Alerjidir o cnm. Kullandığın bir ilaca, yediğin bişeye, cildine temas eden herhangi bişeye olabilir. Benim cildimde alerjik. Öyle durumlarda alerji hapları vardır onlardan kullanırım. Druna ya da eczacına sorabilirsinKızlar benim bugün 6. Günüm birşey sormak istiyorum. Benim vücudumda ameliyat ertesinde hemen kaşıntılar ve kabartılar oldu. Halada ara ara oluyor. Ameliyat öncesindede senede 1-2 defa oluyordu ama şuan çok rahatsız edici boyutta. Bunu yaşıyan varmı aranızda?
Ben de ürtiker olmuştum bir sefer. Cypro antibiotikten kaynaklıydı. Öncelikle ilacı bırakmak gerekiyor. Zaten 6 gün olmuş senin amlyt bırak içme hiç antibiotik. Ağrı kesici de önceden bildiğin alerji yapmayan bişey iç. Ben 1 ay sabah akşam iki çeşit alerji hapı ve tğm vücuda bir losyon kullanmıştım öyle geçmişti. Bir de stres artırıyor. Düzenli kullan alerji haplarını, merak etme geçer.Hala bandajlı evet. Ama sırtım ve popomda kabartılar var. Sanırım ürtiker. Dediğiniz gibi ilaçtan olabiliyormuş. Dr gördü cildiyeye göster dedide şu halimle hastaneye gitmek istemedim. Evet alerji hapı içiyorum umarım iyi gelir.
Cok sagol canim protezlere ozel mamagrofiyi duymadim ultrason cekilebiliyirmus ama mamografi icin net bilgiye ulasamadim uzman doktora danismaliyim buradaki doktoruma soramadim aile yakinimiz oldugu icin cekindim biraz acikcasi. Mamagrofide memeyi sıkıstirdiklari icin sorun olur mu bilemedim yine de cok tesekkur ederimCanım benim çoook geçmiş olsun.
Öncellikle meme cerrahisi ile ilgilenen bir doktordan fikir alman çok iyi olur.
Özellikle aile de olması risk tabi.
Onun haricinde protezlere özel mammıgrafi cihazı var diye hatırlıyorum.
Özel hastanede çalışmıştım önceden vardı diye hatırlıyorum.
Selam canim. Bende de bol miktarda kist var. Meme amelitayimdan once baktirdim. Fibrokistik cikti. Ama benim memebasimdan yapilacakti kist denk geldigi icin asagidan oldum ameliyatımı.
Iki sene once ameliyat olan bir arkadasim bu hafta memografi çektirdi ve bir sorun olmadi. Kist ve kontrol sureci ultrason vs vs protez icin bir sorun teşkil etmiyor. Bu arada bende çipli protez var. Isi değişimlerinde erken uyari yapiyor. Kist varsa marka konusunda daha secici olabilirsin.
Geçmiş olsun canım ben kızımı kucağıma almaya başladım. Hiç sıkıntı yaşamadım. 14 kg sen ters hareket falanmı yaptın yada uzun süremi taşıdın.Kızlar 3 ay olucak 10 gün sonra dün akşam çocuğumu kucağıma aldım ilk kez 17 kilo bugün acayip şiş ve Ağrı'm vardı normali acaba hala devam ediyor moralim bozuldu
Bilmiyorumki bildiğin taş ve acı var çok ters birşeyde yapmadım anlamadım inş yarın geçer haber vericemGeçmiş olsun canım ben kızımı kucağıma almaya başladım. Hiç sıkıntı yaşamadım. 14 kg sen ters hareket falanmı yaptın yada uzun süremi taşıdın.
Kaşımamaya çalış bol bol nemlendir avuç içinde masaj yapa yapa kaşı 1 yada 2 güne geçecek1. Ay resmimi yükledim. Deli gibi kaşınma sürecine girdim. Bu durumda ne rahatlatır kaşıntıyı hafifletir.
