Ben lazer yaptirdim. Unutmazsam yarin foto atayim. Baya ise yaradıDikiş bölgemin kızarıklığı ne zaman hafiflemeye başlar acaba. Şuan rahatsız eden tek şey kızarıklık
Evet bu konuyu konuşmuştuk. Haziran başı gibi kontrolüm var. İzlere bakalım dedi doktorum. Oda lazer yapıyor ama ücreti ne kadardır bilmiyorum. Sen ekstra ödeme yapmadın sanırım dimi.Ben lazer yaptirdim. Unutmazsam yarin foto atayim. Baya ise yaradı
Almadi canım. Önemli olan memnuniyet dedi. Bana verilen formda extra ucretlidir diyordu aslinda.Evet bu konuyu konuşmuştuk. Haziran başı gibi kontrolüm var. İzlere bakalım dedi doktorum. Oda lazer yapıyor ama ücreti ne kadardır bilmiyorum. Sen ekstra ödeme yapmadın sanırım dimi.
30. Gün başladım. Çatlaklarım için arnicayı ameliyat gününden beri kullanıyorum. İzler içinde contratubex verdiİz için kreme ne zaman başladınız kızlar? Ve ne kullandınız?
Ben 20. gün gibi masaja ve kreme başlayacakmışım; ne önereceğini bilmiyorum henüz ama contractubex galiba en etkilisi??
Acaba ne zaman normalleşiyor izler :S
Kontrolümü bekleyeyim ben bakalım ne diyecek. Çok iyi bir doktordur. Merakla beklicemAlmadi canım. Önemli olan memnuniyet dedi. Bana verilen formda extra ucretlidir diyordu aslinda.
Bu kremler eski catlaklara da surulur mu acaba ? Ise yarar mi ?30. Gün başladım. Çatlaklarım için arnicayı ameliyat gününden beri kullanıyorum. İzler içinde contratubex verdi
Banada 225 tl dedi medical. Benim sporcu sütyenim vardı önceden aldığım. Onu taktık tam oldu o yüzden almadım.Benim devlette olacağı için muhtemelen biz alacağız doktor bişey söylemedi ama ben bi sorayım dedim 200₺ diyince almadım artık dr a soracağım. Evet sigarayı bırakmak zorundayımda işte olmuyor yaaAmin canım Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Benim çatlaklar min 15 yıllık. Genç kızlık döneminde kilo alıp vermekten oluşmuşlardı. Şimdi hemen kolaj yapıp albümüme ekleyeyim farka inanamayacaksınBu kremler eski catlaklara da surulur mu acaba ? Ise yarar mi ?
Su an yatak odama cikip surmeye basliyorum. Scarex var ben de . Ise yarar o zamanBenim çatlaklar min 15 yıllık. Genç kızlık döneminde kilo alıp vermekten oluşmuşlardı. Şimdi hemen kolaj yapıp albümüme ekleyeyim farka inanamayacaksın
Benim çatlaklar min 15 yıllık. Genç kızlık döneminde kilo alıp vermekten oluşmuşlardı. Şimdi hemen kolaj yapıp albümüme ekleyeyim farka inanamayacaksın
Canım normal sporcu sütyeni oluyor muymuş ya ? Bana sütyen için bişey demedi acaba ameliyattan sonra mı isteyecek ki ? Off son 2 günBanada 225 tl dedi medical. Benim sporcu sütyenim vardı önceden aldığım. Onu taktık tam oldu o yüzden almadım.
Arnica montana yazıyor üzerinde :)Hangi kremi sürüyorsunuz eski çatlaklara? contractubex mi arnica mı? Arnicaysa tam adını yazabilir misiniz ben de alayım, eski çatlaklar için.
Yinee uzunn uzunnn yazmışsın leylacım çok teşekkür ederim. Bitek kan tahlili verdim yine. Pazartesi sabah 7:30 da gidiyorum hastaneye. 350 cc ye kadar alır dedi high profil mentor dual plan yapılacak. Dual plan da iyileşme sürecin daha çabuk olur dedi. Şimdi pazartesi gidince hemen 300 cc den aşağı koymamasını istiyorum çünkü 1,64 boy 54 kiloyum madem bu kadar masrafı ve acıyı çekicem istediğim gibi olsun diyorum.Bitanem eksik tahliller varsa yaptır tabiki ameliyat günü tam hazır ol artı olarak çizim falan da yapar büyük ihtimal tahmini boyut için , benim burun olmasaydı samimiyetimle söylüyorum cuma günü ameliyat oldum pazartesi iş başı yapardım ilk iki gün zordu 3. Günden itibaren çok rahattım çocuklarıma bakabildim 4 yaşındaki oğlum 10 çocuğa bedel ondan korkuyordum ancak çok rahat geçirdim sadece senin zorlanacağın şey sabah kalkarken ilk 10 gün asla kalkamiyorsun sırtından birinin destek vermesi lazım 5 dk gezinince oda geçiyor hiç korkma kuzum birde druma ben ameliyat öncesi sordum hocam kas altından çok korkuyorum 1 ay iyilesemeyen var ve ben çocuklarıma bakmam lazım diye endişelerimi anlatmıştım hocamda demiştiki "aktif spor yapan bir insan kasları kalınlaştıgi için kas altı ameliyatında 1 ay değil 2 ay iyilesemez sen aktif spor yapan bir bayan değilsin kasların ince oyuzden korkma çok çabuk toparlanacaksin dedi 4 yıl önceye kadar yapıyordum dedim hayır dedi aktif yapman lazım dedi endiselenme dedi " oyuzden iyi düşün iyi ol bitanem 1 hafta rahat rahat iyilesirsin sana tavsiyem kendini hasta gibi ameliyat olmuş gibi hissetme ben öyle yaptım enerjim 2. Gün bile yüksekti kuzenlerim merak Edip geldi onlar bile şaşırdı abla senmi ameliyat oldun bizmi olduk şaşırdık bu ne hareket bı bı otur yerine dediler :)))) gör bak her şey güzel olcak
Fotoğraf yükleme şansın varmı ?Arnica montana yazıyor üzerinde :)
Sanırım beni izlemediğin için göremiyorum? İzler misinAlbüme ekledim çatlak farkını. Şimdi çektim sonrası resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?