Beni izlermisin canımBen hala çok mutsuzum bir göğsüm hala yukarda hala yerine oturmadı 3 ay oldu hiç bir değişim yok moralim bozuk kontrolumu bir hafta sonraya verdiler hala tek bir sütyen almadım bakıp bakıp geliyorum iyileşsin diye bekliyorum ayrıca hissetmiyorum özellikle altini ve meme başını küçük oldu beklediğimden ayrıca hala dümdüz duruyorum
Benide izlermisin?Beni izlermisin canım
Eşime yakalandigim kolajımı ekledim :)))
Sırf özel resimlerim için foto gizleyici diye bir uygulama var tüm resimlerim içinde yoksa nasıl muhafaza ederdim tüm resimlerimi :))) 23 günde oluşan muhteşem değişim albümümde kızlar , kas altı olan güzel bayanlar odemler gidince benim gibi hayatı zehir etmeyin kendinize ben çok üzülüyordum istediğim gibi olmadı küçük oldu hatta göğsümde bantlar cikmamisken 2. Ameliyatı olcam diyordum , kas altı mucizevi birşey tabi bu mucizeyi her hafta resimleyerek görebilirsiniz şuan çok memnunum istediğim dolgunlukta ve dekoltemde tatmin ediyor beni boyum 1.56 52 kiloyum 350 CC yüksek profil beni fazlasıyla doyurdu çok şükür vücuduma olan en dolgun ve büyüklükte ne bir küçüğü ne bir büyüğü kesinlikle olmazmış olmak isteyen cesaret edemeyen kızlar ben iki operasyon birden oldum burun + kas altı göğüs büyütme iki ameliyatta zordu ve ben cuma günü girdim ameliyata pazartesiden itibaren 2 çocuğuma bakabildim yemeklerimi yaptım evimj temizledim tabiki baskı hissi oluyor hareketleriniz kisitlaniyor ancak bir şekilde gecip bitiyor, eğer burunu olmasaydım 4. Günü iş başı yapardım emin olun ancak burundan dolayı morlugum olduğu için mecburen bekledim 10 gün rapor yetti tüm kadınların hayalindeki goguslere kavuşması dileği ile
Son 4 günüm kaldı. Yarın tekrar gideceğim hastaneye eksik tahliller için. Çok stressliyim yaaa
amin canım inşallahh :)Slm cnm stres olmakta haklısın ben de cumartesi oluyorum allah nasip ederse.Allah yardımcımız olsun inşallah.:))
HarikaaaKızlar 22. Gün fotosu ekledim
Canım öncelikle geçmiş olsun. Üzülme alan Allah tekrar nasip eder. Bende ilk bebeğimi düşürmüştüm. Şimdi 2 yavrum var. 2 hafta öncede göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatımı nihayet oldum. Sırası gelince hepsi olur sen içini ferah tut.Yeni ameliyat olmuş bve olacak arkadaşlara geçmiş olsun ben hala olamadım geçen ay hamile kaldım ama düşük oldu.Sizlerin yazdıklarını okudukça içim gidiyor...
14 gun kullandim. Ilk haftadan sonra sadece gunduz kullandimm. Ikinci hafta kontrolumda takmasan olur dedi. Valla ben o gun bugundur camasirsiz takiliyorumMerhaba,
Ameliyat sonrası sütyen kullanımı hakkında cerrahlarınızın fikirlerini merak ediyorum. Sanırım genellikle 1 ay 7x24 onu öneriyorlar, benim doktorum da bu şekilde önerdi. Ama daha uzun süre kullanılsa daha iyi olur veya 2 hafta yeterlidir gibi farklı görüşler varsa merak ediyorum.
Bir yerde 3 ay kullanılmasını önerdiklerini okudum mesela kafam karıştı. Yani şekli daha iyi olacaksa en azından akşamları takmaya devam edebilirim diye düşünüyorum 1 ay dolunca da.
