Nerde hangi hastane doktorunuz kim?sonunda ben de oldum protezimi memnunum devlet hastanesinde oldum a cup dan c/d arası bir cup oldu
çok çok memnunum iyiki özelde olup iki katı para vermemisim ilgi alaka da özel hastane gibiydi hemsirelerle arkadaş olduk hatta
2 hafta miii. Cok erken henüz . Hissizlik normal bı durum. Bende 2. aydan sonra düzelmişti mesela. Bu arada hayırlı olsun arkadaşımKızlar bu hissizlik ne zaman geçiyor genellikle? 1 seneye kadar zamanı var deniyor ama biraz korkmaya başladım, ucunu ve altını hiç hissetmiyorum şu an, 2 hafta olmak üzeresizde de böyle miydi?
2 hafta miii. Cok erken henüz . Hissizlik normal bı durum. Bende 2. aydan sonra düzelmişti mesela. Bu arada hayırlı olsun arkadaşım
Ben 7500 e yaptırdımTaksit yokmu hic ya bu fiyatlar lar cok yüksek
Canım nasıl oldun dün ameliyat olacaktın çok merak ediyorummm. İnşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bitmiştirr. Bizi bilgilendirrrSlm cnm stres olmakta haklısın ben de cumartesi oluyorum allah nasip ederse.Allah yardımcımız olsun inşallah.:))
Benimde 2 hafta oldu bende hissetmiyorum. Korkma doktorum zamanla his gelecek dedi.Kızlar bu hissizlik ne zaman geçiyor genellikle? 1 seneye kadar zamanı var deniyor ama biraz korkmaya başladım, ucunu ve altını hiç hissetmiyorum şu an, 2 hafta olmak üzeresizde de böyle miydi?
Her ameliyatımdan Sonra yaşadım o şişliği :)) Anesteziden dolayı oluyormuş,o narkotik ilaçlar öyle yapıyormuş. Merak etme,geçiyor. Ama yeme içmeme dikkat et tabi,kilo da olabilirKilodan çok göbek çıktı ona takıyorum kafayı. Hamilelik harici hiç göbeğim olmamıştı. Ameliyat sonrası göbek çıktı nedense
Doğru demişler. Gercekten benimde 1 sene yeyakin surmustu. 4. Yilim su anda. Endiselenme geciyor.Kızlar bu hissizlik ne zaman geçiyor genellikle? 1 seneye kadar zamanı var deniyor ama biraz korkmaya başladım, ucunu ve altını hiç hissetmiyorum şu an, 2 hafta olmak üzeresizde de böyle miydi?
Benimde 2 hafta oldu bende hissetmiyorum. Korkma doktorum zamanla his gelecek dedi.
Doğru demişler. Gercekten benimde 1 sene yeyakin surmustu. 4. Yilim su anda. Endiselenme geciyor.
Canım nasıl oldun dün ameliyat olacaktın çok merak ediyorummm. İnşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bitmiştirr. Bizi bilgilendirrr
Ne zaman ve kime yaptırdınız acaba istanbuldamısınızBen 7500 e yaptırdım
İyi olmana sevindim canım şükür atlattın. Sıra bende evet yarın sabah 7:30 da giriyorum inşallahMerhaba cnm raz önce eve geldim.Oldum atlattım çok şükür.Herşey yolunda.Ağrılarım var tabiki ama ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor.Yarın da senin di sanırım sağlıkla atlat.
Evet istanbulda beylikdüzünden ümraniyeye gittm ameliyat için 6 nisanda ameliyat oldum yani henüz cok yeni,Ne zaman ve kime yaptırdınız acaba istanbuldamısınız
Kızlar sevgiliarzum77 tavsiyeleriyle yanıma aldıklarım ;
Eşofman takımı önden fermuarlı, gecelik, bol yakalı tişört, 2 adet atlet 3 adet iç çamaşırı, şal ,terlik , çorap, havlu peçete, ıslak mendil, tuzlu çubuk kraker atıştırmalık bişeyler , ha bide ayna var başka aklıma gelenler bunlar varmı eksiğim ? Yardımlarınızı bekliyorum.arzum77 KeediciK deniz1923 AnaPatron Tiramisu35 leyla_ebrum nrsn2017 fatrec N Neseden ve aklıma gelmeyen arkadaşlar
Hem eşofman,hem gecelik fazla olur aslında. Geniş yaka t Shırt altına da bir eşofman yeterli bence. Geceliği boşverKızlar sevgiliarzum77 tavsiyeleriyle yanıma aldıklarım ;
Eşofman takımı önden fermuarlı, gecelik, bol yakalı tişört, 2 adet atlet 3 adet iç çamaşırı, şal ,terlik , çorap, havlu peçete, ıslak mendil, tuzlu çubuk kraker atıştırmalık bişeyler , ha bide ayna var başka aklıma gelenler bunlar varmı eksiğim ? Yardımlarınızı bekliyorum.arzum77 KeediciK deniz1923 AnaPatron Tiramisu35 leyla_ebrum nrsn2017 fatrec N Neseden ve aklıma gelmeyen arkadaşlar
Yaaa pipetle bardak aldım unutmuşum onları yazmayı canım ama varyaa çok heyecanlıyım yaa :)) yarını iple çekiyorum dua edinnOo bayağı hazırlıklısın :)
İstersen termos tarzı pipetli birşey de alabilirsin çok gerekli değil evde varsa götür istersen :)
Beklenen gün geldi demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?