Kaldı 8günsaat 4olmuş ve ben hala deli gibi saatlerdir meme forumlarından ayrılamadım, oku oku oyy oyy. Şu süreci bi atlatsamda bende sadece olmak isteyenlere cesaret versem, cidden bu öncesi süreç sonrasına göre daha zor. bide şu sigarayı bırakabilseydim yada enazından azaltabilseydim ama olmuyo belkide en büyük gerginliğim bundan. Offf bunca streste bide sigarayı bırakırsam dahada kötü olucam çare yok bekleyip görücez.
O sana kendini unutturur benimki hatırlatıyor hep kendini hissettiriyorAmeliyat olduğumuzu kaçıncı günde unutuyorduk kızlar ya :) cok sıkıldım artık ben
Yakın zaman önce meme dikleştirme silikon protez ameliyatı oldum.şuan kaşıntıdan ölüyorım.komple memem dehşet kaşınıyor.uykudan uyandırıyor resmen .kızlar allah aşkına bunun çaresini bilen varsa yazsın.parçalıcam memelerimi
Ne kadar oldu sizin ameliyat olalıO sana kendini unutturur benimki hatırlatıyor hep kendini hissettiriyor
Ameliyat olduğumuzu kaçıncı günde unutuyorduk kızlar ya :) cok sıkıldım artık ben
Teşekkür ederimBirkac gün sabır, sonra geçiyor. Ben de deliriyordum ama bir şey de yapmadım kasintiyi bastirmak icin. Zarar vermeyin kendinize, belki soğuk su ise yarar ama
15 şubatta oldum benNe kadar oldu sizin ameliyat olalı
Gerçekten çok doğru söylemişsin. Beklemek çok zor benimde 4 mayıs inşallah. Ama sigarayı kesinlikle bırakamıyorsan dahi azaltmalısın. Hem iyileşme sürecinde hemde anestezide çok önemli negatif etkileri oluyor. Ben bıraktım 12 güzel oldu kendimi daha iyi hissediyorum.Kaldı 8günsaat 4olmuş ve ben hala deli gibi saatlerdir meme forumlarından ayrılamadım, oku oku oyy oyy. Şu süreci bi atlatsamda bende sadece olmak isteyenlere cesaret versem, cidden bu öncesi süreç sonrasına göre daha zor. bide şu sigarayı bırakabilseydim yada enazından azaltabilseydim ama olmuyo belkide en büyük gerginliğim bundan. Offf bunca streste bide sigarayı bırakırsam dahada kötü olucam çare yok bekleyip görücez.
Ay maşallah cok iyi cok sevindim senin içinCanım 3.haftadan sonra asırı rahatlıyosun 45.günümdeyim agrı sızı yok :)
Alt eşofman ve hirka yeterli canim.Yaa bide bişey sorucam,ameliyata giderken neler götürmem gerek neyi götürmessem sıkıntı yaşarım. Eksiksiz gitmek istiyorum bulunduğum yerden uzak şehirde hastane giderken arabayla gidicez annemle ama dönüşte araba bulamayabiliriz otobüsle sıkıntı yaşarmıyım çoktaksiylede gelmemiz imkansız napıcaz bilmiyorum.. Bide drenler birgün kalır dedi Dr ama duruma görede bikaçgün kalabilir dedi hastanede enfazla 2gün kalırsın dedi ama drenler uzun kalırsa beni taburcu edermi yoksa drenler çıkmadan taburcu edilmezmi.. Cvb verirseniz çok mutlu olurum.
(Buarada kendi konumada yazıyorum bunları ama burda daha çok kişi görüyo diye burayada yazıyorum)
İyice gözler gidiyo
uykummu geldi ne
Ya ben de birakamadim. Ustune arttirdim. Birsey olmaz stres yapma kendine.Kaldı 8günsaat 4olmuş ve ben hala deli gibi saatlerdir meme forumlarından ayrılamadım, oku oku oyy oyy. Şu süreci bi atlatsamda bende sadece olmak isteyenlere cesaret versem, cidden bu öncesi süreç sonrasına göre daha zor. bide şu sigarayı bırakabilseydim yada enazından azaltabilseydim ama olmuyo belkide en büyük gerginliğim bundan. Offf bunca streste bide sigarayı bırakırsam dahada kötü olucam çare yok bekleyip görücez.
Benim 26 gün oldu. Tamamen unutmak demeyelim de bugun sadece 1 kez aklima geldi mesela. O da sabah yuzukoyun yatmaya calisirken uyandimAmeliyat olduğumuzu kaçıncı günde unutuyorduk kızlar ya :) cok sıkıldım artık ben
Dikisin nasil oldu canim ?Kızlar benim neden hala Ağrı'm sızım var 2 ayı geçti normalmi anlamadım hafif sıkı sütyen giymeyeyim vay halime tamam ilk günkü gibi değil ama hala Ağrı'm var özellikle dekolte bölgelerimde
Albumun varsa bakabilirsin canim.Bende bakabilirmiuim resimlerine. Benim hem dikleştirme hem protez olacak izler endişelendiriyor. Kiminde çok silik kiminde kötü durumda. Sanırım bünyeylede alakalı.
Bende hiç azaltamadımYa ben de birakamadim. Ustune arttirdim. Birsey olmaz stres yapma kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?