Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

11 günde hala yardım alarak kalkman doğru değil. Bi doktorunla görüşmelisin. Ben 5 günden sonra kendim kalkabildim. Şuan 14. gün. Yanda yatıyorum daha rahatım.

Süper hızlı iyileşmişsin, maaşallah :) Ben 5. günde hala oturarak uyuyordum :)

Haklısın, sabır şart :) Sabahki o kasların gerilmesi mahvediyor beni sadece, ama günden güne ilerleme var tabi hissediyorum.

taş varmış gibi çok doğru bir tanımlama :) Geçecek umarım.

Bugün doktorum geceleri takmayı bırakabilirsin dedi. Tahmin ettiğim gibi ortası için biraz daha kullanmamı önerdi. Ama şart da değilmiş. Birkaç sütyen de denedim bugün, insan mutlu oluyor gerçekten :)

Ev işlerine hiç bulaşmıyorum, kendi işimi yardımsız görebilsem sevinecek durumdayım şu an :)
Çok iyi anlıyorum, benim de gözüm sürekli göğüslerde ama bi süre sonra geçer herhalde o da :)

Benim doktorum 1. Aydan sonra kalıplı sütyen tak. Sakın boş bırakma dedi. Dikleştirmeli olduğu için olabilir

Ay o spordan mı oluyormuş?!
Müthiş aydınlandım şu an :)

Benim doktorum 1. Aydan sonra kalıplı sütyen tak. Sakın boş bırakma dedi. Dikleştirmeli olduğu için olabilir

Muhtemelen o yüzdendir, kimisi de balenli kullanmayın diyor mesela ama o da galiba meme altından ameliyat olanlar ın dikişleri için.
Bugün görüştüm ben doktorumla, sütyen konusunda bir sınırlama getirmedi, 1 ay sonra istediğini al kullan dedi :)

Ay o spordan mı oluyormuş?!
Müthiş aydınlandım şu an :)

Yani geneli öyle demekki tabiki istisnalarda vardır arada :))) drum kendiside sporcu olduğu için bu konuda tabiki bilinçli instigrami var bakabilirsin :) Dr Hakan Bulam kasları maşallah tişört altından bile damar damar duruyor :))) mesela kaslı bir bayanı bu ameliyat sonrasında düşünemiyorum

1 ay desteksiz sabahları kalkamadım. Sonra bir baktım kalkabiliyorum 11 nisanda ameliyat oldum. Şuan sağa sola rahat yatıyorum. Yüzüstü yatmak istiyorum ama doktoruma sormadım.

Benim 42 gün oldu ve bir hayli yumusadilar ancak aşağı sütyeni doldurcak şekilde inmedi balensiz normal sutyene geçmek için bana göre 3 ay lazım , balenli sutyene gelince ömürlük hayatımdan çıkardım onları yıllardır giydiğim ve nefret ettiğim için bu ameliyatı oldum balensiz incecik sutyenlere geçene kadar sporcu sutyene devam

Lopipop kesi benim. Altta dikiş yok o sebeple kalıplı sütyen rahat takabilirim ama hala takmadım. Hala sporcu sütyeniyleyim 1 saatliğine eski dolgulu süryenimi takmak zorunda kalmıştım. Çıkardığımda meme sütyenin şeklini almıştı. Sporcu sütyeninin verdiği şekli beğeniyorum. Uzun sürede kullanmayı düşünüyorum

1 ay desteksiz sabahları kalkamadım. Sonra bir baktım kalkabiliyorum 11 nisanda ameliyat oldum. Şuan sağa sola rahat yatıyorum. Yüzüstü yatmak istiyorum ama doktoruma sormadım.
Yüzüstü yatma kısmını hic doktora sorma bence . Buna vücudun karar veriyor. Sen düz yatiyorsun sabah bir kalkiyorsun ellrin yastik altinda ve yüzüstü uyanmışsın

Kızlar ben bugun üçgen bikini aldım. Her an bir derdim var kısmina konu açabilirim
Başlık "kocam memelerim yüzünden beni boşuyor"
Oyyy aldırmıyor ya. Kredi kartını verip ne alacaksan al gel diyen. Her alışverişte yanımda biraz gözleri alışsın rahatlarlar

Ben spor yapıyorum, fena değil kas kütlem :) o yüzden aydınlandım zaten, demek ki daha geç iyileşecek o zaman. Sebebini anlamış oldum bari :)

Yüzüstü rahat edebilecek kadar yumuşadılar mı 1 ayda?

Yüzüstü yatma kısmını hic doktora sorma bence . Buna vücudun karar veriyor. Sen düz yatiyorsun sabah bir kalkiyorsun ellrin yastik altinda ve yüzüstü uyanmışsın
İşte o an piskolojik kendimi engelliyorum. Bıraksam vücud dönücem ve öyle kalıcak. Normal zamanlarda hep yüzüstü uyurum. O zaman uyusam mı

Kızlar ben bugun üçgen bikini aldım. Her an bir derdim var kısmina konu açabilirim
Başlık "kocam memelerim yüzünden beni boşuyor"

:)))))))) Deniz alemsin çok tatlısın ya :))
O sorun bizde de var ameliyat öncesi bu ameliyatı istiyorsan bikiniyi unutacaksin dedi , ve şuanda sabahları giydiğim kıyafete karışıyor 2-3 kere deneyerek tmm bu iyi diyor , ne zaman alışacak bunlar anlamadım

Aynısı bende de oldu. Ama baktı benden taviz yok. Alismaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…