Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yaa bide bişey sorucam,ameliyata giderken neler götürmem gerek neyi götürmessem sıkıntı yaşarım. Eksiksiz gitmek istiyorum bulunduğum yerden uzak şehirde hastane giderken arabayla gidicez annemle ama dönüşte araba bulamayabiliriz otobüsle sıkıntı yaşarmıyım çok taksiylede gelmemiz imkansız napıcaz bilmiyorum.. Bide drenler birgün kalır dedi Dr ama duruma görede bikaçgün kalabilir dedi hastanede enfazla 2gün kalırsın dedi ama drenler uzun kalırsa beni taburcu edermi yoksa drenler çıkmadan taburcu edilmezmi.. Cvb verirseniz çok mutlu olurum.

(Buarada kendi konumada yazıyorum bunları ama burda daha çok kişi görüyo diye burayada yazıyorum)

İyice gözler gidiyo
uykummu geldi ne

Canım sigarayı bırak bence çok az kalmış ceviz fındık tarzı atıştırmalıklara yönelsen.
Ameliyat en kolay kısımmış sonrası biraz sabır gerektiriyor :) Umarım hayallerindeki gibi olur memelerin :)

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmaya karar verdim inşAllah bu hafta Hasan beye ameliyat olucam yeni konu açayım diyorum süreci anlatan ama bilmiyorum nasıl açılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yakın zaman önce meme dikleştirme silikon protez ameliyatı oldum.şuan kaşıntıdan ölüyorım.komple memem dehşet kaşınıyor.uykudan uyandırıyor resmen .kızlar allah aşkına bunun çaresini bilen varsa yazsın.parçalıcam memelerimi

Birkac gün sabır, sonra geçiyor. Ben de deliriyordum ama bir şey de yapmadım kasintiyi bastirmak icin. Zarar vermeyin kendinize, belki soğuk su ise yarar ama

Gerçekten çok doğru söylemişsin. Beklemek çok zor benimde 4 mayıs inşallah. Ama sigarayı kesinlikle bırakamıyorsan dahi azaltmalısın. Hem iyileşme sürecinde hemde anestezide çok önemli negatif etkileri oluyor. Ben bıraktım 12 güzel oldu kendimi daha iyi hissediyorum.

Kızlar benim neden hala Ağrı'm sızım var 2 ayı geçti normalmi anlamadım hafif sıkı sütyen giymeyeyim vay halime tamam ilk günkü gibi değil ama hala Ağrı'm var özellikle dekolte bölgelerimde

Alt eşofman ve hirka yeterli canim.
Ozeldeysen zaten ne istersen ayagina getirirler. Devletteysen bardak pipette al yanina. Aklina gelen olursa sor yine Bir de sıkıntı yapma. Mis gibi geçecek

Ya ben de birakamadim. Ustune arttirdim. Birsey olmaz stres yapma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…