Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dikiş bölgemin kızarıklığı ne zaman hafiflemeye başlar acaba. Şuan rahatsız eden tek şey kızarıklık

İz için kreme ne zaman başladınız kızlar? Ve ne kullandınız?
Ben 20. gün gibi masaja ve kreme başlayacakmışım; ne önereceğini bilmiyorum henüz ama contractubex galiba en etkilisi??
Acaba ne zaman normalleşiyor izler :S

Ben lazer yaptirdim. Unutmazsam yarin foto atayim. Baya ise yaradı
Evet bu konuyu konuşmuştuk. Haziran başı gibi kontrolüm var. İzlere bakalım dedi doktorum. Oda lazer yapıyor ama ücreti ne kadardır bilmiyorum. Sen ekstra ödeme yapmadın sanırım dimi.

30. Gün başladım. Çatlaklarım için arnicayı ameliyat gününden beri kullanıyorum. İzler içinde contratubex verdi

Banada 225 tl dedi medical. Benim sporcu sütyenim vardı önceden aldığım. Onu taktık tam oldu o yüzden almadım.

Benim çatlaklar min 15 yıllık. Genç kızlık döneminde kilo alıp vermekten oluşmuşlardı. Şimdi hemen kolaj yapıp albümüme ekleyeyim farka inanamayacaksın

Hangi kremi sürüyorsunuz eski çatlaklara? contractubex mi arnica mı? Arnicaysa tam adını yazabilir misiniz ben de alayım, eski çatlaklar için.

Banada 225 tl dedi medical. Benim sporcu sütyenim vardı önceden aldığım. Onu taktık tam oldu o yüzden almadım.
Canım normal sporcu sütyeni oluyor muymuş ya ? Bana sütyen için bişey demedi acaba ameliyattan sonra mı isteyecek ki ? Off son 2 gün

1 kutu 1 ayda bitti 30 tl fiyatı. Tekrar aldım. Basen bölgemde çatlak orayada kullanmayı düşünüyorum ayda 2 kutu biter heralde ama 1 ayda büyük mucize. Doktorum işe yararmı bilmiyorum ama kullan diye önermişti :))

Yinee uzunn uzunnn yazmışsın leylacım çok teşekkür ederim. Bitek kan tahlili verdim yine. Pazartesi sabah 7:30 da gidiyorum hastaneye. 350 cc ye kadar alır dedi high profil mentor dual plan yapılacak. Dual plan da iyileşme sürecin daha çabuk olur dedi. Şimdi pazartesi gidince hemen 300 cc den aşağı koymamasını istiyorum çünkü 1,64 boy 54 kiloyum madem bu kadar masrafı ve acıyı çekicem istediğim gibi olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…