Beni izlermisınKızlar 22. Gün fotosu ekledim
Ayyy gezmediğim girmediğim site kalmadı :)) 325cc ile 350 cc bakıyorum ama maşallahh yurtdışında 400 cc aşağısı yok yaa 600/750/800 bile var yuhhh valla yaa sapık gibi hissediyorum artık kendimi
Merhaba ben ameliyattan cıktıgımda sütyeni giydirilmişti fakat okadar cok baskı ve acı vardı ki sütyenimi doktoruma cıkarttırdım akşamında ve birdaha hiç takmadım. Hiçte sıkıntısını yaşamadım.Merhaba,
Ameliyat sonrası sütyen kullanımı hakkında cerrahlarınızın fikirlerini merak ediyorum. Sanırım genellikle 1 ay 7x24 onu öneriyorlar, benim doktorum da bu şekilde önerdi. Ama daha uzun süre kullanılsa daha iyi olur veya 2 hafta yeterlidir gibi farklı görüşler varsa merak ediyorum.
Bir yerde 3 ay kullanılmasını önerdiklerini okudum mesela kafam karıştı. Yani şekli daha iyi olacaksa en azından akşamları takmaya devam edebilirim diye düşünüyorum 1 ay dolunca da.
Merhaba herkese.. ben de salı günü ameliyat oldum arkadaşlar.. Kas altı dual plan oldu ameliyat. Boyum 1.70 kilo 63. İki göğüs arasında asimetri olduğu için birine 370 diğerine 420 takıldı.. ben 325-350 arası birsey takılır diye düşünüyordum ama ameliyat sırasında öyle uygun görmüş doktor bey.. C cup olmak istediğimi söylemiştim, şu an baya şiş durumdalar tabi anlamıyorum ama umarım çok büyük olmamislardir diyorum içimden bu arada ameliyattan sonraki ilk 36 saatte çok agrim oldu. Nefes alırken, konusurken bile zorlandım.. Bugün 48 saati doldurdum.. nispeten daha hafiflemeye başladı agrilarim..en azından yavas da olsa kendim oturup kalkabilmeye, tuvalet vs ihtiyaçlarımı kendim görebilmeye başladım. Ağrılarımın tamamen geçeceği zamanı iple çekiyorum.. ilerleyen günlerde deneyimlerimi yazmaya devam edeceğim☺
Merhaba,
Merhaba ben ameliyattan cıktıgımda sütyeni giydirilmişti fakat okadar cok baskı ve acı vardı ki sütyenimi doktoruma cıkarttırdım akşamında ve birdaha hiç takmadım. Hiçte sıkıntısını yaşamadım.
Tabi doktorunuz ameliyatın nasıl geçtiği, neler yaşandığı ile ilgili kendinden emin olmalı.
Benimki sütyeni takmayabilirsin protezinin kayma ihtimali yok kendimden eminim tam ölçüde cep açtım diye beni rahatlattı ve öyle de oldu hiç bir sorun yok tıkır tıkır iyileştim :)
Leyla çok sağol canım şimdi gideceğim işte tekrar dr a pazartesi ameliyat var. Eksik tahlilin kaldıysa yaparız demişti. Sen nAsıl oldun 1 hafta yeterli mi ? Rapor yazmasını istemiyorum ama iyileşilir mi sence ?Benim 42 gün oldu ameliyat olalı , gündüz isyerimde sporcu sutyenimi takıyorum yani sabah 8 akşam 17:30 arası eve gelip çıkartıyorum gece yatmada dahil takmıyorum normal sutyene geçene kadarda takmayı düşünüyorum çünkü yaz geldi incecik ustlerle işyerine gidiyoruz sutyensiz nasıl kamufle edilir bilemedim şimdi
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağolun burda yardımcı oluyorsunuz. Tabi herkes yardım etmek istemiyor amaCnm bizde ayniydik merak etme :)))) hatta ben yakınlaştırıp yakınlaştırıp bakıyordum , ancak şöyle birşey var senin vücudun hangi boyu kabul ederse o oluyor sadece sen druna ne istediğini iyi anlat doğal boyutmu istiyorsun yoksa dolgun diri bir boyutmu istiyorsun ben druma kesinlikle yerimin ve kafesimin izin verdiği en dolgun büyük boyutu istedim doğal istemediğimi üstüne basa basa söyledim ölçtü biçti ameliyat öncesi 350 CC yüksek profilin rahat sigabilecegini söyledi öylede oldu doğal olsun deseydim emine ol 250-300 cc olcakti bu boyutla burda mutlu olanlar var o sekilde istedikleri icin ama ben mutsuz olurdum uzun lafin kisasi dogalmi istiyorsun yoksa dolgun buyuk mu istiyorsun drunla iyi konuş kuzum sonucunu bizde heyecanla bekliyoruz Rabbim seninde kalbine gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?