Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ahahaha aynen öyle olacak ama 3 gün sadece. Bende aynı şekilde dolabımdaki bütün sütyenleri attım. Şimdi biraz daha geçsin yeni ciciler alıcam inşallah.

Odem o odem. Ben ne likirdadim arkadaş. Gecicek korkma. Ama biraz zaman aliyor. Bir kac hafta likir likir geziceksin mecbur ;(
Lıkırdım geçti cnm yada acıdan ben hissetmiyorum sol göğsüm inanılmaz acıyo .
Canım benim fotoğrafım var :)
Masal2012 anlatmış zaten :)
Profil fotosundan bahsetmiyor, memelerin şu an ki haliyle. Hepimiz öncesini eklemistik. Ameliyat olunca sonrasi ekledik. Onu demek istiyor. Alyam2021 degil mi? Tatlim
Aynen öyle cnm tam diycem şeyi söylemişsin teşekkürler :))

Ya ben nezaman kurtulucam bu sütyenden öyle çok canımı yakmaya devam ediyoki oturup ağlıyorum acıdan, sol göğsüm sadece, sanki içerde silikon büzüşüyo sıkılıktan of Allahım ilk iki gün böyle değildi ama kaçgündür bu sütyen mahfetti sanki göğüsler dahada şişiyo dahada sıkıyo, sol göğsümde kas ince demiştiya Dr, sanki o kas zarı yırtılıyo gibi acım var nezaman geçer bu. Sağ göğsümü mıncıklasamda hiç acım yok ama sola dokunamyorum bile.

tatlişim biraz zaman ver kendine, doku ve silikonlar birbirine alışmaya çalışıyor. açılan ceplere yerleşiyor protezler. kasın ince demiş dr. çok normal.
agrı kesıcı ya da gevşetici al bıraz rahatlarsın. zaten birinde hep daha fazla hassasiyet olur. hepsi geçecek ödemler indikçe sütyen bollaşacak... arada önden aç ferahlat kendini. günden güne çok fark edecek. zaman zaman yanma hisside oluyor. resmen ateş çıkıyordu memişlerden.

Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim masalcım inan yatarken iyide kalkarken o gerilme ve batma bi başlıyo resmen şok evresi gibi bi dk hareketsiz kalıyorum nefes alamıyorum acıdan, sütyen açma yapar diyolar yıkayıncamı esniycek nolucak, memeler küçülücene dahada şişiyo gibi hergeçen gün birazdaha sıkıyo, dün önümü açtım ya kendim nasıl rahatladım ama .Geri kapatırken çok fazla zorlandım kavuşturamadım sütyeni birbirine kapatayım diye. Kapattım ve bidaha cesaretim yok kendi başımayken, dün gece acıdan dayanamadım eşim var diye açtım önümü ama o acı hala vardı solda,,

Bi müddet sonra eşime kapattırdım ama yine aşırı zorladık daha çok cnm yandı ağlıcaktım o derece
Eşimde kızdı böyle açmak zararlı olmazmı dedi bidaha açmayalım .Oda üzülüyo acı çekmeme ,perşembe Dr pansumanı çıkartıcak 2gün daha nasıl dayanıcam bilmiyorum

ahhh bilmem mi? kuzum... yatmak kalkmak büyük sıkıntı oluyor....birde sıcak havalarda şişkinlik artıyor.
taze daha gerginliğin çok fazla, varsa dikişlere getirmeden bepanthol sür.. ben gerildikçe öyle yaptım, sagolsun doktorum önermişti.
bunlar boncugun olsun... maalesef hiçbir zafere çiçekle yollardan gidilmiyor

Merhaba arkadaşlar ben de ameliyatımı 10 gün önce oldum. Reha Yavuzer yaptı, Amerikan Hastanesinde. Çok araştırdım hepimiz gibi. Ortalama fiyatların çok üzerinde bir fiyat ödedim ama hem hastame konforu hem ameliyat öncesi ve sonrası bakım açısından beklentilerimi karşıladı.
Dual Plane 300 mentor takıldı. Direnlerimin olduğu gece biraz ağrım oldu oturup kalkarken. Onun dışında hep kendim oturdum kalktım ve sıkıntım olmadı. Şişlikler yavaş yavaş iniyor.

En zoru bitti bundan sonra daha rahat ediceksin merak etme. İlk 4 gün banada kabusdu. İlk başta bi şişiyolar sonra ufak ufak iniyor. Misal ben hala sporcu sütyenimi takıyorum hiç ameliyat sütyeni takmadım. İlk zamanlar önü zor kapanıyordu. Şimdi ödemler gitti ufalmaya başladılar çok rahatım. Az sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…