Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Neden tatlım diklestirme neyi beğenmedin. Dikişler mi? Selam bu arada
Slm canımbseni gördüğüme sevindim dikişler değil bşraz sarkık gibi geliyor tam istediğim gibi dik olmadı ama ben dikleştirme istememeştim iz çok kalır dşye sen nasılsın?

Ay deliricem neden yüklenmiyo fotoğraf.Hata veriyor her seferinde.

Kızlar ekledim fotoğraf hadi yorum yapın ve gördüğünüzü söyleyin lütfen

Benimde 2 ayı geçti 15 şubatta oldum esitlenmedi sağ taraftakinin şekli değişik 2 hafta çok az bir zaMan benim 3 hafta ağrım sürdü doktor da yerine oturmamış protez dedi muhtemelen sende de öyle zamanla otururmus öyle dedi bana hiç endişelenme ben de çok takıyorum her gün bakıyorum değişiklik yok

Dün yapıldı daha çok yeni.Ama ödemli hali böyleyse ödemler gidince çok daha küçük olucaklar baya mutsuzum şuan
Göğüs altı ölçün kaçtı canım bende 300 taktirdim evet küçük oldu ama aradaki fark 10 cm ustundeyse c olursun benim 10 cm fark dolu dolu b cup 85b

Göğüs altı ölçün kaçtı canım bende 300 taktirdim evet küçük oldu ama aradaki fark 10 cm ustundeyse c olursun benim 10 cm fark dolu dolu b cup 85b
Ölçümü bilmiyorum.Ama aynada baktığım da baya küçük bir meme görüyorum çok mutsuzum

Ölçümü bilmiyorum.Ama aynada baktığım da baya küçük bir meme görüyorum çok mutsuzum
Kilolu değilsen vücuduna göre gayet iyidir psikolojik insana öyle gelebiliyor leyla hala küçük olduğunu iddaa ediyor mesela d olmuş ben 38 bedenim bana da küçük geliyor ailemde herkes büyük diyor b cup istiyordum zaten

Resmin varsa gorebilir miyim

Hanımlar 4 5 yıldır ara ara forumu takip ediyorum. Daha zamanım var ameliyat için ama merak işte.

Devlette ve özelde operasyon geçirmenin artı ve eksiklerini paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…