Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ohh ne guzel rahat birakin kadini nasil istiyorsa yapsin sonra yapmayip pisman olmak daha kotu .hayranim Bakimli kadinlara

Ohh ne guzel rahat birakin kadini nasil istiyorsa yapsin sonra yapmayip pisman olmak daha kotu .hayranim Bakimli kadinlara
Öyle yapıyoruz zaten . Karışmıyoruz . Annem 51 yaşında . 35 lik bana nal toplatır . Ben de bayılırım bakımlı hatunlara . Yapsın tabi ki her istediğini hayat onun hayatı :)

Süper Severim bakımlı bayanları ve anlayışlı eşleri

Tenin hassas mı ? Benim fotolarıma bir bak istersen 5. gün olabilir ya da 8 . Ben çok morarmıştım . 1 ayda geçti
Aslında hiç hassas değil biliyorum senide. 1 haftada genelde morluklarım geçerdi ama 20 günde geçmedi hala. Doktora attım resim normal dedi. Haftaya geçmezse gidicem doktora. 1 ay olur hem bakalım.

Kızlar merhaba. Benim sol memem (240 cc) sağ mememe (345 cc) göre daha yumuşak. Sağ da ilk haline göre çok yumuşadı ama sola göre de oldukça sert. Normal midir bu?

Aslında hiç hassas değil biliyorum senide. 1 haftada genelde morluklarım geçerdi ama 20 günde geçmedi hala. Doktora attım resim normal dedi. Haftaya geçmezse gidicem doktora. 1 ay olur hem bakalım.
Su ana kadar gittiklerinde normal demismiydi ? Ben sorun olduğunu sanmıyorum. Gecer zamanla takma kafaya .

İyi geceler .Konuma uzun versiyonca yazdım gerçi ama burayada kısadan yazayım..

Öğlen hastaneye yatışım yapıldı, hastanedeyim şuan ,saat.01:16 :))
"Yarın 9da ameliyata giricekmişiz ilk vaka benmişim, dua edin benim için hakkınızı helal edin ."

Uyumaya çalışıcam, beni unutmayın .hepinizi seviyorum.

Son düzenleme:
İnş iyi geçer canım ameliyatın geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım kaç cc takılacak kendini iyi hissettiğinde bize haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…