- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
mesela nasıl ağırlıklarla çalışıyordunuz öncesinde? şimdi ne kadarla çalışabiliyorsunuz? alt ve üst vücutta?Evet pilates ve fitness... spora 1 ay sonra kardiyo yaparak geri dondum ama kosmaya 2.ayda baslayabildim anca,suan 3 doluyor kollari calistirmaya basladim ama eskisi gibi degil malesef,agirlikla calisinca hala ciddi sıkıntı yasiyorum
yapabilirsiniz mutlaka bütün fitness modellerinin, bikini competition yarışmacılarının memeleri estetikli :) beni izler misiniz?Alt gövdede problem yok,kollar ve gögüs çalıştırmak sıkıntılı,2 kilonun üstüne çıkmadım daha,çünkü daha tam olarak açabilmeye bile yeni başladım kollarımı,şınav ve barfiks ise sanki hiç yapamayacakmışım gibi hissediyorum,bakalım ilerde ne olacak !
Druna bunu söylersen belkide ona göre ayarlar takar cnm, kötü olmuş öncesine denk gelmesi, benimde 30unda ameliyatım ve 26sında regl olucaktım 4gün sürüyor benimki ve beklenen günü illa gelir sapma olmaz,, :)Kızlar benim operasyonum bu hafta perşembe günü.Normal de regl tarihime denk gelmiyor öncesine geliyor.Şöyle ki regl öncesi göğüslerim en az 3 gün önceden sertleşip büyüyor .Şimdi diyorum ki operasyon için bir sorun olur mu? Ölçü konusunda yanlıma ya sebep olur mu? Ertelemeyi aslaaa istemiyorum.Tüh ya
Maşallah ne güzel olmuş :))) Bende şiştilermi diye memelerimi avuçlamaktan sapık gibi oldum.Henüz şişmediler inşallah da şişmezler.Çok amin.Druna bunu söylersen belkide ona göre ayarlar takar cnm, kötü olmuş öncesine denk gelmesi, benimde 30unda ameliyatım ve 26sında regl olucaktım 4gün sürüyor benimki ve beklenen günü illa gelir sapma olmaz,, :)
Dedimki 30una kadar inşallah biter ama nolur erken gelsin bu ay diye çok dua ettim ve 22sisinde gece regl oldum şaka gibi ama çok isteyince oluyomuş demekkiçok mutluyum erkenden biticek 26 27si gibi temizlenmiş olurum ne ballıyım yaa :)
Kızlar bir sorum var.
Doktorunuz size protezden sonra maximum şu kiloda olmanız gerekiyor demiş miydi?
YooSana dedi mi?
Aslıhan geçmiş olsunn ve hayrlı olsunn merhaba beni ekleyebilir msn fotoğraf attıysan275 cc kas altı takıldı kuzum benim
Baska bi baslıkta bir arkadas memnun olmadıgını yazmıstı arattır mutlaka cıkarArkadaşlar merhaba, Prof. Dr. Aycan Kayıkçıoğlu na meme büyütme operasyonu olan var mı?
Bana demedi ama teyzem de ameliyat oldu ona doktor maximum 55 olabilirsin demiş.
Protez için daha fazlası kötüymüş.
Kafam karıştı ben sormadım da doktoruma birdaha ki kontrol 2 ay sonra
Mantığı ne ki? Bası falan diyeceğim ama meme dokusundan kilo alabilen bir insan zaten genelde protez yaptirmaz. Yan hastalığı falan var mi teyzenin?
Boyum da var tabi ama ameliyat olduğumda 62 kiloydum, bu 5 ay icin de net 67'ye çıktığım da oldu su an da 60'im mesela ama bu aralığın hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Arkadaşların anlattığı dalgalanma da olmadi
sorun olmuyor ben özellikle sormuştum . 2 gün öncesine denk geliyor reglim diye .ama şans işte ameliyattan 4 saat önce oldum . Hiç bir sorun yok .Ertelemene gerek yok yani ...Kızlar benim operasyonum bu hafta perşembe günü.Normal de regl tarihime denk gelmiyor öncesine geliyor.Şöyle ki regl öncesi göğüslerim en az 3 gün önceden sertleşip büyüyor .Şimdi diyorum ki operasyon için bir sorun olur mu? Ölçü konusunda yanlıma ya sebep olur mu? Ertelemeyi aslaaa istemiyorum.Tüh ya
Benim 1 ay olaÖdemler indikçe o sütyen normale dönecek :)
Sanki memem yok gibi hissediyordum :)
Uçları hassastı ama.
Spor için de bir ay sonrası başlayabilirsin demişti doktorum :)
Benim 1 ay olacak ama ben kesinlikle kendimde spor yapacak gücü göremiyorumAlt gövdede problem yok,kollar ve gögüs çalıştırmak sıkıntılı,2 kilonun üstüne çıkmadım daha,çünkü daha tam olarak açabilmeye bile yeni başladım kollarımı,şınav ve barfiks ise sanki hiç yapamayacakmışım gibi hissediyorum,bakalım ilerde ne olacak !
Benim 1 ay ola
Benim 1 ay olacak ama ben kesinlikle kendimde spor yapacak gücü göremiyorum
Kas altıydı Canım ödüm kopuyor birşey olacak diyeKas altı mıydı canım.
Benim kasüstü belki ondan zorlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?