Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Acaba bende de olur mu bu kadar ağrı daha önce hiç ameliyat olmadım Bazen ağrılardan korkup vazgeçsemmi diyorum

Acaba bende de olur mu bu kadar ağrı daha önce hiç ameliyat olmadım Bazen ağrılardan korkup vazgeçsemmi diyorum
Benimde ilk ameliyatımdı ama sonucu görünce iyiki diyorum şimdiden. Bu tamamen senin kararlılığın ve doktorunun iyi olmasıyla ilgili. Umarım sonuçtan memnun olursun sonrasında çekilen ağrılara değiyor.

İnşallah canım bakalım. Hayırlısıyla oldun bitsin artık çok stres oluyorum

Ne demek canım benim.
Sonrasını düşün.
Bikiniler desteksiz incecik sütyenler braletler :)
Yaa onlar olmasa zaten :) Yaz alışverişimi yapmadım bile ameliyattan sonra yaparım diye o kadar motive ediyorum ki kendimi bide senin gibi tecrübeli insanlar var tabi Allah razı olsun vallaa

Ise giderken yol yapiyor muydunuz peki? Laptop dosya vs gibi seyler tasimaniz sorun oldu mu?
3 gün taksi ile gittim geldim . 1 hafta sonra arabayla . Taşıma kısmı da sorun olmadı bende . 3. gün akşamı ufak oğlumu baskete götürdüm sırt çantası spor çantası vs sorun olmadı .Ama 1,5 saat salonda otururken sırtımın ağrıdığını hatırlıyorum .

4.gün işbaşı yaptım ben .Tek sıkıntım sabah tek başına kalkamamaktı .Yataktan kalktıktan sonrası kolay geçti.
Deniz senin maşallahhın var canım yaa varya ameliyattan öncede sonrada moral motivasyon harikaydı yani inşallah darısı başıma

Yeni ameliyat olmuş bve olacak arkadaşlara geçmiş olsun ben hala olamadım geçen ay hamile kaldım ama düşük oldu.Sizlerin yazdıklarını okudukça içim gidiyor...

Şimdi anneme motivasyon veriyorum . 24 ün de olacak :)
Ameliyat olacak herkes rahat olsun çok büyütülecek bir şey değil .
Is yerinizdeki arkadaslariniz biliyor muydu ameliyat oldugunuzu? Caktirmamak mumkun mu yani 1 hafta sonrasinda ise gidince?

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese iyi geceler bir süre girmemem lazımdı evimdeki huzurum için ciddi derecede çok sıkıntı yaşadım eşimle şuan çok şükür iyiyiz merak edenler yeni resim yükledim önceki ve bugünkü halimi :)) eski halimle kolaj yaptım ki balkabağından nasıl külkedisine dönüştüm daha net anlaşılıyor çooook mutluyum onlara hayranım ameliyat olduğumu unuttum üstüne bile yatıyorum yumuş yumuş oldular , her geçen gün gusellesiyorlar Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hiç birsekilde ağrım sızım gerilme hiccccc birşey kalmadı izler çok iyi durumda tekrsr hatırlatayım 350 CC yüksek profil kas altı mentor yuvarlak ben bukadar değişeceğimi harbi ummuyordum herkese hayırlı ramazanlar hepinizi öpüyorum

İyi geceler canım çok sevindim
Resimden bile anlaşılıyor zaten yumuşadığı. Çok güzel olmuşlar maşallah.
Sana da hayırlı ramazanlar

. Leylacım merak etmiştim iyi olmana sevindim.Resimlere bakıyorum hemen.Sana da hayırlı ramazanlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…