Canim benim bildigim cipli tek protez markasi var. Ama digerleri de kötü degil sonucta. Yıllardir kullanilan markalar. Hatta ben damla istedim ama motiva da Yok diye yuvarlak yaptirdim. Illaki cipli istiyorsan ki evet herkes kullanmıyor çünkü maliyetli . Doktor seçimini degistiriceksin. Bu forumda devlet hastanesinde ameliyat olup kendisi medikalden dr tavsiyesi ile motiva alan vardi ya da sor dr a . Ben alsam vs vs diye. Ama dediğim gibi sonucta kötü olan yoktur iclerinde. Bunun avantaji son cikan teknoloji olmasideniz1923 canim geri donusun icin cok tesekkur ederim internetten arastirdigim yorumlardan aklima sinen bikac doktor var aslinda onlar Natrella marka protez kullaniyolarmis ben bu konuda bilgi sahibi degilim bu markalar da olabilir mi acaba cipli yapan her doktor yok malesef. Tesekkur ederim bilgilendirmen icin canim
Tamam canım senden haber bekliyorum inşallah yarına geçer. 1 haftadır kaşınıyor ama 2 gündür iyice şiddetlendi hiç kaşımıyorum. Dediğin gibi avuç içimle ovalıyorumKaşımamaya çalış bol bol nemlendir avuç içinde masaj yapa yapa kaşı 1 yada 2 güne geçecek
Canim zorladinmi acaba kendini ?Kızlar 3 ay olucak 10 gün sonra dün akşam çocuğumu kucağıma aldım ilk kez 17 kilo bugün acayip şiş ve Ağrı'm vardı normali acaba hala devam ediyor moralim bozuldu
Evet zorladım herhalde çocukta valla kucağımı özlemiş dayanamadım iyi hissettim bugün çektim acıyı yarına inş toparlarım haber yazıcam burdanCanim zorladinmi acaba kendini ?
Ben de gecen aksam mekik cektim ve 3 gun agrim oldu. Biraz bekle bakalim. Benxe zorlanmaktan olabilir. 17 kiloda az degil
Insallah canimEvet zorladım herhalde çocukta valla kucağımı özlemiş dayanamadım iyi hissettim bugün çektim acıyı yarına inş toparlarım haber yazıcam burdan
Ben de ürtiker olmuştum bir sefer. Cypro antibiotikten kaynaklıydı. Öncelikle ilacı bırakmak gerekiyor. Zaten 6 gün olmuş senin amlyt bırak içme hiç antibiotik. Ağrı kesici de önceden bildiğin alerji yapmayan bişey iç. Ben 1 ay sabah akşam iki çeşit alerji hapı ve tğm vücuda bir losyon kullanmıştım öyle geçmişti. Bir de stres artırıyor. Düzenli kullan alerji haplarını, merak etme geçer.
İzlermisin beni cnm1. Ay resmimi yükledim. Deli gibi kaşınma sürecine girdim. Bu durumda ne rahatlatır kaşıntıyı hafifletir.
İzledimİzlermisin beni cnm
Cok sagol canim protezlere ozel mamagrofiyi duymadim ultrason cekilebiliyirmus ama mamografi icin net bilgiye ulasamadim uzman doktora danismaliyim buradaki doktoruma soramadim aile yakinimiz oldugu icin cekindim biraz acikcasi. Mamagrofide memeyi sıkıstirdiklari icin sorun olur mu bilemedim yine de cok tesekkur ederimKeediciK umarim sen de iyisindir canim benimm zor sureci atlattin insallah bundan sonrasi da hersey guzel gider sejin icin :)
Merhaba benimde 350 cc takıldı çok büyük oldu diye bugün depresif oldum 10 gün oldu ama böyle kalırsa diye korkmaya başladım 165 boy 53 kiloyum sizce nasıl düzelir mi sizin genel durum ne bu arada ?
Benide izlermisinSoruyu bulamadım osebeple senden alıntı yapıyorum :) 1 ay oldu. Şuan haliyle hala sertlik var.6-12 ay arasında normal meme kıvamını alacağını düşünüyorum. Görüntü olarak yapay değil. Çünkü aynen bekarlık memelerime sahibim şuansağolsun doktorum cc olarak tam doğal görüntüde yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?