla kayboluyormuş çoğu hatta,yada farkında olan takibe alıyor...

Benim fotoğraflarımı şu an herkes mi görüyor, birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Sadece takip edenler olarak işaretledim ama bi bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…