Instadaki sonuçlar genelde Yen’i sonuçlar. Öyle altı ay bir sene sonrası sonuçlar çok yoktur. Birde sütyenli sonuçlar hep yanıltır. İncecik sütyen bile göğsün görüntüsünü müthiş değiştirir . Bu yüzden mümkün metebe çıplak görüntüler görün İnan’ınBenim istanbuldaki doktorların instagram paylaşımlarında gördüğüm sonuçlar böyle doğal düşüşlü olmuyor genelde. Bu tabii ki insanların daha dik bir görüntü istemelerinden kaynaklanıyor olabilir kişisel zevklere bağlı. Siz bilfiğim kadarıyla Hasan Fındık’ın hastasısınız. Şu an hangi cup sütyen giyiyorsunuz? Düşüşü nasıl sizinkilerin?
Evet arzum aynen katiliyorumInstadaki sonuçlar genelde Yen’i sonuçlar. Öyle altı ay bir sene sonrası sonuçlar çok yoktur. Birde sütyenli sonuçlar hep yanıltır. İncecik sütyen bile göğsün görüntüsünü müthiş değiştirir . Bu yüzden mümkün metebe çıplak görüntüler görün İnan’ın
Ben memnunum sonucumdan. Büyük gögüs istemiştim ben. Bazı sütyenlerde C cup bazılarında D cup kullanıyorum. Gayet doğal,yumuşak geçişli sonucum var.
Tatlım,dantel incecik sütyenler bile değiştiriyor görüntüyü :))Evet arzum aynen katiliyorum
Benim sutyensiz halimi gordun fotolarimda normal dususlu Ama alttan destekli bir sutyenle nerdeyse agzima girecek.
Instagramdan baktigim drlar hep sutyenli foro koyukoyuyorlar Ama gercekten goruntuyu cok degistiriyor.
Canım seni izledim, bence sonuç çok hoş görünüyor. Ellerine sağlık hekiminin.Beni de izler mısınız.
Instadaki sonuçlar genelde Yen’i sonuçlar. Öyle altı ay bir sene sonrası sonuçlar çok yoktur. Birde sütyenli sonuçlar hep yanıltır. İncecik sütyen bile göğsün görüntüsünü müthiş değiştirir . Bu yüzden mümkün metebe çıplak görüntüler görün İnan’ın
Ben memnunum sonucumdan. Büyük gögüs istemiştim ben. Bazı sütyenlerde C cup bazılarında D cup kullanıyorum. Gayet doğal,yumuşak geçişli sonucum var.
Evet arzum aynen katiliyorum
Benim sutyensiz halimi gordun fotolarimda normal dususlu Ama alttan destekli bir sutyenle nerdeyse agzima girecek.
Instagramdan baktigim drlar hep sutyenli foro koyukoyuyorlar Ama gercekten goruntuyu cok degistiriyor.
Bende durumlar fena sayılmaz sağ taraf iyileşti de sol tarafta ufak ta olsa kasılmalar devam ediyor cok yürüyünce filan yada işte ameliyat sütyenini takımca böle bi beni ufaktan zıplatıyor bende rahata alıştrdım sütyen takmadım ya belki ondandır :) pansumanlarımla uğraşıyorum genelde bitse de kurtulsam artık gercekten yaşantıma dönmek istiyorum insanlara gönlümce sarılıp atlayıp zıplamak istiyorum. Senin memeler arası iyileşme farklılığı var mı
Benimde sağ küçüldü sol hala ödemli. Bende küçülmesini istemiyorumben bugün cup sütyen aldım. 90 beden tam geldi :)
Bugün 14.günüm herşey harika gidiyorSizin ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti?
