Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Pipet al tatlim soyle kalin ve uzun olanlarindan bardagi kaldirip agzina getirmek zor oluyor ilk 2 gun ozellikle simdiden cok gecmis olsun saglikli ve mutlu haberlerini bekliyoruz

Aldım canım bunlardan arzum77 o zaman ya eşofmanı ya geceliği çıkartayım ben biraz evhamlı biriyim ne olur ne olmaz diye herşeyi koyuyorum işte çok teşekkür ederim arzumcum bide ilk defa ameliyat olacağım bide onun stresiyle regl bile oldum yani :) Çok teşekkür ederim sanada KeediciK

Eklentiler

• DF33AC57-6914-471F-B6C4-1C06A0DAB522.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 28

Canım dualarım seninle :)

Canım pipet al çok işe yarıyor.Atlet almasan da olur giyemiyor insan çünkü.Onun dkşında en önemli şeyleri yazmışsın zaten.Çabucak atlatıcaksın insan anlamıyor bile.

Kizlaarrr 3. Ayi devirdim resim de yukledim yara izleriniz ne durumda sanki benimkiler sabit kaldi gibi koyu renkler hala scarex krem kullaniyorum 6 ay kullan dedi doktorum siz ne kullaniyorsunuz contratubex kullanan da cok var aranizda biliyorum hangisi daha iyi acaba degisiklik icin sorsam mi doktora yoksa dedigi gibi devam etsem mi scarex ile bilemedim

Çok güzel olacak gör bak :)
Bende heyecan yaptım çıkar çıkmaz yaz bize :)
Evet canımmm çok güzel olacak çok teşekkür ederim yaa
Pipet al tatlim soyle kalin ve uzun olanlarindan bardagi kaldirip agzina getirmek zor oluyor ilk 2 gun ozellikle simdiden cok gecmis olsun saglikli ve mutlu haberlerini bekliyoruz
Aldım kuzum aldım fotoğraf bile ekledim görün diye Çok teşekkür ederim herşey güzel olacakkk

Canım pipet al çok işe yarıyor.Atlet almasan da olur giyemiyor insan çünkü.Onun dkşında en önemli şeyleri yazmışsın zaten.Çabucak atlatıcaksın insan anlamıyor bile.
Anladığım kadarıyla en önemli şey pipet Ama aldım yanıma hemde 4 tane. İnşallah çabucak atlatıp güzel fotoğraflarımı yarına yükleyeceğim

Haydi hayirlisi bu gece eski memelerinle son gecen
Ahahahha aynen canım hatta ben bugün bütün dolabımı düzenledimm. O değilde geçen sene pentiden aldığım mayokini vardı daha hiç giymedim ona üzülüyorum bide pentinin şu 2 al bi öde kampanyasından aldığım push up sütyenler etiketli duruyor

Kızlar ben de birşey sormak istiyorum.Ne zaman yatağınıza uzanarak uyumaya başladınız.Şu ilk ilk günler bu anlamda öok zor.Çok yorgunum ancak yatamıyorum tecrübeli arkadaşlar en rahat nasıl yatılır

Al benden de o kadar ayni kampanyayla aldigim iki bikini ustu de cop oldu :))

En berbat kismi bu belimde catlaklar olustu resmen canini skmak istemem ama 3 hafttayi goze al canim benim vucudum 3 hafta izin vermedi. Sonrasinda yavas yavas ne tam yan ne tam duz derken alisti vucut. Bu surede de hastane yatagi pozisyonunu yastiklarla olustur kendine ben oyle cok rahat uyumustum. Cok gecmis olsun cabucak geciyor zaman biraz sabir

Eyvah yandım yani.Neyse görücem artık bu gece evde ilk gece ayakta sabahı edicem kanımca.

Ben 10. günden itibaren uzanabildim, ama sabahları desteksiz kalkmaya yeni yeni başlıyorum, 2 hafta oldu.
İlk zamanlar oturarak uyuyordum, boyun yastığı alın bence, çok faydası oluyor.

Canım 5 . 6 . Gün rahatlamıştım yatma kısmında.
İlk zamanlar birkaç tane yastıkla yat yanlarına da koy hatta oturur vaziyete yakın yatarsan rahatlarsın.

Canım sana şimdi ki izimi atayım 2.ay bitti contractubex kullanıyorım ben.
Scarexi ben aldırdığımda kullanmıştım.
Etkisi olmustu iz kalmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…