Beni izlermisin bende temmuzda olucam ameliyat inşallah merak ediyorum sizinki nasıl acabaKızlar ameliyat izinin son halini yükledim
Resmî olmayanları izlemiyoruz canım şuan ki halini bir kaç resim koyarsan çoğu kişi izler ve bir çok fikir edinebilirsin yine de karar seninBeni izlermisin bende temmuzda olucam ameliyat inşallah merak ediyorum sizinki nasıl acaba
Resmî olmayanları izlemiyoruz canım şuan ki halini bir kaç resim koyarsan çoğu kişi izler ve bir çok fikir edinebilirsin yine de resim yükledim
Tatlım yüklemen gereken fotoğraf yüzünün değil memenin fotoğrafıResim yükledim biraz acemiyim de..
Şuan kendime gülüyorum cahillik başa belâ aslında ilk okuduğumda anladım şuan işte olduğum için atamadım sonra dedimki şimdilik normal resim koyim eve gidince aticam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinTatlım yüklemen gereken fotoğraf yüzünün değil memenin fotoğrafı
Estafurullah.Naçizhane tavsiyem meme fotoğrafı yükleyeceksen kendi fotoğrafını kaldır.Yüzümüz görünmeden çekip koyuyoruz fotoğraflarımızı.Daha güvenli olur kötü niyetlilere karşı.He birde çok fazla erkek kullanıcı uğruyor buraya.Şuan kendime gülüyorum cahillik başa belâ aslında ilk okuduğumda anladım şuan işte olduğum için atamadım sonra dedimki şimdilik normal resim koyim eve gidince aticam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Odem o odem. Ben ne likirdadim arkadaş. Gecicek korkma. Ama biraz zaman aliyor. Bir kac hafta likir likir geziceksin mecbur ;(Bende merak ettim ölçümü aldım
Göğüs altım 78di şimdi 75 ama sütyen malum baya sıkıyo o kısmı neyse üst tarafı ölçtüm sütyenli 92 cm, ya sütyen okadar sıkıki şimdi bile 92yse bu sütyensiz kaç cm oldu çok merak ettim aboooo :/
Bide arkadaşlar 2sorum var başına gelenler cvblarsa çook sevinirim lütfen,
Benim 3.cü günüm ve öğlenden beri sol göğsümde durduk yere ara ara lıkır lıkır su sesi gibi his oluyo ,hani karnımız acıkınca bağırsak hareketi sesi hissederizya titreme şeklinde yada guruldama şeklinde işte o titreşimli su akıyo gibi bi his oluyo göğsümde sol üst bölgemde ,
2.ci sorumda şu ,perşembeden beri büyük wcye çıkamadım ben karnım okadar şiştiki anlatamam ,zayıf olduğum için bu daha belli etti kendini patlıcak gibi 7aylık hamile gibi şişti. Çokta rahatsızlık oluyo .Nasıl düzelir bu
Lütfen 2sorumada acil cvb alabilirmiyim aktif olanlardan
Benimde nerdeyse 1 ay oldu. Masaj yapıcakmıyım dedim hayır dedi. Hala sporcu sütyeni takıyorum ben.Hepinize çok geçmiş olsun...:)) ameliyat olmak isteyenlerde insallah en yakin zamanda bu mutluluğa kavusur...:))
mart ayinda amel oldum. kas alti teknikle 400 cc hp takıldı. 15.günde sutyeni biraktirdi dr'um. Ve 7.günden itibaren hergün birlestirme masaji yapıyorum sadece. Zaten yapisal olarak cok ayrikti memelerim.
2.ay kontrolüme giderken;masajdan kurtulup o hayalini kurduğum sutyenlere izin çıkacağını düşünmüştümama nafile. 4 ay sonra olacak kontrele hala MASAJA devam edecekmisim.
arzum77 bu konuda yardımcı olurmusun? Bana.
(Birlestirme masaji yapiyorum ve hic sutyen takmiyorum) bu masajlarin bir faydasi var mi?
@Tiramisu35 kuzum... ne olacak bu masaj derdim.
Bende dermatix kullanıyorum henüz 1 hafta oldu. Düzenli sürüyorum sanki silikleşmeye başladı izler. 1 ay olunca yükliycem iz resmideniz1923 @Kahvemveben geçmiş olsun :)
Benim 3 hafta olmak üzere; masaj ve iz kremi uygulamaya başlıyorum.
Doktorum dermatix ultra jel önerdi, kullanan var mı bundan?
Resim yükşeyip beni izlersen benim resimlerimi görebilirsin cnm iz resimlerim var.5 gün oluyorum ameliyat olalı. Senin öncesi sonrası görme şansım var mı ? özellikle dikiş izi ne durumda
Cnm bende 3. Günü çıkabildim tuvalete. Muthemelen anestesi ve narkotik iğnelerin etkisi yüzünden. Endişelenme.Bende merak ettim ölçümü aldım
Göğüs altım 78di şimdi 75 ama sütyen malum baya sıkıyo o kısmı neyse üst tarafı ölçtüm sütyenli 92 cm, ya sütyen okadar sıkıki şimdi bile 92yse bu sütyensiz kaç cm oldu çok merak ettim aboooo :/
Bide arkadaşlar 2sorum var başına gelenler cvblarsa çook sevinirim lütfen,
Benim 3.cü günüm ve öğlenden beri sol göğsümde durduk yere ara ara lıkır lıkır su sesi gibi his oluyo ,hani karnımız acıkınca bağırsak hareketi sesi hissederizya titreme şeklinde yada guruldama şeklinde işte o titreşimli su akıyo gibi bi his oluyo göğsümde sol üst bölgemde ,
2.ci sorumda şu ,perşembeden beri büyük wcye çıkamadım ben karnım okadar şiştiki anlatamam ,zayıf olduğum için bu daha belli etti kendini patlıcak gibi 7aylık hamile gibi şişti. Çokta rahatsızlık oluyo .Nasıl düzelir bu
Lütfen 2sorumada acil cvb alabilirmiyim aktif olanlardan
Şimdiden hayırlı olsun cnm. Stres yapma rahat ol kesinlikle pişman olmıycaksın iyiki yaptırmışım diyceksin emin ol.Ben de çarşamba günü ameliyat olacağım izmirde. Ameliyat olup iyilesenlere çok özeniyorum. 12 yıl isteyip bir anda karar verdim. Umarım pişman olmam. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Umarım öyle olur. Buradan çok şey öğrendim. Ilk günlerde agrım olacak, üstüme öküz oturmuş gibi hissedeceğim.. . En çok istediğim şey iyileşip dolgulu sutyenlerden kurtulmak . Oturup hepsini keseceğim.Şimdiden hayırlı olsun cnm. Stres yapma rahat ol kesinlikle pişman olmıycaksın iyiki yaptırmışım diyceksin emin ol.
Beni izlermisin resimlerini goremiyorumResim yükşeyip beni izlersen benim resimlerimi görebilirsin cnm iz resimlerim var.
Simdiden mutluluklarBen de çarşamba günü ameliyat olacağım izmirde. Ameliyat olup iyilesenlere çok özeniyorum. 12 yıl isteyip bir anda karar verdim. Umarım pişman olmam. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Bende sporcu hic olmadi, serbest gezen tavuklar gibi memislerimBenimde nerdeyse 1 ay oldu. Masaj yapıcakmıyım dedim hayır dedi. Hala sporcu sütyeni takıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?