Ayy nasıl kötü oldum yaa varya bi sorun olmasın nolur yaAdetim de bu ay çok değişikti antibiyotik kullanmıştım o yüzden baya sürdü yani
İnşallah deniz inanır mısın senin bu motive halin hep aklımda biliyor musun. Hep aklıma geliyorsun diyorum ki çok güzel olucak herşey iyi ki varsınız
Bi tane de ameliyat sonrası kilo verme süreci başlığı mı açılsaYa 1 kg bile veremedim kafayı yemek üzereyim
Bi tane de ameliyat sonrası kilo verme süreci başlığı mı açılsaBen de göbeklendim 2 haftada :/
Eşim sürekli memnun olduğunu söylüyordu. Yaptırma diyordu. Yaptırdıktan sonra bana bişey olur korkusuyla istemediğini söyledi. Şimdi benden daha çok iyi ki diyorBayanlar hatırlarsınız belki 2 küçük bebişim var bayramdan sonra olmaya karar vermiştim..bi sorun var eşimi ikna edemiyorum.ben hiç memnun deilim halinden hem 2 doğum hemde uç çöküklügü olduğu için o ise küçük beğendiğini belirtiyor..eşiyle var mı böyle sorun yaşayıp sonrasında memnun olan yardım edin banada
1 ayda acayip göbek yaptım bendeValla iyi olur :)
Asla gitmiyor kilolar ya bildiğin yanaklarım şişti :)
Göbek meden oluyor acaba1 ayda acayip göbek yaptım bende
Kilodan çok göbek çıktı ona takıyorum kafayı. Hamilelik harici hiç göbeğim olmamıştı. Ameliyat sonrası göbek çıktı nedenseCanım ameliyat sonrası kilo cok zor veriliyor
16 martta ameliyat oldum şuan 54 kg olmuşum o kadar yürüyorum ama gitmiyor
Kilodan çok göbek çıktı ona takıyorum kafayı. Hamilelik harici hiç göbeğim olmamıştı. Ameliyat sonrası göbek çıktı nedense
Aynen bende bilmiyorum ne olucak. Göbek korsesi aldımYa canım bende anlamıyorum nedense yapıştı ya hayatımda bu kadar zorlanmadım kilo kısmında.
Alt tarafı 4 5 kg ama oturunca göbeğim katlanıyor nolacak bilmiyorum
Doğum yapalı 1,5 yıl oldu. Ameliyat öncesi bu kadar göbeğim yoktu. 1 aydır hareketsiz kalıp sıkıntıdan sürekli yemek yeme durumum olduGöbek meden oluyor acaba
Ya canım bende anlamıyorum nedense yapıştı ya hayatımda bu kadar zorlanmadım kilo kısmında.
Alt tarafı 4 5 kg ama oturunca göbeğim katlanıyor nolacak bilmiyorum
Aynen bende bilmiyorum ne olucak. Göbek korsesi aldımama şuan göbeğe piercing taktırdığım için kullanamıyorum
Ben kilo da almamışım, ona rağmen göbeğim çıktı; sporla falan geçer herhalde normal tempoya dönünce ama ya :S
O benimde aklımdaCanım o zaman senin ödem olabilir.
Maydanozlu su iç çok güzel ödem attırıyor :)
Beni izlermisin canımKızlar 22. Gün fotosu ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?