Hadi geçmiş olsun bekliyoruz güzel haberleriniÖnlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
Canımm çok geçmiş olsun şimdi sen çıkmışsındır ama eline telefonu alacak halin yoktur ben öyle olmuştumda :) Umarım istediğin sonuçla sağlıkla olup bitmiştir. Güzel haberlerini bekliyoruzÖnlüğümü çorabımı giydim bekle dediler,heran gidebilirim, hoşçakalın, ...
Canım çok geçmiş olsun nasılsın durumlardan haberdar etİyi geceler .Konuma uzun versiyonca yazdım gerçi ama burayada kısadan yazayım..
Öğlen hastaneye yatışım yapıldı, hastanedeyim şuan ,saat.01:16 :))
"Yarın 9da ameliyata giricekmişiz ilk vaka benmişim, dua edin benim için hakkınızı helal edin ."
Uyumaya çalışıcam, beni unutmayın .hepinizi seviyorum.
Rica ederim canımHmm bu aradaarzum77 canım senin tavsiyelerin üzerine Ayyıldız Sporcu sütyeni almıştım iyi ki de almışım bu kadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim ama gerçekten çok rahat iyi ki varsın ve iyi ki güzel bilgilernle bizi de aydınlatıyorsun.
Annen nasıl denizciğim?Ben scarex kullaniyorum canim. Ama aklima gelirse
Sağ göğsünde normalden fazla ödem var . Yarın kontrole gidicek. Ama genel olarak durumu iyi. Ağrı sızı yok . Sorduğun için tesekkurler canımAnnen nasıl denizciğim?
Cnm annen taburcumu oldu hemen ,benim ağrım çoktu yaa yeni yeni ayağa kalkabildim hala acıyo feci.Sağ göğsünde normalden fazla ödem var . Yarın kontrole gidicek. Ama genel olarak durumu iyi. Ağrı sızı yok . Sorduğun için tesekkurler canım
Bende dermatix kullanıyorum internetten araştırdıgım kadarıyla güzel şeyler yazıyor ama ben bi etki göremedim 1 ay filan oldu cok düzenli sürüyorum
Evet canim evde dinleniyor. Onun agrisi yok aama odemi benden fazla oldu. Sag göğsünde ozellikle .Cnm annen taburcumu oldu hemen ,benim ağrım çoktu yaa yeni yeni ayağa kalkabildim hala acıyo feci.
MaşallahSağ göğsünde normalden fazla ödem var . Yarın kontrole gidicek. Ama genel olarak durumu iyi. Ağrı sızı yok . Sorduğun için tesekkurler canım
Geçmiş olsun canım. Sporcu sütyeni kullanmıyormusun peki?Hepinize çok geçmiş olsun...:)) ameliyat olmak isteyenlerde insallah en yakin zamanda bu mutluluğa kavusur...:))
mart ayinda amel oldum. kas alti teknikle 400 cc hp takıldı. 15.günde sutyeni biraktirdi dr'um. Ve 7.günden itibaren hergün birlestirme masaji yapıyorum sadece. Zaten yapisal olarak cok ayrikti memelerim.
2.ay kontrolüme giderken;masajdan kurtulup o hayalini kurduğum sutyenlere izin çıkacağını düşünmüştümama nafile. 4 ay sonra olacak kontrele hala MASAJA devam edecekmisim.
arzum77 bu konuda yardımcı olurmusun? Bana.
(Birlestirme masaji yapiyorum ve hic sutyen takmiyorum) bu masajlarin bir faydasi var mi?
Tiramisu35 kuzum... ne olacak bu masaj derdim.
Geçmiş olsun canım. Sporcu sütyeni kullanmıyormusun peki?[/QUOTE
Tesekkurler tatlim.
Hayır sporcu, hickullandirmadi. Sikmayan bol atlet tarzi şeyler giydirdi. Masajla zamanla birlesecek dedi. (Bende sporcunun bunun icin faydasi oldugunu düşünüyorum ama.)
Zamanla birleşme olur mu?
@arzum77 albümüme seni etiketledim. Fikirlerin çok önemli.
Merhaba cnm. Öncelikle şimdiki halinin resmini eklersen bizim gibi ameliyat olanların resimlerine bakıp fikir edinebilirsin. Yüksek profil benimki 325 cc. Ben dolgun meme seviyorum dekolte dolu dolu oluyor o yüzden yüksek profil yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?