Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Umarım sorunsuz geçer herşey. Harika bi duygu keşke daha önce yaptırsaymışım diyceksin
İnşallah canım varya şimdiden stres olmaya başladım ben yaa. İnşallah herşeyim sorunsuz geçer. 1 hafta sonra işe dönmem gerekecek umarım çok zorlanmam Sen nasıl oldun ?

İnşallah canım varya şimdiden stres olmaya başladım ben yaa. İnşallah herşeyim sorunsuz geçer. 1 hafta sonra işe dönmem gerekecek umarım çok zorlanmam Sen nasıl oldun ?
hangi doktora karar verdiniz? ben de 1 haftada iyileşilebilir mi tam olarak diye tedirginim

hangi doktora karar verdiniz? ben de 1 haftada iyileşilebilir mi tam olarak diye tedirginim
Benim herşeyim tamam canım cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi olacağım inşallahh Dr. Asım Uslu. İşte benimde tek sıkıntım 1 hafta yeterli olacak mı

Ben kas altı ve dikleştirmede oldum. O yüzden 13 gün rapor aldım ama yarın gidince 5 gün daha alıcam. Ağrım az ama çok halsiz ve bitkinim. Sonuçta çok dikiş var birde kaskatıyım. Biraz daha dinlenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…