Aa tekrar bakayım senin fotoğrafına ben cok memnunum boyutundan ki kücücük taktırdım biliyosun 275 cc :) bence böyle düşünme tekrar nasıl cesaret edersin ben yapamam sanırımCnm bende sporcu sütyeniyle duruyorum akşama kadar eve gelince çıkartıyorum, bendede aynı mesela yolda karşıdan karşıya geçince birak kosmayi biraz tempolu yürüyünce kasılmalar oluyor evde süpürge makinasını halının üstünde surte sürte supuremiyorum birde sabah kalkarken goguslerim taş gibi oluyor kasılma oluyor kalkarken biraz zorluyor beni 5 dk sonra gidiyor , iki meme arasında benimde iyileşme farklılığı var bitanem Dr masaja geçebilirsin dediğinde sanki biraz daha rahatlicaz gibime geliyor bunlar zamanla olacak şeyler inan kafama takmıyorum ama ben boyutuyla mutsuzum ;'( eğer zamanla psikolojik anlamda boyutuyla ilgili sorun yaşar İsem ciddi söylüyorum tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum hatta buaydsn itibaren birikime başlıyorum eşime söylemedim söylesem karşı gelir ama bilmiyorum ama ödem indi istediğim boyut bu değildi 350 CC herkeste farklı duruyor anlamadım gitti kas altı olduğu için silikonun %10 u kas altında kalıyormuş şuan bin pişmanım keşke kas üstü yaptirsaydim diyorum belki beni tatmin edebilirdi
Canim birde son halini koyarmisin.
Cok tatlisin cok guldum
Ben de 335 cc ye ilk basta alisamadim . Ciplak bakamadim kendime. Allahim nasil buyuktu. Simdi de acaba diyorum 355 mi yapsaydim. Bildigin doyumsuzuz ;(
Sekli guzel olunca insan ne kadar buyuk o kadar guzel diye dusunuyor.Ama canim olculerimiz nerdeyse ayniymis. Ben gogus alti 74 gogus cevresi 93 cm. Sanirim sen minuon tiplisin Ama ben peu degilim .buna ragragmen bana gore gayet iyi boyutu .
Bence sen odemlerin indikce kuculuyor saniyorsun Ama zamanla sekli oturdukca eminim cok begeniceksin
Jale hanım a araştırma yapmadan Geldim.çok memnun kaldım ilgisinden güven verdi bana.8000 tl ye mal oldu.sütyeni de onlar verdi
Aa tekrar bakayım senin fotoğrafına ben cok memnunum boyutundan ki kücücük taktırdım biliyosun 275 cc :) bence böyle düşünme tekrar nasıl cesaret edersin ben yapamam sanırım
Iki saat sonra hemde ;(Sigara içtin mi ameliyattan sonra hiç kullanıyor musun ya da
Estetikçinin adı neydi belki orada meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum da bilgi verirseniz çok sevinirim Jale hanım dediler iletişim önemli çünküBende estetik Sezaryan oldum zerre kadar birşey yaşamadım izim bile yok yani o derece başarılıydı medicana düzgün Korkmaz herkese öneririm ama estetikçiyi asla kendini beğenmez ukala ameliyata girmeden önce imza attık ya sonra yüzüme bile bakmadı ameliyattan sonra doktor yüzü görmedim daha naEmızdan uyanamamıştım hayal mayal hatırlıyorum geldi birşeyler söyledi gitti ne dediğini bile hatırlamıyorum ertesi gün asistanı geldi direnli çıkardı beni taburcu etti ondan sonra kontrol için bile zar zor ulaşıyorum o denli yani
Merhaba beni de izler misinizİzledim sizi, bir yıl sonrası izin fotoğrafı var. Görebilirsiniz. Benim izlerim kolay geçmez. O kadarı kaldı. Özellikle bakınca anlaşılıyor.
Benide izlermisinKızlar kesi yerlerinin zoom lu fotosunu yükledim. Dr cum dikleştirme için lolipop kesi yapıcam demişti. Operasyon esnasında bakmış ki şekil oturmuyor 3cm lik bir ters T kendiside yapmış. Meraklısı bakıp yorumlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?