Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim direnlerim 5. Gün çıktı ama ben 2 gün sonra eve geldim evdeydim yani. Direnler son güne kadar hep doluydu. Dert etme. 4. Günden sonra iyice rahatlıyorsun. Hızlada iyileşiyorsun biraz sabır.

Ben memeyi sen söyleyene kadar fark etmemiştim bile . Zaten taş gibi hatunsun . Hepten yanacak ortalık :) Geçmiş olsun takma kafana ....

Canım direnin durması aslında iyiymiş.
Doktorum ödem şişlik oranını azaltıyor diren demişti.
Birazcık sık dişini normal de ilk hafta zaten biraz sıkıntılı geçiyor.
Valla patlıcak canım o derece bi şişlik var sıkıldım hastanede artık. bugün ağrım falan azaldı baya da direnler batıyor işte
Benim direnlerim 5. Gün çıktı ama ben 2 gün sonra eve geldim evdeydim yani. Direnler son güne kadar hep doluydu. Dert etme. 4. Günden sonra iyice rahatlıyorsun. Hızlada iyileşiyorsun biraz sabır.
inşallah artık varya direnler ve damaryolu iğnesinden bıktım
Sakin ... Sakin...
Haftaya bugün çoğu şey geçmiş olacak
inşallah denizcim varya şükür diyorum:)

Sıklıkla narkoz almakta iyi değil hem. Dinlendir vucudunu kusur arıycağına bizim gördüğümüzü gör. Kum saati gibisin harikasın daha ne olsun
Haklisin canim bir yilda 3 kez oldu narkoz alali
Ben malesef takintiliyim.Ben soylemeden dr bile anlamadi Ama belkide iyi oldu yapmadigi.
Sizlerle konusmak iyi geldi zaten iyiki varsiniz

gecmis olsun canim ameliyati nerde oldun acaba ozel hastane ya da klinik mi ben arastirma hastanesi falan dusunuyorum ama emin olamiyorum

Doktorlar normal görüyor bazı şeyleri maalesef ama aslında bizim kendimizi daha iyi hissetmemiz daha önemli. Tabi meme ucu işlem gördükçe hissizlik artabilir,dikişler daha kötü olabilir bunlarda risk. Belki riskleri,olabilecek olumsuzlukları değerlendirip yapmamış olabilir üzme kendini. Kafayada takma bence diyeceğim ama bende mükemmeliyetçi olduğum için seni anlıyorum :) Meme ucundaki farkı bende hemen farketmiştim ve fotona yazmıştım. Keşke bu kadar takıntılı olmasak maalesef...
Aklına olabilecek daha kötü şeyleri getir ve kafaya takmamaya önemsememeye çalış canım.
Geçmiş olsun canım,umarım herşey yolunda gider ve güzel olur Sen zaten güzel bir bayansın,vücudunda gayet iyi maşallah
Karın germe kaldı o zama degilmi?

Arzum sagol canim
Evet dr fark icin normal dedi daha iyilesme surecindesin simdi bunu yapsak bu kez digeri farkli olur bekleyelim dedi.Zaten lipo yeterince agrili kollarimi kaldiramiyorum. Ama incecik oldu Kollarim bu kez cok memnunum. Bugun odemler basladi.
Karin germe sanirim zekeriya beye olucam .Hepsini birden olmaya cesaret edemedim.10 gun sonra ise donmem lazim zaten dr bu sure yeterli degil iyilesemezsin calisamazsin dedi.
Bende ekim ayinda erteledim canim

Hayırlısı olsun,kiş ayında serin havalarda daha iyi olur karın germe kesinlikle
Kol sonucunu merakla bekleyeceğim,biliyorsun
Lipo başlıbaşına ağır bir operasyon kesinlikle. Çok iyi yapmışsın hepsini birarada olmamakla.

Suan oteldeyim ve korselerim var.Karnim cok sis sadece kollarimi inceldigini farkediyorum. Birarada yanlardan ve sirtimdan yag alinmis ve popoya enjekte edildi. Evime cumartesi dinucem.Biraz iyilesince foto eklerim. Suan kendimi fici gibi hissediyorum Heryanim sis

Sagol tatlim
Kollar simdiden siskinligime ragmen ince duruyor Dra kalem gibi yapin dedim israr ettim. Drda deri gevseyebilir dedi olsun spor yapayim diye ikna ettim.Suan tam istedigim gibi umarim odemler gecince daha guzel olur
Ama popo ustune oturamyorum

:)) Çok üzerine oturma poponun zaten. İstirahat et ,yüzüstü yat diyeceğim ama senin kollarda Ağrı yapar bayagı Rahat pozisyonunu bul öyle istirahat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…