- 1 Mart 2018
- 10
- 5
- 1
Merhaba yara izlerin ne alemdeSelam kızlar nasılsınız. Benim beş ay oldu. Gayet iyi durumdayım. Ama dr bir yıl geçmesi lazım sürecin tam oturması için dedi.
Slm canımbseni gördüğüme sevindim dikişler değil bşraz sarkık gibi geliyor tam istediğim gibi dik olmadı ama ben dikleştirme istememeştim iz çok kalır dşye sen nasılsın?Neden tatlım diklestirme neyi beğenmedin. Dikişler mi? Selam bu arada
Bugün müsait değilim ama Yarın çekip atayım sana tatlım. Rahatsız edici değil birde benim memelerimin altında kalıyor görünmüyor yani.Merhaba yara izlerin ne alemde
Boyutunu küçültmek gerekiyor. Kenarlarını kırp.Ay deliricem neden yüklenmiyo fotoğraf.Hata veriyor her seferinde.
Benimde 2 ayı geçti 15 şubatta oldum esitlenmedi sağ taraftakinin şekli değişik 2 hafta çok az bir zaMan benim 3 hafta ağrım sürdü doktor da yerine oturmamış protez dedi muhtemelen sende de öyle zamanla otururmus öyle dedi bana hiç endişelenme ben de çok takıyorum her gün bakıyorum değişiklik yokMerhaba.daha önce başka bir başlıkta sordum ama çok cevap gelmediği için birde burda sorma ihtiyacı duydum.cunku çok fena halde kafaya takmış durumdayım ki biran önce bana birileri bı akıl versin.12 Nisan'da meme büyütme ameliyatı oldum yani bugün tam 2 hafta oldu.en başından beri sağ memem daha büyük.doktor zamanla eşitlenir dedi ki tamam bunu problem etmiyorum ama bu sağ meme sola göre daha gergin ve his yok alt tarafı.meme ucunu hiç hissetmiyorum üst tarafa dokunan adam karıncalanma var.ve hep sağmemem sızlıyor.kolumu oynatinca falan geriliyo ama sol meme gayet iyi sanki hiç ameliyat olmamısım gibi his kaybı falan yok.sizce bı sorun mu var?yoksa çökmüş erken zamanla duzelirmi.aklım sürekli sağ memem de.ne olur bana iyileşme surecinde tecrübelerimizi yazın.
Göğüs altı ölçün kaçtı canım bende 300 taktirdim evet küçük oldu ama aradaki fark 10 cm ustundeyse c olursun benim 10 cm fark dolu dolu b cup 85bDün yapıldı daha çok yeni.Ama ödemli hali böyleyse ödemler gidince çok daha küçük olucaklar baya mutsuzum şuan
Ölçümü bilmiyorum.Ama aynada baktığım da baya küçük bir meme görüyorum çok mutsuzumGöğüs altı ölçün kaçtı canım bende 300 taktirdim evet küçük oldu ama aradaki fark 10 cm ustundeyse c olursun benim 10 cm fark dolu dolu b cup 85b
Kilolu değilsen vücuduna göre gayet iyidir psikolojik insana öyle gelebiliyor leyla hala küçük olduğunu iddaa ediyor mesela d olmuş ben 38 bedenim bana da küçük geliyor ailemde herkes büyük diyor b cup istiyordum zatenÖlçümü bilmiyorum.Ama aynada baktığım da baya küçük bir meme görüyorum çok mutsuzum
Resmin varsa gorebilir miyimKilolu değilsen vücuduna göre gayet iyidir psikolojik insana öyle gelebiliyor leyla hala küçük olduğunu iddaa ediyor mesela d olmuş ben 38 bedenim bana da küçük geliyor ailemde herkes büyük diyor b cup istiyordum zaten
İzledim canım görebilirsinResmin varsa gorebilir miyim
İzledim canım görebilirsin
Canım izlememişsinngöremiyorumKızlar ekledim fotoğraf hadi yorum yapın ve gördüğünüzü söyleyin lütfen
Canım ne olur yanlış anlama albümün olmadığı için izlemedimCanım izlememişsinngöremiyorum
Benide izlermisin canımKızlar ekledim fotoğraf hadi yorum yapın ve gördüğünüzü söyleyin lütfen
İzledim canım sende izlermisinCanım izlermisin izleri merak ettim?
Canım ne olur yanlış anlama güven açısından önce sen izle ki bende albümün olduğunu görüp izleyeyim.Bu sitede okadar çok fake hesap varki lütfen mazur görBenide izlermisin canım
Gitti sayılır canım ama dik çizginin ortasında küçük bir açılma oldu. Çok şükür kapanıcak inşallah iyileşiyor. O sebeple resim koymadım henüz.O dikiş yerindeki şişlik gitti dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?