Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Önlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
Canımm çok geçmiş olsun şimdi sen çıkmışsındır ama eline telefonu alacak halin yoktur ben öyle olmuştumda :) Umarım istediğin sonuçla sağlıkla olup bitmiştir. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hmm bu arada arzum77 canım senin tavsiyelerin üzerine Ayyıldız Sporcu sütyeni almıştım iyi ki de almışım bu kadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim ama gerçekten çok rahat iyi ki varsın ve iyi ki güzel bilgilernle bizi de aydınlatıyorsun.

Canım çok geçmiş olsun nasılsın durumlardan haberdar et

Rica ederim canım Ay yıldızın sütyeni gerçek ameliyat sonrası sporcu sütyenidir zaten. Normal sporcu sütyenlerle karıştırılmamalıdır

Slm kızlar bende saldım çayıra artık,incele incele nereye kadar,ama alt taraftaki şekil bozukluğu hala geçmedi, silikon ezilmiş gibi duruyor bazen,yumuşak yuvarlak bir kıvrım olmuyor gögsümün altında,sanırım yumuşamayla filan düzelmeyecek,4 ay bitti,böyle bir sorunu olan var mı ? meliSSAnil canım geçmiş olsun sanada,biri bitiyor biri başlıyor ne mutlu sana,benim eşim artık dur dedi hiçbişeycik yaptıramıyorum daha ama neler neler var sırada :) deniz1923 Seninde annene geçmiş olsun,umarım herşey istediği gibi olmuştur... Alyam2021 Canım sanada geçmiş olsun,nihayet olmuşsun ameliyatını dikleştirme konusunda son kararda bir değişiklik oldumu bilmiyorum,umarım istediğin gibi seni mutlu eden bir sonuca ulaşırsın...:)

Selam ben geldim, çok Yoruldum yazarken, herşeyi anlatmaya çalıştım konumda girip bakarsanız öğrenirsiniz ordan olurmu. Çok şükür atlattım hepinize teşekkür ederim alıntı yapamadım okudum ama yazdıklarınızı.
Dikleştirme yapılmadı ama bandaj var ve sütyeni yarın takıcakmış göremiyorum bişey .şimdilik görüşmek üzere. Uykum var .

Bandajlı halini koydum albüme. İnşallah cicili halide güzeldir merak ediyorum fena :)

Sağ göğsünde normalden fazla ödem var . Yarın kontrole gidicek. Ama genel olarak durumu iyi. Ağrı sızı yok . Sorduğun için tesekkurler canım
Cnm annen taburcumu oldu hemen ,benim ağrım çoktu yaa yeni yeni ayağa kalkabildim hala acıyo feci.

Hepinize çok geçmiş olsun...:)) ameliyat olmak isteyenlerde insallah en yakin zamanda bu mutluluğa kavusur...:))

mart ayinda amel oldum. kas alti teknikle 400 cc hp takıldı. 15.günde sutyeni biraktirdi dr'um. Ve 7.günden itibaren hergün birlestirme masaji yapıyorum sadece. Zaten yapisal olarak cok ayrikti memelerim.
2.ay kontrolüme giderken;masajdan kurtulup o hayalini kurduğum sutyenlere izin çıkacağını düşünmüştümama nafile. 4 ay sonra olacak kontrele hala MASAJA devam edecekmisim.
arzum77 bu konuda yardımcı olurmusun? Bana.
(Birlestirme masaji yapiyorum ve hic sutyen takmiyorum) bu masajlarin bir faydasi var mi?
Tiramisu35 kuzum... ne olacak bu masaj derdim.

Sağ göğsünde normalden fazla ödem var . Yarın kontrole gidicek. Ama genel olarak durumu iyi. Ağrı sızı yok . Sorduğun için tesekkurler canım
Maşallah Bazen bazı kişilerde çok ödem olabilir. Genelde deneme yapılan göğüste ödem daha fazla olur. Birde sağ koku daha kullandığımız için ödem daha fazla olur Aman,herşey sorunsuz olsunda ödemmiş ağrıymış hepsi geçici sonuçta

Geçmiş olsun canım. Sporcu sütyeni kullanmıyormusun peki?

5 gün oluyorum ameliyat olalı. Senin öncesi sonrası görme şansım var mı ? özellikle dikiş izi ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…