Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet pilates ve fitness... spora 1 ay sonra kardiyo yaparak geri dondum ama kosmaya 2.ayda baslayabildim anca,suan 3 doluyor kollari calistirmaya basladim ama eskisi gibi degil malesef,agirlikla calisinca hala ciddi sıkıntı yasiyorum
mesela nasıl ağırlıklarla çalışıyordunuz öncesinde? şimdi ne kadarla çalışabiliyorsunuz? alt ve üst vücutta?

Alt gövdede problem yok,kollar ve gögüs çalıştırmak sıkıntılı,2 kilonun üstüne çıkmadım daha,çünkü daha tam olarak açabilmeye bile yeni başladım kollarımı,şınav ve barfiks ise sanki hiç yapamayacakmışım gibi hissediyorum,bakalım ilerde ne olacak !

yapabilirsiniz mutlaka bütün fitness modellerinin, bikini competition yarışmacılarının memeleri estetikli :) beni izler misiniz?

Kızlar benim operasyonum bu hafta perşembe günü.Normal de regl tarihime denk gelmiyor öncesine geliyor.Şöyle ki regl öncesi göğüslerim en az 3 gün önceden sertleşip büyüyor .Şimdi diyorum ki operasyon için bir sorun olur mu? Ölçü konusunda yanlıma ya sebep olur mu? Ertelemeyi aslaaa istemiyorum.Tüh ya

Druna bunu söylersen belkide ona göre ayarlar takar cnm, kötü olmuş öncesine denk gelmesi, benimde 30unda ameliyatım ve 26sında regl olucaktım 4gün sürüyor benimki ve beklenen günü illa gelir sapma olmaz,, :)

Dedimki 30una kadar inşallah biter ama nolur erken gelsin bu ay diye çok dua ettim ve 22sisinde gece regl oldum şaka gibi ama çok isteyince oluyomuş demekki çok mutluyum erkenden biticek 26 27si gibi temizlenmiş olurum ne ballıyım yaa :)

Maşallah ne güzel olmuş :))) Bende şiştilermi diye memelerimi avuçlamaktan sapık gibi oldum.Henüz şişmediler inşallah da şişmezler.Çok amin.

Kızlar bir sorum var.
Doktorunuz size protezden sonra maximum şu kiloda olmanız gerekiyor demiş miydi?

Son düzenleme:
Bana demedi ama teyzem de ameliyat oldu ona doktor maximum 55 olabilirsin demiş.
Protez için daha fazlası kötüymüş.
Kafam karıştı ben sormadım da doktoruma birdaha ki kontrol 2 ay sonra

Mantığı ne ki? Bası falan diyeceğim ama meme dokusundan kilo alabilen bir insan zaten genelde protez yaptirmaz. Yan hastalığı falan var mi teyzenin?

Boyum da var tabi ama ameliyat olduğumda 62 kiloydum, bu 5 ay icin de net 67'ye çıktığım da oldu su an da 60'im mesela ama bu aralığın hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Arkadaşların anlattığı dalgalanma da olmadi

Herhangi bir hastalığı yok.
1.60 boyunda şuan 56 kg teyzem.
Daha fazlası protezin yerini dengesizleştirir tarzı yorumlar yapmış bilemedim.
Kendi doktoruma da sorup öğreneyim buraya da yazarım kızlar :)

Merhabalar arkadaşlar, ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Fakat sıkıntı şu ben Tip 2 diyabet hastasıyım şekerim kontrol altında çok şükür. Ameliyatı ise işlerim sebebi ile temmuzun son haftası gibi yaptırabilirim gibi duruyor. Acaba aramızda diyabet olup meme ameliyatı olan ve yaz aylarında bu ameliyatı geçrenler var mı? Deneyimlerini paylaşabilirler mi?

sorun olmuyor ben özellikle sormuştum . 2 gün öncesine denk geliyor reglim diye .ama şans işte ameliyattan 4 saat önce oldum . Hiç bir sorun yok .Ertelemene gerek yok yani ...

Ödemler indikçe o sütyen normale dönecek :)
Sanki memem yok gibi hissediyordum :)
Uçları hassastı ama.
Spor için de bir ay sonrası başlayabilirsin demişti doktorum :)
Benim 1 ay ola
Benim 1 ay olacak ama ben kesinlikle kendimde spor yapacak gücü göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…