Teşekkür ederim canim ben şimdi foto yukleyince başkalarınınBiraz kirp ve küçült canim
Teşekkür ederim canimBiraz kirp ve küçült canim
Ahahaha aynen öyle olacak ama 3 gün sadece. Bende aynı şekilde dolabımdaki bütün sütyenleri attım. Şimdi biraz daha geçsin yeni ciciler alıcam inşallah.Umarım öyle olur. Buradan çok şey öğrendim. Ilk günlerde agrım olacak, üstüme öküz oturmuş gibi hissedeceğim.. . En çok istediğim şey iyileşip dolgulu sutyenlerden kurtulmak . Oturup hepsini keseceğim.
Kendi resimlerini yüklemen lazım önce. Yükledikten sonra yaz izlerim.Beni izlermisin resimlerini goremiyorum
Beni izlermisin fotom var canimResmî olmayanları izlemiyoruz canım şuan ki halini bir kaç resim koyarsan çoğu kişi izler ve bir çok fikir edinebilirsin yine de karar senin
Anladım yüklüyorum :))Profil fotosundan bahsetmiyor, memelerin şu an ki haliyle. Hepimiz öncesini eklemistik. Ameliyat olunca sonrasi ekledik. Onu demek istiyor.Alyam2021 degil mi? Tatlim
Lıkırdım geçti cnm yada acıdan ben hissetmiyorumOdem o odem. Ben ne likirdadim arkadaş. Gecicek korkma. Ama biraz zaman aliyor. Bir kac hafta likir likir geziceksin mecbur ;(
Masal2012 anlatmış zaten :)Canım benim fotoğrafım var :)
Aynen öyle cnm tam diycem şeyi söylemişsin teşekkürler :))Profil fotosundan bahsetmiyor, memelerin şu an ki haliyle. Hepimiz öncesini eklemistik. Ameliyat olunca sonrasi ekledik. Onu demek istiyor.Alyam2021 degil mi? Tatlim
tatlişim biraz zaman ver kendine, doku ve silikonlar birbirine alışmaya çalışıyor. açılan ceplere yerleşiyor protezler. kasın ince demiş dr. çok normal.Ya ben nezaman kurtulucam bu sütyenden öyle çok canımı yakmaya devam ediyoki oturup ağlıyorum acıdan, sol göğsüm sadece, sanki içerde silikon büzüşüyo sıkılıktan of Allahım ilk iki gün böyle değildi ama kaçgündür bu sütyen mahfetti sanki göğüsler dahada şişiyo dahada sıkıyo, sol göğsümde kas ince demiştiya Dr, sanki o kas zarı yırtılıyo gibi acım var nezaman geçer bu. Sağ göğsümü mıncıklasamda hiç acım yok ama sola dokunamyorum bile.
Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim masalcım inan yatarken iyide kalkarken o gerilme ve batma bi başlıyo resmen şok evresi gibi bi dk hareketsiz kalıyorum nefes alamıyorum acıdan, sütyen açma yapar diyolar yıkayıncamı esniycek nolucak, memeler küçülücene dahada şişiyo gibi hergeçen gün birazdaha sıkıyo, dün önümü açtım ya kendim nasıl rahatladım ama .Geri kapatırken çok fazla zorlandım kavuşturamadım sütyeni birbirine kapatayım diye. Kapattım ve bidaha cesaretim yok kendi başımayken, dün gece acıdan dayanamadım eşim var diye açtım önümü ama o acı hala vardı solda,,tatlişim biraz zaman ver kendine, doku ve silikonlar birbirine alışmaya çalışıyor. açılan ceplere yerleşiyor protezler. kasın ince demiş dr. çok normal.
agrı kesıcı ya da gevşetici al bıraz rahatlarsın. zaten birinde hep daha fazla hassasiyet olur. hepsi geçecek ödemler indikçe sütyen bollaşacak... arada önden aç ferahlat kendini. günden güne çok fark edecek. zaman zaman yanma hisside oluyor. resmen ateş çıkıyordu memişlerden.
Resim yükledim izlermisinizLıkırdım geçti cnm yada acıdan ben hissetmiyorumsol göğsüm inanılmaz acıyo .
Masal2012 anlatmış zaten :)
Aynen öyle cnm tam diycem şeyi söylemişsin teşekkürler :))
Yükledim canim izlermisinKendi resimlerini yüklemen lazım önce. Yükledikten sonra yaz izlerim.
ahhh bilmem mi? kuzum... yatmak kalkmak büyük sıkıntı oluyor....birde sıcak havalarda şişkinlik artıyor.Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim masalcım inan yatarken iyide kalkarken o gerilme ve batma bi başlıyo resmen şok evresi gibi bi dk hareketsiz kalıyorum nefes alamıyorum acıdan, sütyen açma yapar diyolar yıkayıncamı esniycek nolucak, memeler küçülücene dahada şişiyo gibi hergeçen gün birazdaha sıkıyo, dün önümü açtım ya kendim nasıl rahatladım ama .Geri kapatırken çok fazla zorlandım kavuşturamadım sütyeni birbirine kapatayım diye. Kapattım ve bidaha cesaretim yok kendi başımayken, dün gece acıdan dayanamadım eşim var diye açtım önümü ama o acı hala vardı solda,,
Bi müddet sonra eşime kapattırdım ama yine aşırı zorladık daha çok cnm yandı ağlıcaktım o derece
Eşimde kızdı böyle açmak zararlı olmazmı dedi bidaha açmayalım .Oda üzülüyo acı çekmeme ,perşembe Dr pansumanı çıkartıcak 2gün daha nasıl dayanıcam bilmiyorum
İzledim
Resmin yok hala cnm görünmüyorResim yükledim izlermisiniz
Göremiyorum resim?Yükledim canim izlermisin
En zoru bitti bundan sonra daha rahat ediceksin merak etme. İlk 4 gün banada kabusdu. İlk başta bi şişiyolar sonra ufak ufak iniyor. Misal ben hala sporcu sütyenimi takıyorum hiç ameliyat sütyeni takmadım. İlk zamanlar önü zor kapanıyordu. Şimdi ödemler gitti ufalmaya başladılar çok rahatım. Az sabır.Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim masalcım inan yatarken iyide kalkarken o gerilme ve batma bi başlıyo resmen şok evresi gibi bi dk hareketsiz kalıyorum nefes alamıyorum acıdan, sütyen açma yapar diyolar yıkayıncamı esniycek nolucak, memeler küçülücene dahada şişiyo gibi hergeçen gün birazdaha sıkıyo, dün önümü açtım ya kendim nasıl rahatladım ama .Geri kapatırken çok fazla zorlandım kavuşturamadım sütyeni birbirine kapatayım diye. Kapattım ve bidaha cesaretim yok kendi başımayken, dün gece acıdan dayanamadım eşim var diye açtım önümü ama o acı hala vardı solda,,
Bi müddet sonra eşime kapattırdım ama yine aşırı zorladık daha çok cnm yandı ağlıcaktım o derece
Eşimde kızdı böyle açmak zararlı olmazmı dedi bidaha açmayalım .Oda üzülüyo acı çekmeme ,perşembe Dr pansumanı çıkartıcak 2gün daha nasıl dayanıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?