Benidr izlermisinizİzlermisin beni cnm
Ben oldum memnunum doktorum mükemmel biri sincan devlette esabil eker fiyat için bir görüşün derim.Kızlarrr yakın zamanda Ankara’da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olup memnun olan var mı ve fiyat nedir?
Siz ne zaman olmuştunuz ve ne kadar ödediniz? :) Umarım çok uçuk rakamlar değildirBen oldum memnunum doktorum mükemmel biri sincan devlette esabil eker fiyat için bir görüşün derim.
Peki doktor protez büyüklüğüne kendi mi karar veriyor yoksa bu tercihi bize mi bırakıyor?Ben ocskta oldum fiystlat değişiyor 6500 civarı.
Benim bugün tam 8. Günüm. İşimde hafif ama mümkün değil çalışamam. Hem kollarımı kaldıramıyorum hemde sürekli bir tansiyon problemi yaşıyorum. 5 gün daha raporluyum iyi hissetmezsem uzatıcam raporumu.Kızlar merhaba 1 haftada işe geri dönecek kadar iyi hissedemeyen oldu mu hiç?
Genelde doktorlar kendi karar veriyor. Yani sen mümkünden büyük istersen mesela kol altlarından taşma yapıcak artı göğüs kafesine tam sığmıycak dedi doktorum bana. Ben doğal olsun istedim misal ama yaptırdığımıda değsin küçük olmasın dedim sonuçtan çok memnunum. Yani dr çok önemli bu aşamada.Peki doktor protez büyüklüğüne kendi mi karar veriyor yoksa bu tercihi bize mi bırakıyor?
Siz nerde ve hangi doktora yaptırdınız?Genelde doktorlar kendi karar veriyor. Yani sen mümkünden büyük istersen mesela kol altlarından taşma yapıcak artı göğüs kafesine tam sığmıycak dedi doktorum bana. Ben doğal olsun istedim misal ama yaptırdığımıda değsin küçük olmasın dedim sonuçtan çok memnunum. Yani dr çok önemli bu aşamada.
Birlikte karar verdik.Peki doktor protez büyüklüğüne kendi mi karar veriyor yoksa bu tercihi bize mi bırakıyor?
Anladım canım çok teşekkür ederimBirlikte karar verdik.
İzlermisin cnm bakayım.Kızlar 2.ay fotoğrafı yükledim.
Yaa canım ciddi misin ? O kadar kötü mü oldun çok geçmiş olsun. Benimde 21 inde ameliyatım var ve iş yerinden 1 hafta izin aldım o zaman rapor alıp uzatma şansım da yokBenim bugün tam 8. Günüm. İşimde hafif ama mümkün değil çalışamam. Hem kollarımı kaldıramıyorum hemde sürekli bir tansiyon problemi yaşıyorum. 5 gün daha raporluyum iyi hissetmezsem uzatıcam raporumu.
Yanlız ben hem dikleştirme hem kas altı oldum. Kas altı olunca ağrı daha fazla oluyormuş. Masa başıysa işiniz çalışırsınız ama benim ellerim kollarım sürekli havada işte o yüzden benim için 13 gün çok iyi oldu. Umarım seninde ameliyatın güzel geçer hızlıca iyileşirsin.Yaa canım ciddi misin ? O kadar kötü mü oldun çok geçmiş olsun. Benimde 21 inde ameliyatım var ve iş yerinden 1 hafta izin aldım o zaman rapor alıp uzatma şansım da yok
Geççmiş olsun kas altı zor bir operasyon umarım biran evvel toparlarsınzYanlız ben hem dikleştirme hem kas altı oldum. Kas altı olunca ağrı daha fazla oluyormuş. Masa başıysa işiniz çalışırsınız ama benim ellerim kollarım sürekli havada işte o yüzden benim için 13 gün çok iyi oldu. Umarım seninde ameliyatın güzel geçer hızlıca iyileşirsin.
Evet cnm gerçekten zormuş. Ama bugün 10 gün oldu ağrım hiç kalmadı. Sadece göğsüm taş gibi ılduğu için kollarımı kaldıramıyorum. Dünde yan yatmaya başladım. Hızla iyileşiyorum. İnşallah sorunsuz geçer iyileşme süreciGeççmiş olsun kas altı zor bir operasyon umarım biran evvel toparlarsınz
Anladım canım benimde kasaltı dual plan olucak ama dikleştirme olmayacak bende umarım çok çabuk atlatırızYanlız ben hem dikleştirme hem kas altı oldum. Kas altı olunca ağrı daha fazla oluyormuş. Masa başıysa işiniz çalışırsınız ama benim ellerim kollarım sürekli havada işte o yüzden benim için 13 gün çok iyi oldu. Umarım seninde ameliyatın güzel geçer hızlıca iyileşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?