Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sorucam. 20 gün oldu ameliyat olalı. Dikleştirmede oldum meme ucundan aşağı olan dikiş izinin etrafı nasıl anlatsam hani biryeriniz morarırda geçmeye yakın sarımtırak bir renk alırya tam olarak öyle. Tek göğsümde. Ama sorun 15 gündür böyle. İlk banyoda betadinden oldu sandım sonraları morardı sandım ama renk 15 gündür aynı. Geçmiyoda azalmıyoda. Acaba başına gelen varmı böyle birşey. Yarın doktora sorucam artık merak ettim size bir sorayım dedim. arzum77

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun Bende bu operasyonu geçirmek istiyorum ancak pek bilgim yok; yüksek profil nasıl orta nasıl kaç cc? Ölçüleri nasıl alacağım vs. nasıl karar verebilirim? Şimdiden teşekkür ederim

Sanırım her ameliyatta farklı acısı. Arkadaşım mide küçültme oldu bana acıycak dedi. Bende korktum haliyle derin nefes al dedi hop çıkardı. Memedeki diren kesinlikle acımıyo hiç korkma.

ameliyattan kaç gün sonra ve nasıl duş aldınıyor??
Ben 5. Gün aldım. Doktorum bandajları değiştirdi duş alabilirsin dedi eve gittim duş aldım. Kollarımı kaldıramadığım için annem yardım etti bana. Biraz korktuğum için göğsüme çok su gelmemesine dikkat ettim ama zaten su geçirmez bant koymuşlar görmemiştim bakamıyordum çünkü. Sonra 1 hafta sonra rahat yıkandım. Tabi hala göğsüme çok hafif sabun sürüyorum bastırmıyorum.

Merhaba cnm. Öncelikle şimdiki halinin resmini eklersen bizim gibi ameliyat olanların resimlerine bakıp fikir edinebilirsin. Yüksek profil benimki 325 cc. Ben dolgun meme seviyorum dekolte dolu dolu oluyor o yüzden yüksek profil yaptırdım.

Vallahi brawo ne cesur kadınsın ard arda bu kadar ameliyat olmak her babayiğidin harcı değil. İnşallah istediğin gibi olur cnm.

Güzel günlerde kullanın kararsız ve endişeli bir yapım olduğu için sizleri görmek faydalı olacaktır tekrar teşekkür ederim

Tenin hassas mı ? Benim fotolarıma bir bak istersen 5. gün olabilir ya da 8 . Ben çok morarmıştım . 1 ayda geçti

Çok geçmiş olsun şimdiden. Annen hızını alamaz artık,başlangıcı yaptı devamı gelir
Valla sorma canım arzum77
Yıllar önce de normal doğumlar yüzünden genitalle ilgili yaptırmıştı :) Kadın bana sırf o yüzden normal doğum yasaklamıştı .. O benden hızlı zaten kalıcı makyaj, protez tırnak ne varsa denedi . Babamında işine geliyor sanırım hiç sesi çıkmıyor adamın . Hastanede refakatçisi şu an :)

Ben size bişey itiraf edicem yaa ben uzanırken sütyenin kopçalarını açıyorummm önden çok rahatlıyorum ama bişey olmaz dimiiiiii

Bir de tecrübeli arkadaşlarım bu gerginlik ne zaman geçicek yaaa ne zaman normale dönüyor insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…