Yaaa pipetle bardak aldım unutmuşum onları yazmayı canım ama varyaa çok heyecanlıyım yaa :)) yarını iple çekiyorum dua edinn
Pipet al tatlim soyle kalin ve uzun olanlarindan bardagi kaldirip agzina getirmek zor oluyor ilk 2 gun ozellikle simdiden cok gecmis olsun saglikli ve mutlu haberlerini bekliyoruzKızlar sevgiliarzum77 tavsiyeleriyle yanıma aldıklarım ;
Eşofman takımı önden fermuarlı, gecelik, bol yakalı tişört, 2 adet atlet 3 adet iç çamaşırı, şal ,terlik , çorap, havlu peçete, ıslak mendil, tuzlu çubuk kraker atıştırmalık bişeyler , ha bide ayna var başka aklıma gelenler bunlar varmı eksiğim ? Yardımlarınızı bekliyorum.arzum77 KeediciK @deniz1923 @AnaPatron @Tiramisu35 @leyla_ebrum nrsn2017 @fatrec N Neseden ve aklıma gelmeyen arkadaşlar
Kızlar sevgiliarzum77 tavsiyeleriyle yanıma aldıklarım ;
Eşofman takımı önden fermuarlı, gecelik, bol yakalı tişört, 2 adet atlet 3 adet iç çamaşırı, şal ,terlik , çorap, havlu peçete, ıslak mendil, tuzlu çubuk kraker atıştırmalık bişeyler , ha bide ayna var başka aklıma gelenler bunlar varmı eksiğim ? Yardımlarınızı bekliyorum.arzum77 KeediciK @deniz1923 @AnaPatron @Tiramisu35 @leyla_ebrum nrsn2017 @fatrec N Neseden ve aklıma gelmeyen arkadaşlar
Evet canımmm çok güzel olacak çok teşekkür ederim yaaÇok güzel olacak gör bak :)
Bende heyecan yaptım çıkar çıkmaz yaz bize :)
Aldım kuzum aldım fotoğraf bile ekledim görün diyePipet al tatlim soyle kalin ve uzun olanlarindan bardagi kaldirip agzina getirmek zor oluyor ilk 2 gun ozellikle simdiden cok gecmis olsun saglikli ve mutlu haberlerini bekliyoruz
Haydi hayirlisi bu gece eski memelerinle son gecenEvet canımmm çok güzel olacak çok teşekkür ederim yaa
Aldım kuzum aldım fotoğraf bile ekledim görün diyeÇok teşekkür ederim herşey güzel olacakkk
Anladığım kadarıyla en önemli şey pipetCanım pipet al çok işe yarıyor.Atlet almasan da olur giyemiyor insan çünkü.Onun dkşında en önemli şeyleri yazmışsın zaten.Çabucak atlatıcaksın insan anlamıyor bile.
Ahahahha aynen canım hatta ben bugün bütün dolabımı düzenledimm. O değilde geçen sene pentiden aldığım mayokini vardı daha hiç giymedim ona üzülüyorumHaydi hayirlisi bu gece eski memelerinle son gecen
Al benden de o kadar ayni kampanyayla aldigim iki bikini ustu de cop oldu :))Ahahahha aynen canım hatta ben bugün bütün dolabımı düzenledimm. O değilde geçen sene pentiden aldığım mayokini vardı daha hiç giymedim ona üzülüyorumbide pentinin şu 2 al bi öde kampanyasından aldığım push up sütyenler etiketli duruyor
En berbat kismi bu belimde catlaklar olustu resmen canini skmak istemem ama 3 hafttayi goze al canim benim vucudum 3 hafta izin vermedi. Sonrasinda yavas yavas ne tam yan ne tam duz derken alisti vucut. Bu surede de hastane yatagi pozisyonunu yastiklarla olustur kendine ben oyle cok rahat uyumustum. Cok gecmis olsun cabucak geciyor zaman biraz sabirKızlar ben de birşey sormak istiyorum.Ne zaman yatağınıza uzanarak uyumaya başladınız.Şu ilk ilk günler bu anlamda öok zor.Çok yorgunum ancak yatamıyorum tecrübeli arkadaşlar en rahat nasıl yatılır
En berbat kismi bu belimde catlaklar olustu resmen canini skmak istemem ama 3 hafttayi goze al canim benim vucudum 3 hafta izin vermedi. Sonrasinda yavas yavas ne tam yan ne tam duz derken alisti vucut. Bu surede de hastane yatagi pozisyonunu yastiklarla olustur kendine ben oyle cok rahat uyumustum. Cok gecmis olsun cabucak geciyor zaman biraz sabir
O kadar kötü mü yaaaEyvah yandım yani.Neyse görücem artık bu gece evde ilk gece ayakta sabahı edicem kanımca.
Kızlar ben de birşey sormak istiyorum.Ne zaman yatağınıza uzanarak uyumaya başladınız.Şu ilk ilk günler bu anlamda öok zor.Çok yorgunum ancak yatamıyorum tecrübeli arkadaşlar en rahat nasıl yatılır
Kızlar ben de birşey sormak istiyorum.Ne zaman yatağınıza uzanarak uyumaya başladınız.Şu ilk ilk günler bu anlamda öok zor.Çok yorgunum ancak yatamıyorum tecrübeli arkadaşlar en rahat nasıl yatılır
Kizlaarrr 3. Ayi devirdim resim de yukledim yara izleriniz ne durumda sanki benimkiler sabit kaldi gibi koyu renkler hala scarex krem kullaniyorum 6 ay kullan dedi doktorum siz ne kullaniyorsunuz contratubex kullanan da cok var aranizda biliyorum hangisi daha iyi acaba degisiklik icin sorsam mi doktora yoksa dedigi gibi devam etsem mi scarex ile bilemedim
Deodorant ta almalısın ve diş fırçasıEvet canımmm çok güzel olacak çok teşekkür ederim yaa
Aldım kuzum aldım fotoğraf bile ekledim görün diyeÇok teşekkür ederim herşey güzel olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?