2.haftadan sonra hızla rahatlıyorsun . Şu an çok yeni sakince bekle:)Bir de tecrübeli arkadaşlarım bu gerginlik ne zaman geçicek yaaa ne zaman normale dönüyor insan?
Ohh ne guzel rahat birakin kadini nasil istiyorsa yapsin sonra yapmayip pisman olmak daha kotu .hayranim Bakimli kadinlaraValla sorma canımarzum77
Yıllar önce de normal doğumlar yüzünden genitalle ilgili yaptırmıştı :) Kadın bana sırf o yüzden normal doğum yasaklamıştı .. O benden hızlı zaten kalıcı makyaj, protez tırnak ne varsa denedi . Babamında işine geliyor sanırım hiç sesi çıkmıyor adamın . Hastanede refakatçisi şu an :)
Öyle yapıyoruz zaten . Karışmıyoruz . Annem 51 yaşında . 35 lik bana nal toplatır . Ben de bayılırım bakımlı hatunlara . Yapsın tabi ki her istediğini hayat onun hayatı :)Ohh ne guzel rahat birakin kadini nasil istiyorsa yapsin sonra yapmayip pisman olmak daha kotu .hayranim Bakimli kadinlara
SüperValla sorma canımarzum77
Yıllar önce de normal doğumlar yüzünden genitalle ilgili yaptırmıştı :) Kadın bana sırf o yüzden normal doğum yasaklamıştı .. O benden hızlı zaten kalıcı makyaj, protez tırnak ne varsa denedi . Babamında işine geliyor sanırım hiç sesi çıkmıyor adamın . Hastanede refakatçisi şu an :)
Annem ameliyattan çıktı. Göğüslerinde bandaj var diren yok . Göz kapakları bantlı ve bu haliyle Kraliçe Nefertiti 'ye benziyor :) Şu an ağrı yok . Son durum bu kızlar
Aslında hiç hassas değil biliyorum senide. 1 haftada genelde morluklarım geçerdi ama 20 günde geçmedi hala. Doktora attım resim normal dedi. Haftaya geçmezse gidicem doktora. 1 ay olur hem bakalım.Tenin hassas mı ? Benim fotolarıma bir bak istersen 5. gün olabilir ya da 8 . Ben çok morarmıştım . 1 ayda geçti
Iki göğüsü iki farkli organ gibi düşün. Farkli reaksiyon vermeleri cok normalKızlar merhaba. Benim sol memem (240 cc) sağ mememe (345 cc) göre daha yumuşak. Sağ da ilk haline göre çok yumuşadı ama sola göre de oldukça sert. Normal midir bu?
Su ana kadar gittiklerinde normal demismiydi ? Ben sorun olduğunu sanmıyorum. Gecer zamanla takma kafaya .Aslında hiç hassas değil biliyorum senide. 1 haftada genelde morluklarım geçerdi ama 20 günde geçmedi hala. Doktora attım resim normal dedi. Haftaya geçmezse gidicem doktora. 1 ay olur hem bakalım.
İnş iyi geçer canım ameliyatın geçmiş olsun.İyi geceler .Konuma uzun versiyonca yazdım gerçi ama burayada kısadan yazayım..
Öğlen hastaneye yatışım yapıldı, hastanedeyim şuan ,saat.01:16 :))
"Yarın 9da ameliyata giricekmişiz ilk vaka benmişim, dua edin benim için hakkınızı helal edin ."
Uyumaya çalışıcam, beni unutmayın .hepinizi seviyorum.
Deniz seninde annen ameliyat olmuş inş çabuk atlatır geçmiş olsun.Su ana kadar gittiklerinde normal demismiydi ? Ben sorun olduğunu sanmıyorum. Gecer zamanla takma kafaya .
Geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım kaç cc takılacak kendini iyi hissettiğinde bize haber verİyi geceler .Konuma uzun versiyonca yazdım gerçi ama burayada kısadan yazayım..
Öğlen hastaneye yatışım yapıldı, hastanedeyim şuan ,saat.01:16 :))
"Yarın 9da ameliyata giricekmişiz ilk vaka benmişim, dua edin benim için hakkınızı helal edin ."
Uyumaya çalışıcam, beni unutmayın .hepinizi seviyorum.
Teşekkür ederim canım .Deniz seninde annen ameliyat olmuş inş çabuk atlatır geçmiş olsun.
Merakla haber bekliyoruz . Kendine gelince yaz bize . Şimdiden geçmiş olsun canımÖnlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
Gecmis olsun gule gule kullan :)))Önlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
Kendini iyi hissedince yaz canımÖnlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?