İzledim canımBeni izlermisin kuzum
İzle cnm benide bakayımCanlarrrr ben fotoğraf ekledim hala hastanede olduğum için anca bu kadar atabildim hadi bakın da yorum yapınŞeyyyy bide sağ göğsüm çok batıyor ama sadece sağ göğsüm yani solda bişey yok. Bide bu direnler çıkarken çok acıyor mu arzum77 @leyla_ebrum @KeediciK deniz1923 @Aslihanff @Neseden @Tiramisu35 nrsn2017 @fatrec @Alismen @AnaPatron aklıma gelmeyenlerde bakıversin
Sanırım her ameliyatta farklı acısı. Arkadaşım mide küçültme oldu bana acıycak dedi. Bende korktum haliyle derin nefes al dedi hop çıkardı. Memedeki diren kesinlikle acımıyo hiç korkma.Canlarrrr ben fotoğraf ekledim hala hastanede olduğum için anca bu kadar atabildim hadi bakın da yorum yapınŞeyyyy bide sağ göğsüm çok batıyor ama sadece sağ göğsüm yani solda bişey yok. Bide bu direnler çıkarken çok acıyor mu arzum77 @leyla_ebrum @KeediciK deniz1923 @Aslihanff @Neseden @Tiramisu35 nrsn2017 @fatrec @Alismen @AnaPatron aklıma gelmeyenlerde bakıversin
Ben 5. Gün aldım. Doktorum bandajları değiştirdi duş alabilirsin dedi eve gittim duş aldım. Kollarımı kaldıramadığım için annem yardım etti bana. Biraz korktuğum için göğsüme çok su gelmemesine dikkat ettim ama zaten su geçirmez bant koymuşlar görmemiştim bakamıyordum çünkü. Sonra 1 hafta sonra rahat yıkandım. Tabi hala göğsüme çok hafif sabun sürüyorum bastırmıyorum.ameliyattan kaç gün sonra ve nasıl duş aldınıyor??
Merhaba cnm. Öncelikle şimdiki halinin resmini eklersen bizim gibi ameliyat olanların resimlerine bakıp fikir edinebilirsin. Yüksek profil benimki 325 cc. Ben dolgun meme seviyorum dekolte dolu dolu oluyor o yüzden yüksek profil yaptırdım.Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun Bende bu operasyonu geçirmek istiyorum ancak pek bilgim yok; yüksek profil nasıl orta nasıl kaç cc? Ölçüleri nasıl alacağım vs. nasıl karar verebilirim? Şimdiden teşekkür ederim
Vallahi brawo ne cesur kadınsın ard arda bu kadar ameliyat olmak her babayiğidin harcı değil. İnşallah istediğin gibi olur cnm.Suan oteldeyim ve korselerim var.Karnim cok sis sadece kollarimi inceldigini farkediyorum. Birarada yanlardan ve sirtimdan yag alinmis ve popoya enjekte edildi. Evime cumartesi dinucem.Biraz iyilesince foto eklerim. Suan kendimi fici gibi hissediyorum Heryanim sis
Güzel günlerde kullanın kararsız ve endişeli bir yapım olduğu için sizleri görmek faydalı olacaktır tekrar teşekkür ederimMerhaba cnm. Öncelikle şimdiki halinin resmini eklersen bizim gibi ameliyat olanların resimlerine bakıp fikir edinebilirsin. Yüksek profil benimki 325 cc. Ben dolgun meme seviyorum dekolte dolu dolu oluyor o yüzden yüksek profil yaptırdım.
Tenin hassas mı ? Benim fotolarıma bir bak istersen 5. gün olabilir ya da 8 . Ben çok morarmıştım . 1 ayda geçtiKızlar birşey sorucam. 20 gün oldu ameliyat olalı. Dikleştirmede oldum meme ucundan aşağı olan dikiş izinin etrafı nasıl anlatsam hani biryeriniz morarırda geçmeye yakın sarımtırak bir renk alırya tam olarak öyle. Tek göğsümde. Ama sorun 15 gündür böyle. İlk banyoda betadinden oldu sandım sonraları morardı sandım ama renk 15 gündür aynı. Geçmiyoda azalmıyoda. Acaba başına gelen varmı böyle birşey. Yarın doktora sorucam artık merak ettim size bir sorayım dedim.arzum77
Çok geçmiş olsun şimdiden. Annen hızını alamaz artık,başlangıcı yaptı devamı gelirAnnem ameliyatta . Çıkınca onun sürecini de taze taze yazıcam :)
Meme büyütme ve göz kapağı estetiği ..
Valla sorma canımÇok geçmiş olsun şimdiden. Annen hızını alamaz artık,başlangıcı yaptı devamı gelir
Canım çok geçmiş olsun hadi sırayla bakalım :))Annem ameliyatta . Çıkınca onun sürecini de taze taze yazıcam :)
Meme büyütme ve göz kapağı estetiği ..
Teşekkürler canımCanım çok geçmiş olsun hadi sırayla bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?