Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bazı ilaçlar adet düzenini bozuyor, stresten de olabilir ilaç kullanımından da.
Önümüzdeki ay da ameliyattan ve o dönemde kullandığın ilaçlardan dolayı tekrarlayabilir hatta. Ama sonrasında devam ederse mutlaka bir jinekologa görün.

Bende 5 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Sağ göğsümün üstünde elimi gezdirirken sanki içerde hava varmış gibi yada elim bir şeye takılıyormuş gibi oluyor. Arada bir o kısımda iğne batırılıyor gibi bir his bir de :/ Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba daha önceki yazılarda hiç denk gelmedim. Biraz endişeliyim

Eşim sürekli memnun olduğunu söylüyordu. Yaptırma diyordu. Yaptırdıktan sonra bana bişey olur korkusuyla istemediğini söyledi. Şimdi benden daha çok iyi ki diyor

Canım ameliyat sonrası kilo cok zor veriliyor
16 martta ameliyat oldum şuan 54 kg olmuşum o kadar yürüyorum ama gitmiyor
Kilodan çok göbek çıktı ona takıyorum kafayı. Hamilelik harici hiç göbeğim olmamıştı. Ameliyat sonrası göbek çıktı nedense

Kilodan çok göbek çıktı ona takıyorum kafayı. Hamilelik harici hiç göbeğim olmamıştı. Ameliyat sonrası göbek çıktı nedense

Ya canım bende anlamıyorum nedense yapıştı ya hayatımda bu kadar zorlanmadım kilo kısmında.
Alt tarafı 4 5 kg ama oturunca göbeğim katlanıyor nolacak bilmiyorum

Ya canım bende anlamıyorum nedense yapıştı ya hayatımda bu kadar zorlanmadım kilo kısmında.
Aynen bende bilmiyorum ne olucak. Göbek korsesi aldım ama şuan göbeğe piercing taktırdığım için kullanamıyorum

Ben kilo da almamışım, ona rağmen göbeğim çıktı; sporla falan geçer herhalde normal tempoya dönünce ama ya :S

Aynen bende bilmiyorum ne olucak. Göbek korsesi aldım ama şuan göbeğe piercing taktırdığım için kullanamıyorum

Yani iki ay bitti 3.aya yol aldım her gören sen kilo mu aldın diyo
Oturmak dahi istemiyorum.
Bir yolunu bulursam kızlar size de söylerim :)

Deniz1923 leyla_ebrum anapatron çok teşekkür ederim destek dolu yazılarınız için..Eşim beğenmezse geri dönüşü yok diye vazgeçmeyi bile düşündüm..inatçı deil büyük istemediğini söylüyor..bildiğiniz kıl olsa erkek dersiniz beğenebilceğine ikna olamıyorum..ikna çabalarına devam o halde iyiki varsınız

İnşallah bende temmuz ayı içün düsünüyorum acısı korkusu umursamıyorum bile sonuca odakli düşünüyorum benimde cok kücükler temmuz da bende yaptırıp aranıza katılıcam inşallah allahım bazılarına neden cok verip bazılarına hic vermiyorsun

sonunda ben de oldum protezimi memnunum devlet hastanesinde oldum a cup dan c/d arası bir cup oldu
çok çok memnunum iyiki özelde olup iki katı para vermemisim ilgi alaka da özel hastane gibiydi hemsirelerle arkadaş olduk hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…