Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2 hafta oldu dün kontrolde sordum 1 ay takacaksın dedi. Hiç çıkarmıyorum.

14 gun kullandim. Ilk haftadan sonra sadece gunduz kullandimm. Ikinci hafta kontrolumda takmasan olur dedi. Valla ben o gun bugundur camasirsiz takiliyorum

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ameliyatım iyi geçmiş o bakımdan sorun yok, sanırım rutin prosedür olarak 1 ay giyilmesini öneriyor doktorum.
Benim göğüs aram ayrık, anatomik olarak böyle; o yüzden orta profil kullanıldı biraz kapatsın diye. Bu sütyenin de belki o bakımdan da faydası olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi.

Bir de bu sabahları yataktan kalkamama durumu ne zaman geçiyor? 11 gün oldu, kaskatı uyanıyorum ve yardım almadan kalkamıyorum. Çok sinir bozucu

Geçmiş olsun cnm. İlk 3 günden sonra gerçekten hafifliyor ağrılar. Bende yeni oldum. 5. Günden sonra desteksiz kalkabildim. Şimdi 2 hafta oldu çok rahatım. Ödemler gidince daha iyi hissedeceksin. İlk günler patlıycak gibiydim nefes almaya korkuyordum. Endişelenme güzel olacak.

11 günde hala yardım alarak kalkman doğru değil. Bi doktorunla görüşmelisin. Ben 5 günden sonra kendim kalkabildim. Şuan 14. gün. Yanda yatıyorum daha rahatım.

Herkesin iyileşme süreci vücudun verdiği tepki farklı oluyor, biz burda bir ay oldu hala dedteksiz kalkmakta zorlanıyorum diyenleri de gördük. Kendini kötü hissetme sakın.
Bir arkadaşımın kuzeni 40 günde ancak kalkabildiğini söylemişti..
İyileşmeye odaklanalım, herşey çok yolunda belli ki ektstrem bir farklılık yok inanki günden güne daha da özgürleştiğini hissediceksin vücudunun.
Sabırlı olmak gerek bu ameliyatın en önemli kısmı bu bence :)

Merhaba ben 4. günden itibaren dik yatmaya başlamıştım ve kendi kendime kalkabiliyordum .ama üzerimde taş varmış gibi oluşan ağırlık hissi 15 günde ancak geçti .Çok geçmiş olsun . Az kaldı zaten sende rahat edersin yakında.Zaten 11 gün olmuş .

Canım benimde gögüs aram doğuştan ayrık.
Aynı şekilde 1 ay ameliyat sütyenimi taktım.
Gece yatarken dahil.
Şimdiyse ince braletler giyiyorum 2.ayım arası normalleşti.
Tamamen birleşik durması zaten anatomik birşey.

Merhabaaa kızlarr dr la görüştüm ölçüm alındı 200cc ile 350 cc arası alır ancak dedi bende zaten 320 veya 325cc istiyorum söyledim tamam dedi. Medikale ödememi de yaptım.Pazartesi sabah 7:30 da hastanede olucam ilk ameliyat benim Ben hala sigarayı bırakamdım günde 1-2 içiyorum ya Bide ameliyat sütyeni için 200₺ dedi medikal o kadar pahalı mı bu ya

Merhaba herkese,

Ameliyat olan hanımlara bir sorum var. Benim ameliyatım salı günü oldu bitti, sonrasında direnli geçirdiğim gece haricinde ağrıdan yana sıkıntı yaşamadım, kas altı olmasına rağmen. Ama morarma çok oldu Morarma konusunda şok yaşayanlar var mı benden başka? Yarın kontrolüm var, doktora da soracağım.

Doktor ayarlamıştı sütyen kısmını medikal'de her alınan pahalı zaten
Sigarayı bırakmaya çalış canım.
Az kalmış inşallah hayallerindeki gibi olur herşey :)

Doktor ayarlamıştı sütyen kısmını medikal'de her alınan pahalı zaten
Sigarayı bırakmaya çalış canım.
Az kalmış inşallah hayallerindeki gibi olur herşey :)
Benim devlette olacağı için muhtemelen biz alacağız doktor bişey söylemedi ama ben bi sorayım dedim 200₺ diyince almadım artık dr a soracağım. Evet sigarayı bırakmak zorundayımda işte olmuyor yaa Amin canım Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar ilk 1 haftadaki ödem dışardan farkedilir mi ? Şimdi 1 hafta sonra işr başlayacağım ya gömlekle kamufle etsem diyorum belli olur mu yinede ?

Herkesin uy

Herkesin iyileşme süreci farkli. Daha cok yenisin. Hersey düzelecek inşallah. Kendinize iyi bakın dikkat edin agir kaldırmayın. Ev işlerinde bikac ay zorlamayin.
8. Ayim ve hamama gittim kızlar oructan önce. Hic farkedilmedim bile. Ilk gunlere göre o kadar dogallasiyor ki. Orda gözüm hep göguslere takildi. Kendimle kiyasladim sanki.iyi ki olmusum bu ameliyatı. Insallah sorunsuz kullanabilmek nasip olsun herkese. Bundan once ne hamama gitmek istiyordum ne havuza ne tatile. Dünyam değişti

Bende de olmuştu bi tarafta. Başkalarında da oldu . Normal karsilaniyo. Cok asiri degilse sanirim.

Leyla çok sağol canım şimdi gideceğim işte tekrar dr a pazartesi ameliyat var. Eksik tahlilin kaldıysa yaparız demişti. Sen nAsıl oldun 1 hafta yeterli mi ? Rapor yazmasını istemiyorum ama iyileşilir mi sence ?

Bitanem eksik tahliller varsa yaptır tabiki ameliyat günü tam hazır ol artı olarak çizim falan da yapar büyük ihtimal tahmini boyut için , benim burun olmasaydı samimiyetimle söylüyorum cuma günü ameliyat oldum pazartesi iş başı yapardım ilk iki gün zordu 3. Günden itibaren çok rahattım çocuklarıma bakabildim 4 yaşındaki oğlum 10 çocuğa bedel ondan korkuyordum ancak çok rahat geçirdim sadece senin zorlanacağın şey sabah kalkarken ilk 10 gün asla kalkamiyorsun sırtından birinin destek vermesi lazım 5 dk gezinince oda geçiyor hiç korkma kuzum birde druma ben ameliyat öncesi sordum hocam kas altından çok korkuyorum 1 ay iyilesemeyen var ve ben çocuklarıma bakmam lazım diye endişelerimi anlatmıştım hocamda demiştiki "aktif spor yapan bir insan kasları kalınlaştıgi için kas altı ameliyatında 1 ay değil 2 ay iyilesemez sen aktif spor yapan bir bayan değilsin kasların ince oyuzden korkma çok çabuk toparlanacaksin dedi 4 yıl önceye kadar yapıyordum dedim hayır dedi aktif yapman lazım dedi endiselenme dedi " oyuzden iyi düşün iyi ol bitanem 1 hafta rahat rahat iyilesirsin sana tavsiyem kendini hasta gibi ameliyat olmuş gibi hissetme ben öyle yaptım enerjim 2. Gün bile yüksekti kuzenlerim merak Edip geldi onlar bile şaşırdı abla senmi ameliyat oldun bizmi olduk şaşırdık bu ne hareket bı bı otur yerine dediler :)))) gör bak her şey güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…