Canım izlermisin?Kızlar ben de birinci ay fotosu yüklüyorum :)
İzledim canım :)Canım izlermisin?
beni de izler misiniz?Kızlar ben de birinci ay fotosu yüklüyorum :)
İzledimbeni de izler misiniz?
Beni de izler misiniz
Beni de izler misin?Kızlar ben de birinci ay fotosu yüklüyorum :)
Kızlar ben de birinci ay fotosu yüklüyorum :)
Kesip öyle yüklüyorlardı sanırım canım denedin mi?Fotograf yukleyemiyorum chrome hata verdi diyor surekli((
beni izler misiniz?Fotograf yukleyemiyorum chrome hata verdi diyor surekli((
Umarım sorunsuz geçer herşey. Harika bi duygu keşke daha önce yaptırsaymışım diyceksinHaftaya bugün ameliyat olmuş olacağım
İnşallah canım varya şimdiden stres olmaya başladım ben yaa. İnşallah herşeyim sorunsuz geçer. 1 hafta sonra işe dönmem gerekecek umarım çok zorlanmamUmarım sorunsuz geçer herşey. Harika bi duygu keşke daha önce yaptırsaymışım diyceksin
hangi doktora karar verdiniz? ben de 1 haftada iyileşilebilir mi tam olarak diye tedirginimİnşallah canım varya şimdiden stres olmaya başladım ben yaa. İnşallah herşeyim sorunsuz geçer. 1 hafta sonra işe dönmem gerekecek umarım çok zorlanmamSen nasıl oldun ?
Benim herşeyim tamam canım cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi olacağım inşallahh Dr. Asım Uslu. İşte benimde tek sıkıntım 1 hafta yeterli olacak mıhangi doktora karar verdiniz? ben de 1 haftada iyileşilebilir mi tam olarak diye tedirginim
Beni de izler misiniz
Beni de izler misin?
Slm cnm beni de izlermisin?
Beni de izler misiniz ?İzledim kızlar. @Aslihanff sen de beni izler misin?
Ben kas altı ve dikleştirmede oldum. O yüzden 13 gün rapor aldım ama yarın gidince 5 gün daha alıcam. Ağrım az ama çok halsiz ve bitkinim. Sonuçta çok dikiş var birde kaskatıyım. Biraz daha dinlenmem lazım.İnşallah canım varya şimdiden stres olmaya başladım ben yaa. İnşallah herşeyim sorunsuz geçer. 1 hafta sonra işe dönmem gerekecek umarım çok zorlanmamSen nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?