Evet top görüntü gitti,ya alıştım ya azıcık küçüldüler galiba o kadar gözüme batmıyor boyut,sadece sertlik ve izler işte,seninkilerde harika :))
Teşekkür ederim tikkacim:) en başta senin verdiğin bilgiler ve öneriler doğrultusunda Ameliyat a karar verebilmistim. Üzerimde emeğin büyük. Hakkını helal et canım :)
Canım merhabalar. Daha iyiyim, daha da alıştım ama hala şişim. Ve hala tam yatar pozisyondan kendim kalkamıyorum. Sen ne zaman başlamıştın kendin kalkmaya? Perşembe günü tekrar nöbet tutmaya başlayacağım. İnşallah daha da toparlarım ve kol hakimiyetim biraz daha artmış olur.blackcat07 Canım merhaba ne durumdasın nasıl oldun
Canım merhabalar. Daha iyiyim, daha da alıştım ama hala şişim. Ve hala tam yatar pozisyondan kendim kalkamıyorum. Sen ne zaman başlamıştın kendin kalkmaya? Perşembe günü tekrar nöbet tutmaya başlayacağım. İnşallah daha da toparlarım ve kol hakimiyetim biraz daha artmış olur.
Kızlar merhaba benim ciciklerim de epey yumuşama var. Ağrı durumum daha iyi. Sabah uyandığımda sağ meme çok kasılıyor. Bantım çok hafif kenardan açıldı. Kendinden eriyen dikiş gördüm. Acaba ne zaman erir. Ödemde pek kalmadı. Daha fazla yumuşama ve küçülme olmasını istemiyorum
Teşekkür ederim canım, yarın kontrolüm var, ben sorayım tekrar. Bir de ben atıyorum iki yastıkla yatıyorsam kalkıyorum kendim, tek yastıkla yatarsam kalkamıyorum. Artık rutinime, uyumaya yan yatarak başladığım günlere dönmek istiyorumCanım ben ilk haftadan sonra tahmini 6. 7 . gün tek basıma kalkıyordum.
Ama kendini çok zorlama malum dikişler var zorlanma.
Çok yüksek yerlere uzanma mesela.
Doktoruna sor istersen canım maydanoz suyu aşırı atıyor ödemi ben ameliyat döneminde kullanmamıştım ama pişman oldum.
Etkisi çok oluyor.
Teşekkür ederim canım, yarın kontrolüm var, ben sorayım tekrar. Bir de ben atıyorum iki yastıkla yatıyorsam kalkıyorum kendim, tek yastıkla yatarsam kalkamıyorum. Artık rutinime, uyumaya yan yatarak başladığım günlere dönmek istiyorum
Canım ağrı konusunda ben çok şanslıydım, hiç ağrım olmadı. Sadece dediğim gibi kol hareketlerim kısıtlı ve kendi başıma yatıp kalkamadım; tabii şu an ilk günlere göre çok iyiyimO günlerde gelecek canım.
Burada en çok mızmızlanıp ağlayan bendim :)
Zaten ağrın azalınca kendiliğinden yavaş yavaş yan yatıyorsun.
Birazcık sabır.
Duş almakta çok iyi geliyordu bana ödemlerime.
Canım doktor dikişleri aldı. Bu şeffaf bir dikiş. Eriyen dikiş değil miDikişin ucunu gördün büyük ihtimal :)
Onlar kontrol sırasında bantlar çıkınca alınıyor canım.
Canım ağrı konusunda ben çok şanslıydım, hiç ağrım olmadı. Sadece dediğim gibi kol hareketlerim kısıtlı ve kendi başıma yatıp kalkamadım; tabii şu an ilk günlere göre çok iyiyimama memelerime dokunmak bir tuhaf, yağ sürüyorum mesela, bir tuhaf hissediyorum sende de olmuş muydu böyle? Bir de şu sütyen, çok sıkı, bazen çok rahatsız ediyor beni.
Canım doktor dikişleri aldı. Bu şeffaf bir dikiş. Eriyen dikiş değil mi
Sağol canım benimÖdemler indikçe o sütyen normale dönecek :)
Sanki memem yok gibi hissediyordum :)
Uçları hassastı ama.
Spor için de bir ay sonrası başlayabilirsin demişti doktorum :)
Evet pilates ve fitness... spora 1 ay sonra kardiyo yaparak geri dondum ama kosmaya 2.ayda baslayabildim anca,suan 3 doluyor kollari calistirmaya basladim ama eskisi gibi degil malesef,agirlikla calisinca hala ciddi sıkıntı yasiyorummerhaba eski mesajlarınıza baktım da sporla ilgileniyorsunuz siz sanırım. spora geri dönebildiniz mi? ne alanda ilgileniyordunuz?
:)) hafta içi kontrolüm var bakalım bu sefer umarım bantlar çıkarsa sorumun cevabını bulurumO dikiş benim de kafamı karıştırmıştı.
Şuan da dikişlerim yok eridi belki de :)
:)) hafta içi kontrolüm var bakalım bu sefer umarım bantlar çıkarsa sorumun cevabını bulurum
Evet aslında 2-3 günde bir resim çekiyorum ama henüz yeni pek fark yok. Şöyle 1. Ayda net değişimler belli olır inşallahFotoğraflarsın bize de :)
Bu süreçlerde en keyifli kısım o.
Resimlere baktıkca farkı anlıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?