Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Instadaki sonuçlar genelde Yen’i sonuçlar. Öyle altı ay bir sene sonrası sonuçlar çok yoktur. Birde sütyenli sonuçlar hep yanıltır. İncecik sütyen bile göğsün görüntüsünü müthiş değiştirir . Bu yüzden mümkün metebe çıplak görüntüler görün İnan’ın
Ben memnunum sonucumdan. Büyük gögüs istemiştim ben. Bazı sütyenlerde C cup bazılarında D cup kullanıyorum. Gayet doğal,yumuşak geçişli sonucum var.

Evet arzum aynen katiliyorum
Benim sutyensiz halimi gordun fotolarimda normal dususlu Ama alttan destekli bir sutyenle nerdeyse agzima girecek.
Instagramdan baktigim drlar hep sutyenli foro koyukoyuyorlar Ama gercekten goruntuyu cok degistiriyor.

Benim sutyensiz halimi gordun fotolarimda normal dususlu Ama alttan destekli bir sutyenle nerdeyse agzima girecek.
Instagramdan baktigim drlar hep sutyenli foro koyukoyuyorlar Ama gercekten goruntuyu cok degistiriyor.
Tatlım,dantel incecik sütyenler bile değiştiriyor görüntüyü :))
Kimi doğal düşüşlü bir sonuç istiyor kimi üstten bombeli . Acaba üstten bombeli görüntüsü seneler geçmesine rağmen kalan varmıdır

Ben zaten sütyenli paylaşımlara hiç bakmıyorum sütyensiz paylaşımlar yapan doktorlar da var ama onların sonuçları çok dik ve doğal hiçbir memede olmayacak bir bombe var. Haklısınız ameliyat ertesinde 1-2 hafta içinde kontrol esnasında çekilmiş olma ihtimalleri var. Büyük-küçük, dik-düşük bunlar çok kişisel tercihlerdir zaten kesinlikle.

Sizin ne kadar oluyor ameliyatınızı olalı? alttan destekli dediğiniz telli mi yoksa süngerli sütyenler mi? Çıplak hali doğal düşüşlü olup sütyenle bombeli olma ihtimali de var evet

Cnm bende sporcu sütyeniyle duruyorum akşama kadar eve gelince çıkartıyorum, bendede aynı mesela yolda karşıdan karşıya geçince birak kosmayi biraz tempolu yürüyünce kasılmalar oluyor evde süpürge makinasını halının üstünde surte sürte supuremiyorum birde sabah kalkarken goguslerim taş gibi oluyor kasılma oluyor kalkarken biraz zorluyor beni 5 dk sonra gidiyor , iki meme arasında benimde iyileşme farklılığı var bitanem Dr masaja geçebilirsin dediğinde sanki biraz daha rahatlicaz gibime geliyor bunlar zamanla olacak şeyler inan kafama takmıyorum ama ben boyutuyla mutsuzum ;'( eğer zamanla psikolojik anlamda boyutuyla ilgili sorun yaşar İsem ciddi söylüyorum tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum hatta buaydsn itibaren birikime başlıyorum eşime söylemedim söylesem karşı gelir ama bilmiyorum ama ödem indi istediğim boyut bu değildi 350 CC herkeste farklı duruyor anlamadım gitti kas altı olduğu için silikonun %10 u kas altında kalıyormuş şuan bin pişmanım keşke kas üstü yaptirsaydim diyorum belki beni tatmin edebilirdi

Benimde sağ küçüldü sol hala ödemli. Bende küçülmesini istemiyorum ben bugün cup sütyen aldım. 90 beden tam geldi :)

Cnm ben cupli sutyende taksam şuan kalıp gibi olduğu için olmuyor gogus altı ve gogus ustu fark 18-19 cm lik bir doku var eğer C cup olduysam benim istediğim demekki D cup imiş bilemedim ameliyat öncesi dra C cup takiyimda ne koyarsaniz köyün demiştim oda 350 rahat sigiyor demişti , D cup olmak istiyorum deseydim belkide 375-400 leri gorurdum diye düşünüyorum

Aa tekrar bakayım senin fotoğrafına ben cok memnunum boyutundan ki kücücük taktırdım biliyosun 275 cc :) bence böyle düşünme tekrar nasıl cesaret edersin ben yapamam sanırım

Canim birde son halini koyarmisin.
Cok tatlisin cok guldum

Cnm hergun çekiyorum resim farkı gormek için ödem gitti gözüme küçücük görünüyor birazdan koyarım 1 saat önceki çekindiğim resmi , belkide sizin dolgun dolgun memisleri görünce benimki küçük görünüyor :'( ameliyat öncesi milletin memislerine bakıyordum ameliyat oldum yine bakıyorum :'( ne olcak halim böyle ama taktım kafaya tekrar olcam bilmiyorum duydun mu Ebru Gündeş bile memisleri istediği boyuta gelemediği için 3. Ameliyat geçirdi ancak 3. Ameliyatta işte budur demiş :)))

Ben de 335 cc ye ilk basta alisamadim . Ciplak bakamadim kendime. Allahim nasil buyuktu. Simdi de acaba diyorum 355 mi yapsaydim. Bildigin doyumsuzuz ;(

Odemler gidince küçücük kalıyor denizcim bu memisler ya , yok yok beni anca 400 CC gözümü doyururmuş Leyla demedi demeyin 2. Ameliyatı olursam hiç şaşırmayın :))))

Evet benim boyum senden kısaydı sanırım 1.56 boyum 51-52 kilom geliyor ancak ameliyat öncesi 73-82 idim eski halimin fotosu var nasıl 82 çıktı anlamadım bir kaç kere ölçtüğüm halde şuanda 73-92 çıkıyor yani 10 cm bir fark oldu 350 CC ile , her geçen gün işten gelip sporcu sütyeni çıkarıyorum aynaya bakıyorum mutsuz oluyorum sizin memisleri gördükçemi bilmiyorum daha dolu dolu istiyordum belkide dediğin gibi zamanla olacak birşey şuan odem denen birşey kalmadı gerçek büyüklüğü ortaya çıktı aşağı inip doğal havasına gecjncemi mutlu olcam bilmiyorum

Albümüme ekledim , 2-3 saat önceki fotomu, sporcu sütyeni ve ciplakken cekmistim ameliyatjn üstünden zaman geçmiş arkadaşlar bu memeler zamanla daha dolgun görünürmü yoksa böylece kaliyormu drmu beni kandırdı :'( kas alti ameliyatında zamanla daha dolgun görünür dedi birde foto göstermişti bir bayanin 6 ay içinde değişimini resmen evrim geçirmişti

Aa tekrar bakayım senin fotoğrafına ben cok memnunum boyutundan ki kücücük taktırdım biliyosun 275 cc :) bence böyle düşünme tekrar nasıl cesaret edersin ben yapamam sanırım

Valla öyle bir yaparım ki yeterki istediğim boyut olsun , bak bakalım ekledim resim

Estetikçinin adı neydi belki orada meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum da bilgi verirseniz çok sevinirim Jale hanım dediler iletişim önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…