Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar aynı anda hem gögüs büyültme hem liposuction yaptıran varmı karın bölgesi ve bel için iz kalıyormu bilgisi olan paylaşirsa sevinirim

Tatlım yüklemen gereken fotoğraf yüzünün değil memenin fotoğrafı
Şuan kendime gülüyorum cahillik başa belâ aslında ilk okuduğumda anladım şuan işte olduğum için atamadım sonra dedimki şimdilik normal resim koyim eve gidince aticam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Estafurullah.Naçizhane tavsiyem meme fotoğrafı yükleyeceksen kendi fotoğrafını kaldır.Yüzümüz görünmeden çekip koyuyoruz fotoğraflarımızı.Daha güvenli olur kötü niyetlilere karşı.He birde çok fazla erkek kullanıcı uğruyor buraya.

Odem o odem. Ben ne likirdadim arkadaş. Gecicek korkma. Ama biraz zaman aliyor. Bir kac hafta likir likir geziceksin mecbur ;(

Benimde nerdeyse 1 ay oldu. Masaj yapıcakmıyım dedim hayır dedi. Hala sporcu sütyeni takıyorum ben.

Cnm bende 3. Günü çıkabildim tuvalete. Muthemelen anestesi ve narkotik iğnelerin etkisi yüzünden. Endişelenme.

Ben de çarşamba günü ameliyat olacağım izmirde. Ameliyat olup iyilesenlere çok özeniyorum. 12 yıl isteyip bir anda karar verdim. Umarım pişman olmam. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Şimdiden hayırlı olsun cnm. Stres yapma rahat ol kesinlikle pişman olmıycaksın iyiki yaptırmışım diyceksin emin ol.

Şimdiden hayırlı olsun cnm. Stres yapma rahat ol kesinlikle pişman olmıycaksın iyiki yaptırmışım diyceksin emin ol.
Umarım öyle olur. Buradan çok şey öğrendim. Ilk günlerde agrım olacak, üstüme öküz oturmuş gibi hissedeceğim.. . En çok istediğim şey iyileşip dolgulu sutyenlerden kurtulmak . Oturup hepsini keseceğim.

Ben de çarşamba günü ameliyat olacağım izmirde. Ameliyat olup iyilesenlere çok özeniyorum. 12 yıl isteyip bir anda karar verdim. Umarım pişman olmam. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Simdiden mutluluklar hic stres yapma, kesinlikle pisman olmayacaksin. Bende izmirdeyim hangi dr. Olacaksin tatlim.

Benimde nerdeyse 1 ay oldu. Masaj yapıcakmıyım dedim hayır dedi. Hala sporcu sütyeni takıyorum ben.
Bende sporcu hic olmadi, serbest gezen tavuklar gibi memislerim sürekli masaj sabah aksam. Sıkıldim acikcasi. Düşün 7. aya kadar yapicam off . Vermediyse vardır bir bildiği canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…