Acaba bende de olur mu bu kadar ağrı daha önce hiç ameliyat olmadımBen kas altı ve dikleştirmede oldum. O yüzden 13 gün rapor aldım ama yarın gidince 5 gün daha alıcam. Ağrım az ama çok halsiz ve bitkinim. Sonuçta çok dikiş var birde kaskatıyım. Biraz daha dinlenmem lazım.
Acaba bende de olur mu bu kadar ağrı daha önce hiç ameliyat olmadımBazen ağrılardan korkup vazgeçsemmi diyorum
Benimde ilk ameliyatımdı ama sonucu görünce iyiki diyorum şimdiden. Bu tamamen senin kararlılığın ve doktorunun iyi olmasıyla ilgili. Umarım sonuçtan memnun olursun sonrasında çekilen ağrılara değiyor.Acaba bende de olur mu bu kadar ağrı daha önce hiç ameliyat olmadımBazen ağrılardan korkup vazgeçsemmi diyorum
Kedicik canım her zaman desteksin canım çok teşekkür ederim. Bazen insan gerçekten birine ihtiyaç duyuyor. İyi ki varsın arkadaşımCanım o ağrılar geçince hayallerine kavuşuyorsun öyle düşün
İnşallah canım bakalım. Hayırlısıyla oldun bitsin artık çok stres oluyorumBenimde ilk ameliyatımdı ama sonucu görünce iyiki diyorum şimdiden. Bu tamamen senin kararlılığın ve doktorunun iyi olmasıyla ilgili. Umarım sonuçtan memnun olursun sonrasında çekilen ağrılara değiyor.
Kedicik canım her zaman desteksin canım çok teşekkür ederim. Bazen insan gerçekten birine ihtiyaç duyuyor. İyi ki varsın arkadaşım
Yaa onlar olmasa zaten :) Yaz alışverişimi yapmadım bile ameliyattan sonra yaparım diye o kadar motive ediyorum ki kendimi bide senin gibi tecrübeli insanlar var tabiNe demek canım benim.
Sonrasını düşün.
Bikiniler desteksiz incecik sütyenler braletler :)
4.gün işbaşı yaptım ben .Tek sıkıntım sabah tek başına kalkamamaktı .Yataktan kalktıktan sonrası kolay geçti.Kızlar merhaba 1 haftada işe geri dönecek kadar iyi hissedemeyen oldu mu hiç?
Ise giderken yol yapiyor muydunuz peki? Laptop dosya vs gibi seyler tasimaniz sorun oldu mu?4.gün işbaşı yaptım ben .Tek sıkıntım sabah tek başına kalkamamaktı .Yataktan kalktıktan sonrası kolay geçti.
3 gün taksi ile gittim geldim . 1 hafta sonra arabayla . Taşıma kısmı da sorun olmadı bende . 3. gün akşamı ufak oğlumu baskete götürdüm sırt çantası spor çantası vs sorun olmadı .Ama 1,5 saat salonda otururken sırtımın ağrıdığını hatırlıyorum .Ise giderken yol yapiyor muydunuz peki? Laptop dosya vs gibi seyler tasimaniz sorun oldu mu?
Deniz senin maşallahhın var canım yaa varya ameliyattan öncede sonrada moral motivasyon harikaydı yani inşallah darısı başıma4.gün işbaşı yaptım ben .Tek sıkıntım sabah tek başına kalkamamaktı .Yataktan kalktıktan sonrası kolay geçti.
Şimdi anneme motivasyon veriyorum . 24 ün de olacak :)Deniz senin maşallahhın var canım yaa varya ameliyattan öncede sonrada moral motivasyon harikaydı yani inşallah darısı başıma
Is yerinizdeki arkadaslariniz biliyor muydu ameliyat oldugunuzu? Caktirmamak mumkun mu yani 1 hafta sonrasinda ise gidince?Şimdi anneme motivasyon veriyorum . 24 ün de olacak :)
Ameliyat olacak herkes rahat olsun çok büyütülecek bir şey değil .
Daha oraya gelemiyorum bile ya anlamadim bendeKesip öyle yüklüyorlardı sanırım canım denedin mi?
İyi geceler canım çok sevindimKızlar uzun bir aradan sonra herkese iyi gecelerbir süre girmemem lazımdı evimdeki huzurum için ciddi derecede çok sıkıntı yaşadım eşimle şuan çok şükür iyiyiz merak edenler yeni resim yükledim önceki ve bugünkü halimi :)) eski halimle kolaj yaptım ki balkabağından nasıl külkedisine dönüştüm daha net anlaşılıyor çooook mutluyum onlara hayranım ameliyat olduğumu unuttum üstüne bile yatıyorum yumuş yumuş oldular , her geçen gün gusellesiyorlar Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hiç birsekilde ağrım sızım gerilme hiccccc birşey kalmadı izler çok iyi durumda tekrsr hatırlatayım 350 CC yüksek profil kas altı mentor yuvarlak ben bukadar değişeceğimi harbi ummuyordum herkese hayırlı ramazanlar hepinizi öpüyorum
. Leylacım merak etmiştim iyi olmana sevindim.Resimlere bakıyorum hemen.Sana da hayırlı ramazanlar canımKızlar uzun bir aradan sonra herkese iyi gecelerbir süre girmemem lazımdı evimdeki huzurum için ciddi derecede çok sıkıntı yaşadım eşimle şuan çok şükür iyiyiz merak edenler yeni resim yükledim önceki ve bugünkü halimi :)) eski halimle kolaj yaptım ki balkabağından nasıl külkedisine dönüştüm daha net anlaşılıyor çooook mutluyum onlara hayranım ameliyat olduğumu unuttum üstüne bile yatıyorum yumuş yumuş oldular , her geçen gün gusellesiyorlar Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hiç birsekilde ağrım sızım gerilme hiccccc birşey kalmadı izler çok iyi durumda tekrsr hatırlatayım 350 CC yüksek profil kas altı mentor yuvarlak ben bukadar değişeceğimi harbi ummuyordum herkese hayırlı ramazanlar hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?